Svako u prenošenju malo zamasti priču sa još nekim detaljem pa je tako od bosa sa modricama po licu stiglo do gola, pocepana, drogirana, sa povredama po telu...
Ja bih rekao da je htela malo da se sakrije da bi privukla pažnju a kad je videla da je nastala frka, pokušala sa drugom pričom da se izvuče i napravila još veći problem.
Kurir je prekjuce objavio da je doticna kurvica , ovaj manekenka janda silovana, oteta, nadjena itd, morali su da udare kontru da bi sami sebe opovrgli
Jbg, lepota nije način da ideš kroz život linijom manjeg otpora, nego je treba nositi odgovorno. Meni je žao kada čitam ovakve priče - mada ovo nema veze sa Srbijom, ovo je problem porodice i najbližeg okruženja.
Kurir Student Policijske akademije uhapšen zbog reketa i krađe!
Vladimir V. (27), student Policijske akademije, i Zlatan J. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali automobil jednom kineskom državljaninu, a potom tražili pare za otkup
Vladimir V. (27), student Policijske akademije, i Zlatan J. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali automobil jednom kineskom državljaninu, a potom od njega tražili pare da mu ga vrate, saznaje Kurir.
- Oni su sa parkinga kod kineskog tržnog centra u Novom Beogradu ukrali "pasat". Potom su, kako bi mu vratili automobil, zahtevali da im preda 4.000 evra - kaže izvor Kurira iz istrage.
Pokradeni Kinez je ceo slučaj odmah prijavio policiji.
- Policajci su obeležili novčanice. Vlasnik "pasata" se u jednom kafiću našao sa iznuđivačima i dao im novac. Kad su
Vladimir V. i Zlatan J. odveli Kineza na mesto gde mu je bio parkiran ukradeni automobil, policajci su izleteli i uhapsili ih - kaže naš sagovornik. Kod budućeg policajca nađeno je 3.000, a kod njegovog saučesnika Zlatana J. 1.000 evra.
Najmanje tri kriminalne grupe u Novom Sadu, prema nezvaničnim saznanjima, bave se reketiranjem lokala, a u svakoj od njih je bar po jedan pripadnik policije ili Žandarmerije. Nedavna hapšenja policajaca za koje se ispostavilo da su „honorarno“ radili i kao kriminalci, motivisalo je pojedine novosadske ugostitelje i privatnike da progovore o njihovoj prisilnoj saradnji s pojedinim pripadnicima novosadske policije.
Svakodnevna scena, nekad po 3-4 puta dnevno: kombi se krece brzinom 20km/h, a iz njega ciganka peva (da, ne vice nego pokusava da peva nekom melodijom, verovatno ste culi to) "Kupujemo staro i novo perje". I tako svakog dana ako nije kisha ili sneg.
Da ja sad krenem autom kroz sva naselja i derem se kroz prozor "Zivela Srbija", verovatno bi me policija privela prvog dana.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!