Beograd
Re: Beograd
Onda treba ukinuti tehnički... ako se već primenjuje selektivno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kakvi uslovi kao u Svajcarskoj, pa kod nas emisija gasova ne igra maltene nikakvu ulogu. I te bedne uslove koji su propisani ne postujemo a ti bi da prilagodjavas jos. Nemacka je navedena kao primer bezkompromisne primene postojecih propisa, ne sanjam ni ja da ce sutra da se prepise njihov propis, dovoljno je da se nas primeni I ode 30 posto vozila sa ulice
Naravno, ali cela priča je počela u vezi parkinga. A ta vozila su po tom pitanju najmanji problem, jer je vozni park u Beogradu ok. Normalnije bi bilo da postave pandure i dele redom kazne ovima koji se parkiraju, kad moraš da das celu platu ( i stvarno te država na kraju natera da platiš) sumnjam da bi se opet tako parkirao.
@rakihl ja ni u jednom postu nisam rekao da još treba prilagođavati propise, već da ove treba primeniti.
@rakihl ja ni u jednom postu nisam rekao da još treba prilagođavati propise, već da ove treba primeniti.
Poslednja izmena od stefanan u 09 Avg 2015, 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
A sto ne oba?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
30%? Budite realni, 50% vozila nije ispravno.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
To sto neki auto isgleda ok, ne znaci da je ispravan. Ja tipujem da 30-50% stila, 307-ica i slicnih, nisu tehnicki ispravni.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 09 Avg 2015, 13:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel se ti praviš da ne vidiš da ja u svakom postu pišem da treba primenjivati tehnički?
Ali niko neće da napravi toliki socijalno nepopularan potez, pa pogledaj kakva kola se voze u ostatku Srbije (da, zvucim kao TDI).
Ali niko neće da napravi toliki socijalno nepopularan potez, pa pogledaj kakva kola se voze u ostatku Srbije (da, zvucim kao TDI).
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tehnička neispravnost i krš nije isto.TheWickerMan napisao:30%? Budite realni, 50% vozila nije ispravno.
Tehnički neispravan se mnogo lako postane.
Pa evo svako ko je stavio folije ili xenon tehnički nije ispravan, al to ne znači da je auto krš. Ili ako nećemo kozmetiku, ručna kako hvata levo/desno, luft na sponi itd.... Sve jeftini jednokratni kvarovi, ali tehnički neispravno.
I ja mislim da je to za Bg, oko kojeg je krenula priča manji problem, ovde je ipak bolji standard i % krševa je manji.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ali kakve veze ima, nisi ispravan po važećim propisima, mrš. Voziš Pasat neispravan, kupi Seicento i nek bude ispravan.TDI napisao:Gde sam ja napisao da je ok?
Daleko je od ok, ali nemaju izbora, rizikuju...voze ljudi to sto imaju, seku uši da bi zakrpili dupe. Jednostavno im treba auto, putuju daleko na posao i gledaju da olaksaju sebi koliko mogu. Mnogi bi kupili bolji auto, nemaju od cega.
Kada se pogleda iz ugla da je ovo neka normalna drzava, sve jedan ste u pravu. Ali ovo je Srbija i stanje je takvo kakvo je, pa stvari ne mogu da se gledaju bas crno i belo.
Prvi zelim i hocu da postujem zakon. I sto se tice ispravnosti kola i sto se tice drugih stvari. Mada su mi kola uvek ispravna zbog moje glave najvise. Ali ipak mora da ti bude omoguceno kroz neki zivotni standard da mozes da postuješ zakon, pa tek onda da budes kaznjavan, ako ga krsis, kao u svakoj zemlji gde se normalno zivi.
Mislio sam na bitnije stvari, poput kocnica i guma, ne hvataj se za izraz kao pijan plota.
A stakla nemaju veze sa tehnickim pregledom, jer oni nisu zaduzeni to da pregledaju.
Sent from my Sony
A stakla nemaju veze sa tehnickim pregledom, jer oni nisu zaduzeni to da pregledaju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Grujic
- Moderator
Nisam tebi ni odgovorio nego Wickeru ali je uleteo post, i ne hvatam se ko pijan plota nego razgraničavam termine.
Jesu i za stakla, ali ne direktno, to što sada nije tako je druga priča.
Jesu i za stakla, ali ne direktno, to što sada nije tako je druga priča.
Bio ja juče na tehničkom.
Uradili test kočnica i proverili brojeve motora i šasije i to je to.
Takav tehnički može da prože svako.
Uradili test kočnica i proverili brojeve motora i šasije i to je to.
Takav tehnički može da prože svako.
Odlutali ste od Beograda.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
Apropo priče o bezbednosti, ovo je pravi negativni primer, i ako ovo nije sporadićno i retko onda je to stvarno problem...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/581507 ... e-po-gradu
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/581507 ... e-po-gradu
- Rakhil
Au ludila...