Dobro veče
Re: Dobro veče
Sve vise i vise vidim da treba da ubedim cala da otvori kurirsku sluzbu, ladno nema nijedne normalne. Svaka ima poneku prednost ali i katastrofalnu manu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Očigledno da postoji manjak u kurirskim službama. Čim se sve susreću sa istim problemima.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovde ladno padao sneg jedno 5 minuta 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Padao sneg i u Mladenovcu...
Dex je najbolja kurirska za koju ja znam. Mi šaljemo osetljivu robu, i u poslednjih godinu i po dana samo jedan problem smo imali.
Dex je najbolja kurirska za koju ja znam. Mi šaljemo osetljivu robu, i u poslednjih godinu i po dana samo jedan problem smo imali.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Problem je što jedni drugima stalno spuštaju cene, a onda zbog uštede troškova neće da angažuju dovoljno ljudi i vozila, a pride ih još jako slabo plaćaju i teraju da rade prekovremeno (a i to ne plaćaju, naravno). Naša posla...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Iz mog iskustva najgori vozaci su opet Bex i Aks. Nisam video City ili Postu da divljaju nekad ili da voze nenormalno. Ove redovno vidjam tako.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Postu nisi video da divlja?!
Pa gde ti zivis covece?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa gde ti zivis covece?

Brzine idu u H-a !!!

Ne bi ste se usrecili ima ih podosta , odnosno to je provaljen biznis kod nas . Na globalnom nivou to je recimo skroz druga stvar . Odnosno da osetis zaradu ,ali onda bi morao da imas stotine kamiona i da pokrivas celu eveopu i sl. Kao sto radi Schenker ,willy betz i ostali.AcaKayak napisao:Sve vise i vise vidim da treba da ubedim cala da otvori kurirsku sluzbu, ladno nema nijedne normalne. Svaka ima poneku prednost ali i katastrofalnu manu.
To što ima konkurencije ne znači da se ne bi usrećili. S obzirom da poznajem vlasnike i dosta zaposlenih iz obe firme mislim da bi ih jedna normalna firma oduvala samo tako. Za početak i jedna i druga firma imaju centralne magacine u Šapcu iako ima daleko boljih strateških pozicija za tako nešto što bi im oborilo troškove. O detaljima poslovanja da ne pričam, ali samo ovako kroz priče zaposlenih mi je palo par stvari na pamet koje bi bile izuzetno korisne, ali naravno ne pričam im baš zato što nikada ne znaš šta ćeš sutra raditi.
Kada firma sa 90% nezadovoljnih kupaca drži 60% tržišta, to je samo pokazatelj slabe konkurencije.
Kada firma sa 90% nezadovoljnih kupaca drži 60% tržišta, to je samo pokazatelj slabe konkurencije.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U Pozarevcu :pDay Walker napisao:Postu nisi video da divlja?!
Pa gde ti zivis covece?
Malo je ovo trziste a ima ih puno .imao sam i ja raznih ideja pa sam video da nije uvek bas tako kako izgleda .Praksa je malo drugacija .nisam nikada imao problema ni sa jeenom kurirskom sluzbom kod nas rade skoro isto svi .Ali dobro nije zabranjeno probati pa videti .
Šta znači centralni magacin za takvu firmu? Nije moguće da nešto što neće ići u ili iz Šapca, se dovozi tamo?AcaKayak napisao:Za početak i jedna i druga firma imaju centralne magacine u Šapcu iako ima daleko boljih strateških pozicija za tako nešto što bi im oborilo troškove.
AKS koliko znam ima i magacin veliki u Beogradu preko puta Vera.
Bio sam jednom po neki paket,izgleda kao iz filmova ono gde drze taoce
ogromna hala par kombija i neki nadrndani ljudi sto igraju karte 
Bio sam jednom po neki paket,izgleda kao iz filmova ono gde drze taoce

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vera? Zar nije bese u Kumodraskoj kod Soko Starka, ili to nije Aks...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Bex ima neki veći prostor na Pančevačkom putu.