Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Mislim da je kvalifikacija "pijan ili drogiran vozač" suviše teška - na početku snimka se trudi da lepo uđe u tu bedu od ulice, a da ne udari zid. Moguće da je sve vreme gledao desno, a da nije ni primetio da je levo zakačio nešto "mekano". A možda je video u retrovizoru, ali je mislio da je to samo živa ograda i malo zemlje.

Ne opravdavam pravljenje štete, a da se bar ne stane i pogleda šta je učinjeno. Samo kažem da je velika šansa da vozač uopšte nije bio svestan ovog, za vozilo težine i snage kamiona, "laganog dodira".
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Verujes u Deda mraza?

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pijan i drogiran onaj koji ga je poslao sa tim vozilom tuda da prođe.

Jedan Delhaize ima problem sa tim, mogu misliti ovi manji kako kubure.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Joj, kad sam ja kao pocetnik pravio rute, pa ne znam da iako u programu stoji da moze kamion od 10t, u praksi komsije zagrade prolaz sa kolima, pa moze samo manji kamion ili da je kod jedne radnje Djilasov stan, pa tamo dezuraju komunalci i kamion ne sme da se zaustavi nigde izuzev tacno ispred zadnjeg ulaza, a tamo je cesto zagradjeno.
I tako, veselo je biti dispecer, a posebno kad krene sneg i jedno po jedno vozilo krene da ti ispada i ti moras da trazis zamenu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Podseti me situacija na Užice

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Мени је Ужице фасцинантну баш због те начичканости по брдима . Ово са снимка мемоидсећа мало на фавеле а мало на Сицилију.

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

:))
Slika

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Gde sam sve proterao auto po UE...
Jednom sam spuštao Clia na max kočnici, pa puštaš po malo, mislio sam da će i tako da otkliza negde, po suvom. Sve kapije otvorene, da imaš gde da se skloniš ako neko naiđe. Na krivini su postavili kontejnere, kao ogradu, sve jadni izlupani.

Inače, pustim ovaj klip, moja žena sluša i posle par sekundi kaže: mora da ga je odveo na Poru. I bi tako :D

Kad idem kod svastike (a nije na Pori) parkiramo auto na kraju neke uličice, gde i svi, pa peške. Jedne zime jedva peške izađosmo, a još grđe se vratismo do auta...

TapaT

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Stvarno ne znam sta je u glavi ljudima koji krenu u kontra smeru da voze kroz kružni tok. Juče situacija kod BIGa u Novom Sadu. Prilazim kruznom, gledam levo da li da se ukljucim ispred busa koja ide bas lagano i uključujem se i vracam pogled na desno kad crni bmw ide prema meni.. Sva sreća male su brzine, nije bilo nista kriticno za izbegavanje, ali ni malo nije prijatno.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

dispy
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2019, 18:01
Garaža: Audi A6 C7.5 TDI190 Avant

Post od dispy »

Koja količina vozila ima kod Starog Merkatora na Novom Beogradu koja se kreće u suprotnom smeru, to je neverovatno. Jeste da je ta ulica (Palmira Toljatija) dvosmerna u celoj svojoj dužini osim u tom delu, ali je lepo označeno i očigledno da se ne može tuda. Ali lakše im je tu časkom da smotaju, brzo će, bliže im je... Kad bi neko kameru stavio da piše kazne za vožnju u suprotnom smeru, silne pare bi uzeli tako. Garantujem da bar 10 automobila dnevno tuda prođe u suprotnom smeru.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kod stana, ali i kod firme, redovno ljudi voze kroz jednosmerne, u suprotnom smeru. Kako je kome lakše.

Isto tako, do posla imam 4 km. U ta 4km, na tri semafora se uvaljuju iz trake u kojoj je manja gužva (iz trake za pravo idu levo, ili iz trake za skretanje produže pravo i sl). To je redovno stanje, ne samo izdvojeni slučajevi.

Divlji zapad, radi ko kako hoće, tj kako mu dupetu lakše, to ne odražava samo vozačku kulturu. Biće još gore.

TapaT

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Kud se sam govedo nije zakucalo u neko drvo, stoka pijana
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Šta raditi u ovakvoj situaciji? Dok objasniš policiji, pa dok krenu može da bude kasno.
Odgovori