Dakle, sada iznosim neistine, sto sam odokativno rekao 2 i po sata, umesto 2 sata i 5 minuta, koliko je zaista trajalo?
Drugo, pre toga sam okacio snimak punjenja tog telefona, a druga stvar je sto sam posle odokativno lupio 2 i po sata.
Jedno je reci da sam pogresio, ali nazivanjem mene lazovom zbog gluposti vec svedoci o vasoj opsednutosti vasim stvarima i zelji da to ispadne najbolje.
Vas dvojica iznosite istinu, koja nigde zivo ne moze da se potvrdi i svi dokazi tvrde suprotno, a ja lazem, koji postavljam konkretne dokaze?
Dakle, video snimak na kome covek ugasene telefone sa 0% napuni do 100% jedan pored drugog(pored ostalih YT snimaka), nije dokaz, kao ni jedan od najvecih HW sajtova na svetu, a vasa rec jeste?
Ja sam sam postavio sliku na kojoj pise koliko sam omasio vreme punjenja, sto za Mate 9, sto za Note 4.
Reci za mene da manipulisem i lazem ne moze biti veci promasaj u prazno, tako da ti predlazem da smiris strasti i pokusas da budes malcice objektivniji.
Cekaj, sada Vlada kaze da ima i za 2 i po sata...
Vlado, ja sam okacio prvi snimak na koji sam naisao, kao poredjenje punjenja S7 edge i Mate 9(jer smatram da je bitno da se u identicnim uslovima i u isto vreme testiraju), na kome se ne puni ni sat i po, ni 2 i po sata, vec 2 sata i 5 minuta, ako se sada opet dobro secam, da me opet neko ne nazove lazovom.
Tako da ti je upravo jedini argument koji si dao, upao u vodu.
Okaci te testove, gde se prazan telefon napuni do 100% za sat i 30 minuta, nemojte samo pricati o tome.
Opet, svoje potrebe kacis kao objektivno jedino bitne, a to je potpuno subjektivno.
Kada kazes da je Samsungovo punjenje sramotno losije, prilozis i dokaz, da ne bi ta prica bila pucanj u prazno.
Ono sto sam ja video za sada, jeste da se Huawei Mate 9 napuni do 56% za pola sata(ne 60, kako ti tvrdis), a S7e do 44% i da S7e duze ostane upaljen sa tih 44%, nego Mate 9 sa dosta vise od tih 56%.
I to pricamo o snapdragon modelu, a postavio sam kolilko je Exynos stedljiviji, a isto toliko je i brzi, sto takodje mozes proveriti na testovima.
Stefane, obrati samo paznju da je Fast charger, jer ima punjac identicnog izgleda, a nije brzi.