Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Don't get me started with Renault 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Dobro vece, a vi kako'te? 
sent from Kenda digitron using Tapatalk
sent from Kenda digitron using Tapatalk
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Rakhil napisao:Don't get me started with Renault
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Videcete vi kad se skupi Renault mafia. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Ne moze covek ni do NS-a da ode, da vi ne napravite sranje u mojoj temi
AJmo sad iz pocetka. Ja ne mislim da je Ford djubre. Samo Classic... Oce da vozi Forda, a da plati kao Hyundai... Pa ne ide to tako...
A te vase Honde, Puntici, Renoi... Bitch please....
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, ili jesi ili nisi... Lav.

Ovi Classici imaju bar manje žabica. Ušteda, jbga.NexT napisao:Taman sam imao vremena danas da se pozabacim cvrckom u gepeku od kog dobijam ospice. To je sredjeno, trajalo je samo 3 sata.
Rastavljen komplet gepek.
Nemam drugi komentar osim da su francuzi potpuni je*eni imbecili kad dodje na red pravljenje zabica i nacin ucvrscivanja enterijera. Plastika od 50x30 cm u kojoj stoji prva pomoc i slicno se drzi na cetiri zabice manje od nokta. Ljudi nisu normalni.
Posetite www.garaza.rs !
Ni meniRakhil napisao:Vi ste svi sise jer tovarite VW-ovce i Opelase, koji su realno laka meta. Ja pucam visoko pa cu reci da je Honda sranje kakvog nema, narocito Civic, i nije mi jasno ko to moze da vozi
Jbg next, trebao si kupiti nesto iz nemacke, ako neces cvrcke
Zna se ko prednjaci u cvrccima, ispred pezoa je samo reno!
Zna se ko prednjaci u cvrccima, ispred pezoa je samo reno!
- Rakhil
Forum nam je ko stara Juga, vlada bratstvo i jedinstvo dok ne bacis rovca, onda se svi pobiju 
Ovo je bio udarac ispod pojasa.trojanac napisao:Da, ili jesi ili nisi... Lav.![]()
Ovi Classici imaju bar manje žabica. Ušteda, jbga.NexT napisao:Taman sam imao vremena danas da se pozabacim cvrckom u gepeku od kog dobijam ospice. To je sredjeno, trajalo je samo 3 sata.
Rastavljen komplet gepek.
Nemam drugi komentar osim da su francuzi potpuni je*eni imbecili kad dodje na red pravljenje zabica i nacin ucvrscivanja enterijera. Plastika od 50x30 cm u kojoj stoji prva pomoc i slicno se drzi na cetiri zabice manje od nokta. Ljudi nisu normalni.
Moj auto kad popije udarac u prednji branik ostane citav. Ne pukne mu ni far, ne sje*e se ni krilo... Samo se izgrebe farba... Kao Betmobil
- Rakhil
Crumple zone kod Pezoa je vozaceva glava 
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/349053 ... kom-jezeru
Poginuo mi drugar... Niko ne zna sta se zapravo desilo... I niko od nas nije cuo da je bilo 6 ljudi... Tj, mi smo culi da su bili sami njih dvojica...
Tek danas popodne su stigli ronioci Zandarmerije i pronasli ih.
Poginuo mi drugar... Niko ne zna sta se zapravo desilo... I niko od nas nije cuo da je bilo 6 ljudi... Tj, mi smo culi da su bili sami njih dvojica...
Tek danas popodne su stigli ronioci Zandarmerije i pronasli ih.
U Sapcu je juce izleteo s puta decko 91. godiste kad se vracao iz diskoteke, poginuo, mislim da je jos jedna osoba u kriticnom stanju, i valjda da je jos neko povredjen, ne znam tacno... Ima jos dosta detalja koje mi reklo njegovo drustvo ali ne bih da ih iznosim...