BMW 5 (G30) 2017
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: BMW 5 (G30) 2017
On do maja poprilično kratko
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako mi ne znamo mane, znamo ko zna. Zadnji broj SAT:
"I pored obećanja BMW da na zadnjoj klupi mogu da sede tri odrasle, to je zbog istaknutog i velikog grebena skoro nemoguće."
"Dugmići na volanu su previše sitni i u vožnji je veoma lako nesvesno aktivirati neku neželjenu komandu"
Koja kanta
"I pored obećanja BMW da na zadnjoj klupi mogu da sede tri odrasle, to je zbog istaknutog i velikog grebena skoro nemoguće."
"Dugmići na volanu su previše sitni i u vožnji je veoma lako nesvesno aktivirati neku neželjenu komandu"
Koja kanta

To je novi trend u toj klasi automobila. Više su 2+2 nego za 5 putnika.
Ja iskreno nisam ni očekivao da će biti drugačije.
Ja iskreno nisam ni očekivao da će biti drugačije.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
2+2 je koncepcija gde zadnja klupa služi kao pomoćno sredstvo za kraće prevoze kao što je u Porscheu 911. ovo su ipak komotnija kola, četvorosedi.
911 nije bas dobar primer je ne moze da sluzi ni za krace prevoze, eventualno za decu od 2-3 godine.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
On je najbolji primer za percepciju tog pojma za članove ovog foruma.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Retko koji auto moze da se pohvali da moze udobno 3 coveka da smesti nazad.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moj CRV može, u smislu da nema centralnog grebena i zadnja klupa nema konkavnu površinu u sredini. X puta sam vozio troje pozadi, uključujući i tri odrasla muškarca na put od više sati. Cenim da moj auto nije izuzetak već da ima i drugih crossovera/SUV-ova sa sličnom zadnjom klupom.
Takođe cenim da to proističe od toga što cela ta klasa u svakom slučaju nije za testiranje bočne g sile u krivinama. Nasuprot njima, limuzine tipa ove petice moraju da imaju bolju bočnu podršku jer i mogu da brže peglaju po krivudavom putu. Tu onda mora da strada srednje sedište. I plus što nema gde da se sakrije kardan i auspuh kao kod višeg vozila pa je teško izbeći centralni greben.
Takođe cenim da to proističe od toga što cela ta klasa u svakom slučaju nije za testiranje bočne g sile u krivinama. Nasuprot njima, limuzine tipa ove petice moraju da imaju bolju bočnu podršku jer i mogu da brže peglaju po krivudavom putu. Tu onda mora da strada srednje sedište. I plus što nema gde da se sakrije kardan i auspuh kao kod višeg vozila pa je teško izbeći centralni greben.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Od BMWa 6 kupe je najbolji primer, mada vidim ljudi ga pre zovu 2+1, vozac, suvozac napred + neko iza suvozaca, a i to samo u nuzdi.ftj napisao:911 nije bas dobar primer je ne moze da sluzi ni za krace prevoze, eventualno za decu od 2-3 godine.
Mogu reći da sam oduševljen kako auto izgleda uživo. Enterijer odličan (meni mnogo lepši nego na F10), odlično orijentisan prema vozaču. Ovaj primerak je bio ful, čak i BW ozvučenje koja svira neverovatno dobro... istina, ne toliko bolje od HK koliko je skuplje 
540i xDrive kao moja boja i crne 19ice... za koje sam u prvom trenutku pomislio da su 20. Ja sigurno ne bih uzimao veće jer mu super stoje. Enterijer moka, meni prelep. Kožom obložena tabla mu svakako daje dozu luksuza ali ne znam kako izgleda sa običnom da bih uporedio.
Šiber mu baš znači jer ga crno nebo baš zatvara unutra i deluje mračno.
Sad neke mane. Gepek je lošeg oblika i definitivno nije praktičan za onog ko nosi velika dečija kolica. Čini mi se da ima manje mesta unutra nego F10, definitivno manje nego moj a ne mnogo više od F30. Ostava ispod naslona za ruku baš mala... manja nego u F30.

540i xDrive kao moja boja i crne 19ice... za koje sam u prvom trenutku pomislio da su 20. Ja sigurno ne bih uzimao veće jer mu super stoje. Enterijer moka, meni prelep. Kožom obložena tabla mu svakako daje dozu luksuza ali ne znam kako izgleda sa običnom da bih uporedio.
Šiber mu baš znači jer ga crno nebo baš zatvara unutra i deluje mračno.
Sad neke mane. Gepek je lošeg oblika i definitivno nije praktičan za onog ko nosi velika dečija kolica. Čini mi se da ima manje mesta unutra nego F10, definitivno manje nego moj a ne mnogo više od F30. Ostava ispod naslona za ruku baš mala... manja nego u F30.
Poslednja izmena od Floyd u 11 Feb 2017, 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
speedy stikis napisao:http://topspeed.telegraf.rs/vozili-smo/ ... dor-brenda
Minus - linearan priliv snage???+ Vozna svojstva, kvalitet, komfor, tehnologije
– Neubedljiv zvuk, linearan priliv snage

Koji nemac pojma - navikao na traktore

Ceo "test" je kao da je pisan za Blic Zenu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Seo u njega iz VW PD pa navikao na udar