Laki021 napisao:Nisam nosio, u skolama rapust (svake ebene dve nedelje imaju raspust...) pa sala zatvorena a napolju vreme lepo, svaki dan provala oblaka...
Vrlo moguce da ne odgovaraju onima sa sirim stopalom, bas iz toga razloga se mozda meni i svidjaju jer jako lepo i crvrsto drze, pogotovo su na sredini suzene (pogledaj sliku djona i bice ti jasno), onima sa sirokom nogom bi verovatno bile preuske...
Inace da to su KD8.

Konacno sam sinoc igrao kosarku i probao patike

Neverovatno koliko mi dobro leze, kao da su pravljene za moju nogu. Prvih pola sata su me malo boleli zglobovi jer nisam navikao na patike i nacin na koji mi drze noge, posle proslo i milina. Sto je najbitnije evo danas me po prvi put posle dugo vremena posle kosarke ne bole clanci, dakle mission accomplished, posto sam zbog toga i odlucio da menjam patike (nosio sam godinama ove dole). Mekse su na doskoku od starih a cvrsce drze nogu i odaju utisak cvrstine. Pride neocekivano cak su i ledja mnogo bolje (obicno dan dva posle kosarke me dosta bole donja ledja, sad skoro nista), ovo je preko ocekivanja
Osim toga sam malo po..deo na kosarci, nisam igrao mesec dana, nisam se mrdao zapravo, ugojio sam se 3kg i sad sam brz i okretan kao slon, pride bile dve gorile sa kojima sam se non stop rvao, dobio sam batina i izgreban sam kako skoro ne pamtim.