Ljubitelji satova?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Ljubitelji satova?
Jes veliki ovaj Orient. 44 ja nalazim po netu. Oko 220€ je u Mađarskoj ali izgleda da ne može da se vrati PDV.
Edit: Ne gađaju mi se Orient i Seiko SNZH. Orient je više retro, pravi je diver, i raskošnije deluje, mada beli SNZH uživo izgleda fenomenalno.
Jedino mi nije jasan koncept ronilačkog sata koji fabrički stiže na kožnom kaišu, iako je lep kaiš.
RN3 Pro via TT
Edit: Ne gađaju mi se Orient i Seiko SNZH. Orient je više retro, pravi je diver, i raskošnije deluje, mada beli SNZH uživo izgleda fenomenalno.
Jedino mi nije jasan koncept ronilačkog sata koji fabrički stiže na kožnom kaišu, iako je lep kaiš.
RN3 Pro via TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zaista je apolonski 

Lep i interesantan sat. Dolazi sa 3 bazela i dve narukvice pa moze lepo da se kombinuje.
Apolon je stilski promašen. Hronograf treba da odaje utisak preciznosti a ne robustnosti.
Za razliku od Omege iznad, Stein je, sa onim kazaljkama pre za ronilački stil.
Za razliku od Omege iznad, Stein je, sa onim kazaljkama pre za ronilački stil.
Ceo sat meni podseca na ronilacki, sad koliko hronograf ima/nema veze sa tim to iskreno ne znam. Doduse kome smeta ima i

-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Ljudi treba mi pomoc. Kupio bih dobrom prijatelju neki lepi sat za oko 1500e. Zavrsio mi je za zenu nesto, pa zelim da mu se zahvalim. Ako moze neka preporuka za sat. A da nosi odela uglavnom, i nemam pojma kakve satove voli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Fortis, tissot, longines pogledaj to
@Zarkofinska
http://www.jomashop.com/
http://www.jomashop.com/
Danas mi javili da mi je stigao sat sa servisa.
Sat je stigao iz Svajcarske u Bec, gde je i ostavljen u ovlascenoj prodavnici.
Sad moram da organizujem da mi ga neko donese iz Beca do Srbije ili CG. Posto verovatno necu ja ici po njega, vec cu naci neku varijatu da ga neko donese.
Ne znam jel za granicu dovoljno to sto ce verovatno dobiti neku potvrdu od servisa. Cisto da nekome ne napravim problem da ga cimaju na granici posto je ipak malo vredniji sat u pitanju.
Inace, ovaj put su mi u potpunosti priznali garanciju/reklamaciju. Za razliku od proslog puta kada su mi uzeli preko 900e za servisiranje sata pod garancijom (nakon cega je opet stao posle mesec dana).

Sat je stigao iz Svajcarske u Bec, gde je i ostavljen u ovlascenoj prodavnici.
Sad moram da organizujem da mi ga neko donese iz Beca do Srbije ili CG. Posto verovatno necu ja ici po njega, vec cu naci neku varijatu da ga neko donese.
Ne znam jel za granicu dovoljno to sto ce verovatno dobiti neku potvrdu od servisa. Cisto da nekome ne napravim problem da ga cimaju na granici posto je ipak malo vredniji sat u pitanju.
Inace, ovaj put su mi u potpunosti priznali garanciju/reklamaciju. Za razliku od proslog puta kada su mi uzeli preko 900e za servisiranje sata pod garancijom (nakon cega je opet stao posle mesec dana).
To je beše Kunz u pitanju? Pratio sam tu priču oko servisa na svetu satova.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Tako je, bas me namucio