Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Pomoc!! Vidim kombi i hoce zamenu ali kreten registrovao na 700kg nosivosti, a ovo moze bez problema da nosi preko 1500kg. Da li moze nekako da se prebaci sa 700 na vise?
http://www.polovniautomobili.com/kombi- ... iat-ducato
Kakv je 2.2 hdi? Nudi mi se jedan boxer. Podeljena misljenja. Majstor mi kaze da bezim od tih francuza.
Kakv je 2.2 hdi? Nudi mi se jedan boxer. Podeljena misljenja. Majstor mi kaze da bezim od tih francuza.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jedan veliki lanac marketa u Švajcarskoj isto nema ništa od gaziranih sokova osim neke svoje robne marke. Al zato čokolada u 5 policaAcaKayak napisao:Koka kola se prodaje na preko 20 miliona prodajnih mesta u svetu, eto neke zanimljivostimethane.master napisao:U Rodama ladno nema Coca-Cole. Ne konzumiram, ali je krajnje neobično.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Mirise na neko nevreme

Neko će da kontroliše koliko nosiš?branja napisao:Pomoc!! Vidim kombi i hoce zamenu ali kreten registrovao na 700kg nosivosti, a ovo moze bez problema da nosi preko 1500kg. Da li moze nekako da se prebaci sa 700 na vise?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
20 miliona minus Roda. Na rafovima mesto je zauzela neka Sky Cola, jedna od onih za koje treba biti jako zdrav i hrabar.AcaKayak napisao:Koka kola se prodaje na preko 20 miliona prodajnih mesta u svetu, eto neke zanimljivosti

Širim haos!
Haos kako duva vetar 

Sta decibeli predstavljaju?

Kako da citam mapu?

Kako da citam mapu?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto je tamnije oblaci imaju vise vode u sobi, sto obicno znaci jaca kisa/vece nevremene.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jel' se zezaš ili si ozbiljan?Geza napisao:
Neko će da kontroliše koliko nosiš?branja napisao:Pomoc!! Vidim kombi i hoce zamenu ali kreten registrovao na 700kg nosivosti, a ovo moze bez problema da nosi preko 1500kg. Da li moze nekako da se prebaci sa 700 na vise?
Jašta nego se kontroliše, na tranzitnim pravcima često bleje patrole namenski za merenje teretnih vozila
Mene nikad nisu kontrolisali, samo gledaju šta nosim nazad. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Vidjao sam samo da mere slepere ali kombi vozila nisam vidjao, mislim da ne treba rizikovati
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Koliko su glupo koncipirali emisiju na rts 1 to je strasno... Oko komunalne i busplusa, tj vise oko komunalne, pricaju samo o komunalnoj kao podrska busplusu a ne spominju druge delatnosti komunalne u koje se ne mesaju previse
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Zato sto je dosta izrazeno delovanje komunalne policije na tom polju, a gde narod najvise oseca. I normalno da je to u centru price.Grujic napisao:Koliko su glupo koncipirali emisiju na rts 1 to je strasno... Oko komunalne i busplusa, tj vise oko komunalne, pricaju samo o komunalnoj kao podrska busplusu a ne spominju druge delatnosti komunalne u koje se ne mesaju previse
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa poenta je da nema delovanja tamo gde treba, to treba naglasiti. Evo sad spominju