Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Trojke ja vec skoro 3 god nisam dobio povracaj od 100.000rsd koji mi sledjue zbog kupovine eko auta 

Brzine idu u H-a !!!

Matori koliko je to BigMekova 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nameti na platu su ogromni. Gledao sam caletov onaj platni spisak, jbt pola plate ode na poreze na zaradu i ostala sranja. Majmuni. A kad ti dugujes nesto onda te odma ganjaju.
Nego, nema vise one ribe sto prodaje sladoled izgleda ne radi tu vise 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma za sve kasne, ali kad ti treba da platiš da vidiš onda kako su revnosni. Ja bi na tvom mestu video sa advokatom ima li osnova da ih tužiš i uzmeš te pare plus kamatu.
Posetite www.garaza.rs !
Sad je sladoled nekako sranje kad nje nema,jer daH4wkeye napisao:Nameti na platu su ogromni. Gledao sam caletov onaj platni spisak, jbt pola plate ode na poreze na zaradu i ostala sranja. Majmuni. A kad ti dugujes nesto onda te odma ganjaju.Nego, nema vise one ribe sto prodaje sladoled izgleda ne radi tu vise

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa moj ćale kupio ostrvo na Savi kod Šapca i hoće da ga pregradi, napravi nešto na fazon Ade Ciganlije (ostrvo dugo preko 2km i široko oko 100 metara) i ostavi to gradu na poklon kao zadužbinu.
Ovi iz gradske uprave se oduševili, doveli stručnjake, proračunali da se gradnjem puta do ostrva i zatvaranjem sa gornje strane da bi stajala voda neće ništa drastično promeniti, sve spremno i čeka se samo dozvola.... I to se čeka već dve godine. Za nešto što hoće da POKLONI državi.
Ovi iz gradske uprave se oduševili, doveli stručnjake, proračunali da se gradnjem puta do ostrva i zatvaranjem sa gornje strane da bi stajala voda neće ništa drastično promeniti, sve spremno i čeka se samo dozvola.... I to se čeka već dve godine. Za nešto što hoće da POKLONI državi.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Evo ti jos jedan primer, posto sam duze u reciklazi, jedan caletov prijatelj koji je radio u Italiji hteo da dovede coveka da rade ovde reciklazu. Na kraju ljudi odustali kkad su videli koliko treba da plate, podmite, a pogotovo sacekaju papire.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Al zato drugovi, kad mene izaberete jednog dana... 

Ima da tuku Kuzmanovica svaki danRakhil napisao:Al zato drugovi, kad mene izaberete jednog dana...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Posto modovi bleje a admini rejdzuju, da vam skrenem paznju da ne citirate post iznad svog i da imate ONU temu za istresanje frustracija oko stanja u zemlji, hvala 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
IstinaMilos napisao:Sad je sladoled nekako sranje kad nje nema,jer daH4wkeye napisao:Nameti na platu su ogromni. Gledao sam caletov onaj platni spisak, jbt pola plate ode na poreze na zaradu i ostala sranja. Majmuni. A kad ti dugujes nesto onda te odma ganjaju.Nego, nema vise one ribe sto prodaje sladoled izgleda ne radi tu vise

Pa pitaj gde je otisla