Od Dobanovaca do Ostruznice. Cekaj, sta je ovo isprekidano sto ide od Surcina, pa prolazi izmedju Jakova I Boljevca, pa ide pitaj Boga gde?ftj napisao:Druga traka odakle dokle? Nema ni prve trake na vecem delu
sa beobuilda
sivo - u planu
crveno - u izgradnji
plavo - izgradjeno
Putevi u Srbiji
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Putevi u Srbiji
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Koridor 11 valjda, ka Cacku.
Tako je, s tim da su nas kinezi napušili pa za sad jos nemamo dogovoren deo bg-surcin-obrenovac-ub.
Dobanovac-ostruznica se gradi a kad ce biti gotovo to ni sam Vučić ne zna, jos nije bio tender za drugu polovinku mosta. Naravno ministarka je najavila zavrsetak komplet obilaznice do kraja 2016. al to nema veze s vezom.
Dobanovac-ostruznica se gradi a kad ce biti gotovo to ni sam Vučić ne zna, jos nije bio tender za drugu polovinku mosta. Naravno ministarka je najavila zavrsetak komplet obilaznice do kraja 2016. al to nema veze s vezom.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A šta fali da se ne zajebavamo sa jedanaesticom i odma' pređemo na 12? Nacrtamo ga rozom bojom na mapi, bio bi gotov do kraja 2017.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I ka Kucevu isto kose travu.
Takodje stavljen je skroz nov asfalt na petlji kod Pozarevca (ona na koju ides kad picis ka Smederevu) i taj deo puta i nadvoznjak su isto presvuceni novim asfaltom ja mislim, moram da proverim. Tako da sada put Pozarevac - Autoput je generalno 80% lep nov asfalt 

Počelo i farbanje linija. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
I ovde po gradu poceli da obelezavaju pesacke itd. I rekao bih da je mnogo bolje nego prosle godine, jer je farba mnogo svetlija i nocu bas svetli kad ih obasijaju farovi. Inace, prosao obilaznicom, uf kako je ono lepo nov crn asfalt, ravan i jos linije sveze, svetle lepo po mraku, milina voziti ne osecas put 

Jel to ono sa onom rukom sto ima ono pa kad pruzi ruku vise nema onog zelenog pored puta? 

- H4wkeye
Da to je definitivno to 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Da ponovim : najbolji put u Srb je Zaječar Paraćin. Kvalitet asfalta,predeli,nema gužve, ne smem ni da napišem koliko sam vozio 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja od Autokomande. Kakav je tu put i je li guzva ?Heinz napisao:Pogrešno sam se izrazio, nije kraće, možda je brže. A zavisi i odakle se polazi.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Novi Sad,Partizanska ulica i njen završni sloj koji je obećan "čim se temperature ustale na preko 15°C".Obećanje s kraja novembra 2014.,pa s kraja zime i još uvek skačemo preko šahtova.Biciklističke staze u pomenutoj ulici su takođe ruinirane.