Pajo, ocekivao sam od tebe da si covek sirokijeh shvatanja cija poimanja Grcke idu dalje od "3 prsta" varijante.

Na primer, nikako ne mogu da shvatim zasto ove niko ne pita za Pelion ali dobro, vise ce ostati za mene.
ATOS je super. 2010 smo bili u Aristotelesu. Hotel je vrlo dobar. Plaza je super, imam i neke slike ako hoces da ti pustim na Viber. Zavisi doduse gde dobijes smestaj jer ima i jedinica koje su malo uz brdo. To je niz od nekoliko hotela 4-5km od Uranopolisa. U hotelu postoji igraonica za decu, imaju i neki tobogani ali nismo ih koristili, imaju i veliki bazen. Uranopolis je super mestasce. Istina je da je malo ali ima neki specificni smek, nalazi se na samoj granici sa Svetom gorom. Ima puno kafica i restorancica. Ima tu jos hotela sa 4-5 zvezdica, u tom nizu... meni recimo AKRATHOS stalno salje neke mailove... U fazonu samo za mene 2000 evra po osobi...

Blizu su Nea Roda i Jerisos. AMULIJANI je zaista prelepo ostrvo. Bili smo jedan dan tamo na nekoj plazi u fazonu Karibi, divna voda plitka topla voda, divna pescana plaza... ima tamo lepog smestaja, mislili smo mi da idemo, ali nisam hteo da rizikujem, ipak je ostrvo a problem je i sto je GOLO... nide prirodnog hlada... sve u svemu, preporucujem ARISTOTELES hotel i Athos kao lokaciju za letovanje zato sto ima gde da se ode...
Koleginica je bila u Alexander the great, ona je bas skorojevic, mislim da je hotel jako skup ali i da je mnogo lepo, neke slike sam gledao.