Razlika u auto/bus zagađenju je jeziva. Po mom ličnom osećaju bar 2x i vise. Mada tome doprinosi možda i najviše crni oblak dima iza skoro svakog autobusa / kamiona i često iza automobila što skoro da ne postoji na zapadu..
A posebna priča je npr Novobeogradski blokovi pored save gde se sav smog spusti na reke tokom zimskih meseci, ali to je neka druga priča..
Ma nemoguce ljubo da je opet nesto bolje u holandiji. Mi inace bas gotivimo kad nam neko tako objasnjava sta i kako stoje stvari.
Podsetio si me na jednu situaciju, napolju -5 duva vetar, razbija, prolazi lik go obucen u neke najlonske kese i moj drugar mu kaze pa jbt kako ti nije hladno i on mu odgovara - pa de mi nije ladno...
Ma ne, nije poenta u podsećanju nego eto to mi je nekako baš bilo ekstra upečatljivo. Ludaka u saobraćaju i gužvi ima standardno (kao nekada) ali ovo mi je bas zasmetalo.. Znam da je toga bilo uvek ali bas ovoliko...
ljuba napisao: 23 Apr 2019, 18:23
Razlika u auto/bus zagađenju je jeziva. Po mom ličnom osećaju bar 2x i vise. Mada tome doprinosi možda i najviše crni oblak dima iza skoro svakog autobusa / kamiona i često iza automobila što skoro da ne postoji na zapadu..
A posebna priča je npr Novobeogradski blokovi pored save gde se sav smog spusti na reke tokom zimskih meseci, ali to je neka druga priča..
Ti si izgleda bio u Valjevu ili Užicu gde je loša situacija. Malo si preterao za Beograd. Smoga skoro da više i nemamo jer su skoro svi prešli na centralno ili etažno grejanje, a ni naša industrija ne radi kao nekad..što je u loše, ali u ovomslučaju dobro. Nije baš ni da "skoro svaki autobus i kamion" purnja. I tu je bolja situacija nego pre. Još kada bi na tehničkom ganjali ove koji vade katalizatore i filtere bilo bi još bolje.
Busevi kako-tako, GSP jeste loš, ali kamioni i kamiončići stari 40-50 godina koji purnjaju ihajhaj, takve nisam viđao nigde na zapadu. Bojim se da oni ne zagađuju 2x nego 20x više.
Pre svega, suviše je automobila za ovako resenu infrastrukturu.
A to je zato sto GSP kurcu ne vredi.
Dalje, greju se ljudi na sve i svašta
A i ovi radikali ne vole drveće, i umesto da ih sadimo sto više, oni ih seku.
Onda dolazi na red nemaština ljudi, i kurcobolja vlasti da uvede red u tehnicku ispravnost vozila
Previse je ljudo za ovaj grad, a glavni krivci su iz vrha, jer sta god da se ulaze, ulaze se u Bg i okolinu. To odmah dovodi do toga da svi dolaze u Bg da zive i rade. Pa Bg je jedini grad u kom 50+% stanovnistva koristi javni prevoz. Na zapadu prevoz koristi oko 20% stanovnistva u proseku...