Razmisljam da rizikujem I uzmem supruzi. Njen Lite9 poludeo tač. Malo pa malo prebaci je na vrh stranice. Recimo lista whatsapp chat I odjednom je vrati na pocetak. Jutros je prvi put zviznula telefon o pod. Nikad je nisam video tako iznerviranu
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
ljuba napisao:E kada smo kod toga potroši duplo brže meni je fabrički punjac za s8 počeo da puni od prazne baterije (5%) do pune za duplo više vremena, (od 50 min na 1h i 35min) samo tako odjedanput..
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Imao sam slicnu situaciju na majcinom J3. Punjenje je trajalo bas duze nego sto je trebalo.
Ocistio sam kontakte (zagrebao) i normalizovalo se.
passenger napisao: 25 Nov 2017, 12:12
Bas sam juce gledao klip.
Amazon 300 eura.
Razmisljam da rizikujem I uzmem supruzi. Njen Lite9 poludeo tač. Malo pa malo prebaci je na vrh stranice. Recimo lista whatsapp chat I odjednom je vrati na pocetak. Jutros je prvi put zviznula telefon o pod. Nikad je nisam video tako iznerviranu
passenger napisao: 25 Nov 2017, 12:12
Bas sam juce gledao klip.
Amazon 300 eura.
216€ sa DHL preko gearbest, plava i crna varijanta. Crveni je 30€ skuplji
Ako sam shvatio gledas iPh6 vs A5 2017... Cini mi se da je tu Samsung nesto bolji sa kamerom. Na iPhonu je i mali ekran - prednost ili mana, kako kome.