Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Putevi u Srbiji

Post od H4wkeye »

srdjanyo napisao:Novi Sad,Partizanska ulica i njen završni sloj koji je obećan "čim se temperature ustale na preko 15°C".Obećanje s kraja novembra 2014.,pa s kraja zime i još uvek skačemo preko šahtova.Biciklističke staze u pomenutoj ulici su takođe ruinirane.
Amateri :kezo: Ovde u PO grade kruzni tok vec 2 godine, a rekonstruisu dve ulice vec 1.5 godinu. I nikako da pocnu sa radom iako imaju sredstva. Nesposobna bagra.
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

TheWickerMan napisao:Da ponovim : najbolji put u Srb je Zaječar Paraćin. Kvalitet asfalta,predeli,nema gužve, ne smem ni da napišem koliko sam vozio :)
+1000000

kakav je ono put za brzu voznju :klanjamse:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mene zanima, koji mentol je isprojektovao banderu po sred ulice V. Stepe na Trosarini.
Pa ovo je za verovi ili ne...
Slika
Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Koliko kontam sa slike, ne ugrozava saobracaj...
Taj deo je za tramvaje, verovatno ce tu negde ici kontaktna mreza...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

TheWickerMan napisao:Da ponovim : najbolji put u Srb je Zaječar Paraćin. Kvalitet asfalta,predeli,nema gužve, ne smem ni da napišem koliko sam vozio :)
hahaha... ja sam poslusao druga maxera pa isao tuda pre neki mesec, stvarno se ne secam kad sam po srbiji vozio boljim putem ukupno gledajuci...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

nixa napisao:Koliko kontam sa slike, ne ugrozava saobracaj...
Taj deo je za tramvaje, verovatno ce tu negde ici kontaktna mreza...
Naravno, uopste nije na sredini puta i uz traku za skretanje, i odlicno je obezbedjena, a inace niko nece leteti tuda kao po obicaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Nešto o planovima.
http://www.putevi-srbije.rs/pdf/RRSP/20 ... 0_RRSP.pdf

Možda zatreba nekome snimak.

https://www.youtube.com/watch?v=Agb27AX ... r_embedded
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zatvorio sam kod autoputa Irig - Ruma... :kuku: :kezo:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Odlučeno - kopamo put ispod Fruške gore
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1001012

Vlada Srbije i Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine sufinansiraće izradu idejnog projekta tri deonice puta Novi Sad – Ruma.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodina Nebojša Malenković potpisali su ugovor koji predviđa prenos 76,8 miliona dinara tom ministarstvu za sufinansiranje izrade idejnog projekta za tri deonice brze saobraćajnice od Novog Sada do Rume.

Po ranijim informacijama, novi put između Rume i Novog Sada s tunelom kroz Frušku goru, trebalo bi da bude dugačak 33 kilometra i da ima obilaznice oko Rume i Petrovaradina.

"Dosta je bilo priče - gradićemo Fruškogorski koridor, o kojem se do sada puno pričalo, ali je malo urađeno. Mi želimo da se to promeni i današnjim potpisivanjem ugovora o prenosu sredstava za sufinansiranje idejnog projekta ubrzano stvaramo preduslove da se ovaj putni pravac gradi", rekla je Mihajlovićeva u Vladi Srbije.

Ona je poručila da je stav vlade i ministarstva da nijedan projekat ne sme da stoji, kao i da je tzv. Fruškogorski koridor projekat od velikog značaja za građane Vojvodine i Srbije.

"Insistirala sam da se ovaj projekat vrati među prioritete i da se na njemu radi mnogo brže nego u prethodnim godinama. Izgradnja Fruškogorskog koridora omogućava rasterećenje saobraćaja u gradskom jezgru Novog Sada, spajanje industrijskih zona i bolje povezivanje Srema i Mačve sa Banatom", dodala je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, u perspektivi ovaj putni pravac treba da omogući povezivanje Koridora 10 i Koridora 4 i stvaranje najkraće veze između Bosne i Rumunije.

Javna nabavka za izradu Idejnog projekta tri deonice, ukupne dužine 37,18 kilometara, biće raspisana do 19. juna. Ukupna vrednost javne nabavke je 153,8 miliona dinara, od čega je u državnom budžetu obezbeđeno 77 miliona.

Zaključivanje ugovora s najboljim ponuđačem očekuje se najkasnije sredinom septembra, piše u saopštenju.

Do kraja ove godine trebalo bi da bude završen idejni projekat za najmanje jednu deonicu, što će omogućiti početak sukcesivne izgradnje deonica već u prvoj polovini sledeće godine.

Upoedo sa izradom Idejnog projekta, radiće se ekonomske analize da bi se našlo najbolje rešenje za finansiranje izgradnje.

Idejni projekat za četvrtu deonicu Fruškogorskog koridora - od početka obilaznice oko Rume, do petlje sa auto-putem Beograd-Zagreb, biće urađen po završetku studije izvodljivosti koju pripremaju Putevi Srbije, navodi se u saopštenju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

dragan napisao:
hahaha... ja sam poslusao druga maxera pa isao tuda pre neki mesec, stvarno se ne secam kad sam po srbiji vozio boljim putem ukupno gledajuci...
Provozao ga u sredu u oba smera i stvarno je odličan put za naše uslove.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nisi valjda sumnjao :kezo:
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Je l zna neko kakvo je stanje Zlatibor-Požega-Valjevo-Ub-BG?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

A što Ub, valjda Lajkovac pa Ćelije pa BG?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Izbegavanje guzve od Ljiga.

TT
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

U svakom slucaju nije ta ruta nesto, ako se izbegava ibarska zbog guzve onda bolje preko rudnika i topole.
Odgovori