Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
... 2014. je brat kupio nov »Superb« 1,9 TDI (klima, alu, srednji paket multimedije, metalik
, još nešto malo dodatne) za 18500 €. Jeste bila svojevrsna akcija. Tada je važila i akcija za »E klasu«, ne sećam se motora ali turbodizel, solidno opremljenu, 35000 €.

Otisle cene u nebesa
Secam se toga al tad je vec bila izasla nova E klasa pa su to davali kao akciju. bmw je nudio f10 520d za 42k.
U sustini to je dobar pokazatelj kolko je evro izgubio vrednost. Tesko je reci da li su neke stvari zaista poskupele ili jednostavno novcanice manje vrede, jedino kad bi poredili cene u zlatu tad i sad.
U sustini to je dobar pokazatelj kolko je evro izgubio vrednost. Tesko je reci da li su neke stvari zaista poskupele ili jednostavno novcanice manje vrede, jedino kad bi poredili cene u zlatu tad i sad.
Jesu i »Superb« i »E klasa« 2014. bili na kraju životnog veka, ali su i dalje bile aktuelne generacije; znalo se da pristižu nove, predstavljene su, no ti naslednici su na tržište stigli tek nakon godinu i po otprilike.
Što se novca tiče svakako se u nekoj primetnoj meri jeste obezvredio, jer rast cena nije obuhvatio samo neke oblasti već više-manje sve.
Što se novca tiče svakako se u nekoj primetnoj meri jeste obezvredio, jer rast cena nije obuhvatio samo neke oblasti već više-manje sve.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Test vozilo koje sam i sam imao prilike da vozim. Redovna cena je 118k evra tako da je dobar popust, ako se tako gleda.AleksandarAca napisao:http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 4-facelift
Ozbiljna prica![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Da stavim ovde... Jedini Kadjar na oglasima u Srbiji sa adaptivnim tempomatom, baš retka zverka...
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Znači to mu je mana... 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zavisi kako gledaš na to. Ako taj adaptivni zna zimi da zajebava (kao što su neki pominjali) pa zbog toga nemaš na kraju u stvari nikakav tempomat - onda taj adaptivni i nije baš neka prednost, ako me razumeš.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Odavno smo pričali o njemu.
Bila su još dva, kupljena ovde. Jedan je prodat, ne znam šta bi sa drugim.
TapaT
Bila su još dva, kupljena ovde. Jedan je prodat, ne znam šta bi sa drugim.
TapaT
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Razumem te, sve je tako kao što pišeš prijatelju, ali nisi u pravu.Saša napisao:Zavisi kako gledaš na to. Ako taj adaptivni zna zimi da zajebava (kao što su neki pominjali) pa zbog toga nemaš na kraju u stvari nikakav tempomat - onda taj adaptivni i nije baš neka prednost, ako me razumeš.

Nema više zima, nema više snega.
- Saša
Iz tvojih usta u Božje uši (niko više ne mrzi zimu od mene), no videćemo...

Moze i povoljnije malotrojanac napisao: 16 Avg 2024, 11:30Test vozilo koje sam i sam imao prilike da vozim. Redovna cena je 118k evra tako da je dobar popust, ako se tako gleda.AleksandarAca napisao:http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 4-facelift
Ozbiljna prica![]()
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

https://www.polovniautomobili.com/kombi ... e-facelift?
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
70 bez pdv, dosta slabiji motor i oprema. Ali jes' dzaba 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
AC Brajić da mi se napasu muda!
Postavljao sam ovde oglas Merive i rešim da je pogledam. Kako je auto i dalje kod svog vlasnika, mora se najaviti dan ranije da bi ga dovezli u salon. Ne daju kontakt vlasnika koji Merivu menja staro za novo, jer oni prodaju auto. Mog majstora ne mogu da dovedem iz Novog Sada i ubih se dok sam našao nekog iz Beograda da ode i pogleda. Juče se dogovorimo sa prodavcem da se auto pogleda danas u 12h i gari koji je trebalo da ode ih nazove da proveri da li je auto stigao i ovi mu kažu da je auto kaparisan. Dunsteri najobičniji!
Postavljao sam ovde oglas Merive i rešim da je pogledam. Kako je auto i dalje kod svog vlasnika, mora se najaviti dan ranije da bi ga dovezli u salon. Ne daju kontakt vlasnika koji Merivu menja staro za novo, jer oni prodaju auto. Mog majstora ne mogu da dovedem iz Novog Sada i ubih se dok sam našao nekog iz Beograda da ode i pogleda. Juče se dogovorimo sa prodavcem da se auto pogleda danas u 12h i gari koji je trebalo da ode ih nazove da proveri da li je auto stigao i ovi mu kažu da je auto kaparisan. Dunsteri najobičniji!
Merivu gledaj sa Turbo motorem, i sa njime je lencuga, sa ovim je nepokretna.
A bas bez gresaka meriva nije, iako je pod crtom vrlo solidan auto.
A bas bez gresaka meriva nije, iako je pod crtom vrlo solidan auto.