Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Bio sam i ja u Porto Karasu, u Sitoniji. Najveće mane su meni bile gužve u restoranu i za liftove. Velik hotel i onda se u špicevima čeka, a to me nervira iznad svega. Samo zbog toga ne bi opet išao. U maju verovatno nije frka po tom pitanju. Za decu ima dosta sadržaja i animacija. Kompleks je skroz izolovan od spoljašnjeg sveta. Hrana i piće su dobri. U ol inkluzivu su bila i dobra pića, ne samo crni i žuti sok. U tom paketu koji smo imali tad je moglo par puta nedeljno da se večera u drugim restoranima po rizortu, samo je trebalo da se rezerviše ranije.
Koristi li neko od vas AirBnb sajt ili aplikaciju?
Meni je to nešto najbolje.
Meni je to nešto najbolje.
Copy/paste mog posta, bio sam 2012-te, možda bude još nekome zanimljivo:Markoni napisao:@grujicd Hvala za info. Nadam se da cu te guzve izbeci zbog termina. Nista, javljam kada se budem vratio kako je bilo
@Flesh Ako si negde vec pisao posalji mi link na PP, ako nisi nemoj da se cimas.
Tapatalk Post
Hotel nije loš, mada se vidi da ga vreme nagriza, potrebno mu je blago zatezanje bora da bi zadržao 5 zvezdica.
Hrana je odlična, tu je zaista bilo svega, da ne nabrajam.
Plaža je odmah pored hotela i terase restorana što je veliki +, večere uz ohlađeno vino i zalazak sunca su bile pravo uživanje.
Lepa je i peščano šljunkovita, sa slamnatim suncobranima, ima i prirodne hladovine u vidu borove šume, mada je ujutru teško naći ležaljku jer ljudi zauzmu uveče po 2-3 ležaljke i menjaju mesta kako se sunce pomera.
U hotelu ima najviše Makedonaca i Srba, uglavnom parovi sa malom decom, mada je bilo i nekih dobrih Ruskinja

U jednom od plitkih bazena je voda umela da se zamuti, pod je bio klizav i slično, duboki su bili OK.
SPA centar ima bazen sa toplom vodom, saunu i tursko kupatilo i besplatan je za goste hotela, ali nije ništa specijalno.
Voda u moru nije bila baš topla mada to uzmi sa rezervom, nema plićaka već odmah krene dubina i kao da prolazi neka hladna struja ispod.
Za klince ima par tobogana, pikado, stoni tenis, učenje plesa i slično.
Internet se plaća dodatno, 50€ je 7 dana, ali ima signala i u sobi i na plaži.
Iznajmljivanje kabrija VW EOS 100€ dnevno, običnih automobila 50€!
Parking je ispred hotela, na ulazu u kompleks postoji čuvar i rampa, tako da je siguran.
Od mesta za izlazak tu je Neos Marmaras na par kilometara, mene je smorio jer je sve uzbrdo/nizbrdo.
Nadam se da si stekao utisak o hotelu, evo i par slika:

Odlična je cena, nadam se da će svi sadržaji biti dostupni i u maju. Peškiri za plažu se zadužuju i vraćaju ispred bazena, dobićete neke kartice za to. Možete da koristite i bazen hotela Meliton koji je odmah pored, samo ne možete da koristite njihov bar, poslednjih par slika je baš sa tog bazena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima neko preporuku za smeštaj u Grčkoj. Znači da je lepa plaža, bez kamenja jer mrzim kamenje ( Mislim kamenje sorte Hrvatska Istra ), da ima još u okolini šta da se vidi, da je voda topla i čista, od početka niža a posle dublja a ne da je odmah 100 m dubine, i da na celini.
Koliko u proseku plačate smeštaj u sezoni?
Koliko u proseku plačate smeštaj u sezoni?