Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Nek ti onda sredi ono sto te je cuknula.NexT napisao:Ma jok, komsinica sprema auto za zimu

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
POKIDALA
Добър вечер!

Добър вечер!
@Milos
U prvi mah sam pomislio da je reklama za novi Focus ST...nisam citao naslov
@Next
Kako je u EU?
Jel i dalje pored vozacke i saobracajne, obavezan dokument i...

@Next
Kako je u EU?

Floyd napisao:@Milos
@Next
Kako je u EU?

Ne bih znao, ne stajem nikome

Inace, Beograd je metropola za ovu selendru... Jedino sto oni grade drugu liniju metroa vec

I sto na 2 kvadratna kilometra imaju vise hotela sa 5* nego ceo Beograd...

Ali i dalje je Bg No. 1

Nikaragva, mislio sam na reklamu. tj trailer...
edit: i je*em ti Bugarsku kad sinhronizuju sve moguce strane filmove i serije. Discovery i Fox life su uspeli da sinhronizuju.

Do jaja su im sinhronizacije
http://www.youtube.com/watch?v=dLclSwxvPqA
odgledati prvih pet minuta obavezno,vredi
scena ispred bolnice kad Daniel kaze dete je zbrckano 
http://www.youtube.com/watch?v=dLclSwxvPqA
odgledati prvih pet minuta obavezno,vredi

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Najbolji pocetak nekog filma
A sinhronizacije....

A sinhronizacije....

Zar nemozes na daljinskom da iskljucis sinhronizaciju i da ide original zvuk.nikaragva napisao: i je*em ti Bugarsku kad sinhronizuju sve moguce strane filmove i serije. Discovery i Fox life su uspeli da sinhronizuju.![]()
![]()
![]()
![]()
Na CH i IT kanalima je to moguce ali recimo na FR i DE nije.
mislim da ne moze... Pitacu ujutru... Ali prilicno sam siguran da ne moze...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Jel to cika Next o'so kod Bugara malo da razvija sivu ekonomiju?
Sto se tice sinhronizovanja, nije to nista.... Pre 6-7 godina smo mogli ovde u ravnici sa obicnom antenom da hvatamo pun k programa iz okoline, cak mislim da su se neki poljski, ukrajinski ili kakvi vec kanali mogli nahvatati...
Ali tako jedne noci, listam programe na tv, naidjem na Terminatora 2, a sinhronizacija nemam pojma cija je bila... 'Ajde sto je sinhronizacija bila na nekom bzv jeziku, nego sto mi se cinilo da jedna osoba je radila sinhronizaciju svim karakterima, cak nije se ni trudio da promeni boju glasa i slicno...
:trljamoci: 

Sto se tice sinhronizovanja, nije to nista.... Pre 6-7 godina smo mogli ovde u ravnici sa obicnom antenom da hvatamo pun k programa iz okoline, cak mislim da su se neki poljski, ukrajinski ili kakvi vec kanali mogli nahvatati...
Ali tako jedne noci, listam programe na tv, naidjem na Terminatora 2, a sinhronizacija nemam pojma cija je bila... 'Ajde sto je sinhronizacija bila na nekom bzv jeziku, nego sto mi se cinilo da jedna osoba je radila sinhronizaciju svim karakterima, cak nije se ni trudio da promeni boju glasa i slicno...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Takve su bile ruske piratske sinhronizacije 
Sve jedan lik i samo cita, nebitno da li se zena dere u zanosu ili je romanticno saputanje, on cita ladan ko spricer...

Sve jedan lik i samo cita, nebitno da li se zena dere u zanosu ili je romanticno saputanje, on cita ladan ko spricer...