Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od TheWickerMan »

Video sam da je i u Briselu "nacionalni sport" vršenje male nužde usred bela dana bilo gde ... samo staneš iza kola okrenut ka ulici i udriiiii :kezo:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Znaci nismo najgori? :rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jbg, realno bolje da se piša svuda. Jer ako se piša uvek na jedno mesto, onda će tu da smrdi jako, kada se prolazi. Verovatno svi imate neko takvo mesto u svom kraju. :D
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Nismo nismo najgori :D a tamo to rade na svakom cosku...

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Profesori: Uhvatili smo đake i sa rešenjima iz srpskog

Iako nas ministar prosvete Žarko Obradović ubeđuje da testovi iz srpskog nisu procureli, kolege profesori tvrde drugačije.
- Usred polaganja testa iz srpskog jezika učenik je uhvaćen sa ceduljicom na kojoj su bila ispisana rešenja za sve zadatke, identična onima koje je Ministarstvo prosvete objavilo sat nakon završetka testa. Na vrhu cedulje stajao je rimski broj jedan kao oznaka za prvu kombinaciju testa, koju je ministar i izvukao - priča za “Blic” Marija Popović, profesorka Treće beogradske gimnazije i supervizorka male mature u OŠ “Svetozar Marković”.

To nam je potvrdio i Dragi Lukić, direktor OŠ “Svetozar Marković”, navodeći da će sve prijaviti policiji.

- Obavestila sam komisiju, ali nisam dobila nikakav odgovor. Kao prosvetni radnik i kao neko ko veruje da škola treba da gradi sistem vrednosti u društvu, osećala sam obavezu da to javno ispričam, jer je više nego očigledno da je i test iz srpskog “procureo” u javnost - kaže Popovićeva.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/388829 ... iz-srpskog
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ona mi je predavala građansko jedne godine :)
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Kada sam prosle nedelje cuo na vestima da se blizi prijemni ispit srednjoskolcima, odmah sam znao da ce sve proci uz neke namestaljke,prevare ili se mozda cak nece ni odrzati. :) Kada sam se ja upisivao u srednju skolu ,sto i nije bilo bas tako davno (pre nekih desetak godina), morao sam da placam neke silne takse za upis (zaboravio sam i kako se sve zovu),svake sledece godine isto tako, sve dok otac nije podigao frku u ministarstvu i dok se nije ustanovilo da se radi o protivzakonitim stvarima.Novac nikome od ucenika nije bio vracen.Pojeo vuk magarca. :)

Mene u ovoj zemlji stvarno nista ne cudi samo kad pogledam ljude oko sebe,kad na tv-u pogledam kakvi sve diletanti vode ovu nazovi drzavu (jer ona to vec dobrih tridesetak i kusur godina nije).
Svi stalno pricaju kako smo u problemu jer eto na vlasti nisu pravi Srbi, a ja mislim da cemo postati ozbiljna drzava u kojoj vladaju red,mir,rad i disciplina tek onda kada Srbima bude zabranjeno,ponavljam zabranjeno da se bave bilo kakvim odgovornim poslom u Srbiji,jer Srbi jednostavno decenijama unazad pokazuju da su eksperti za unistavanje sopstvene drzave i stvaranje anarhije.Nasuprot tome,na vecinu odgovornih mesta treba dovesti stotinak Singapurcana ili Japanaca,dati im godisnju platu od milion evra i prepustiti im drzavu na desetak godina.To je nazalost jedini nacin da dodjemo do ozbiljne drzave.

I to ne vazi samo za nas nego i za ostale neozbiljne i po mentalitetu nama slicne narode - Bugare,Rumune,Makedonce i sve ostale u regionu izuzev Slovenaca.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ogi, priznaj da si ukrao sifru Incognitu! :kezo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Cekaj da vidis kako se upisuje dete u vrtic, tj neupisuje.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Incognito napisao:Nasuprot tome,na vecinu odgovornih mesta treba dovesti stotinak Singapurcana ili Japanaca,dati im godisnju platu od milion evra i prepustiti im drzavu na desetak godina.To je nazalost jedini nacin da dodjemo do ozbiljne drzave.
Pored nas bi se i doticni pokvarili. Radim samo sa stranicima i ono sto primecujem je: veoma lako se naviknu na rupe u zakonu, i raznorazne sitne prevare(drzave naravno).

Sto bi on bio glup, kad su svi nasi "bizmismeni" okolo pametni. Mozemo mi mnogo kada hocemo. Problem je sto necemo. Manjem procentu ljudi(koji poseduju vecinu drzave)ovakvo bezvlasce i bezakonje odgovara. Dokle god tako bude bilo, ovako ce nam i biti.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Baš tako. Stranci na keca pređu na "srpski režim" ponašanja. To samo znači da su isti, ma i gori od nas, samo im je okruženje uređenije.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Srbija se nalazi na samo 35% EU proseka sto se tice BDP-a po glavi stanovnika. Iza nas su jedino Albanija i BiH. Hrvatska ima 61% EU proseka. Ovo je sramota. Treba sve politicare pohvatati zajedno sa svim ovima sto su krali po preduzecima i na Trg Republike javno vesanje. :palica:

http://www.telegraf.rs/vesti/764923-bed ... nija-i-bih
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

nidza napisao:samo im je okruženje uređenije.
A ko im ga je uredio, da dodje i nama da uredi malo? :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ma jok. Dosadno je tamo postalo, a i njima će da pukne tikva jer su trošili više nego što su stvarali i eto sad problema.

Tapatalk HD
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori