Imaju, ali ne znam kolika je. Trebalo bi da može da se očita preko oznaka na staklima.
Mr.Rotor napisao:Sa 30% folijom kao da ništa nisi ni stavio.
Ma da, dokle god se išta nazire u kolima kao da ništa stavio nisi.
Probaj isti auto sa i bez folija, pa ćeš videti da li postoji razlika i kolika je. Ali ne ovo da sad imaš folije a nekada je bio bez folija pa si se već navikao, nego neposredno jedan za drugim.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ne samo što se vidi spolja, nego je i vozaču ogromna razlika. I ja sam bio naviknut na folije koje sam imao pa sam progledao kad sam stavio malo svetlije.
EDIT: Izvinjavam se, sad sam video šta je u stvari @Darko napisao. Mislio sam da govori o 30% foliji na šoferci. Na prednja bočna stakla može i preko 30%, nije drastično.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Stavi 90% .
Danas se mimoisao sa Goblenom i moram da pohvalim foliiju na soferci na A4 . Vidi se unutrasnjost ali skroz zamuceno. Dakle,skoro nista. Super fora.
Vrteo sam jedno dvadesetak strana u nazad, ali i dalje mi nije jasno kako stvari stoje sa tim atestiranjem? Toliko su uopste po internetu oprecne informacije da mi nista nije jasno...
Najsvezija vest koju sam procitao je da atest moze da izadje i do 35 hiljada, jel to realno?
Imas fiksni cenu u smislu troskova agencije, tehnickog i amss, a ono sto menja cenu je koliko zastupnik trazi za saglasnost. Do zavisi.od marke do marke, neko daje i dzabe za sve, neko ne za sve, al tesko da ce ukupno da kosta toliko