Letnje gume
Re: Letnje gume
jel imao neko iskustva sa ovom gumom BRIDGESTONE Potenza Adrenalin re 002?
GY kao da ima gazni sloj za broj širi. I kec i dvojka.Markoni napisao:Kakve veze ima sara sa zidom gume, i kako ona stoji. Uslikacu bas da se vidi razlika kako stoji 225 guma razlicitih proizvodjaca na felni iste sirine.Day Walker napisao:To ti verovatno deluje zbog sare
Tapatalk Post
Ima razlike od proizvođača do proizvođača u širini, profilu, svemu po malo. Ne treba se dimenzije držati ko pijan plota kad fabrike sebi dozvoljavaju odstupanja.
Tapatalk
raptor vozi 215/45 csc5 na 8j ultrama i nema nikakvih problema...Markoni napisao:A ima dosta i do proizvodjaca guma. Recimo GY F1 As2 stoji dobro na siroj felni (225 na 8), dok je na predvidjenoj debeljuskasta (225 na 7.5). Kod mene CSC5 stoji bas razvuceno (225 na 8), kao da je na 8.5. Dunlop recimo uvek stoji lepo na odgovarajucoj felni.
Tapatalk Post

Može, samo se malo razvuku, mada kao što Markoni reče, imam opravdanu sumnju da bi GY sa 215 na 8" bio taman.
Tapatalk
Tapatalk
@dragan Pa ni ja nisam rekao da imam problem 

Drugaru je kamera malo losija, ali mislim da moze da se vidi. Obe gume su 225 na 8 incha sirokoj felni (isti model felne).
Tapatalk Post

Drugaru je kamera malo losija, ali mislim da moze da se vidi. Obe gume su 225 na 8 incha sirokoj felni (isti model felne).
Tapatalk Post
225/koliko? jedna i druga isto? Mislim da nije, mhm?
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da jesu al ova prva ima izrazen rim protector sto pravi tu razliku kao sto rece pedjajcw.
Ako je tako, onda opticka varka i do proizvodjaca gume. Kod mene 215/45 na 8inca ne stoji ovako strecovano.
Honda Undetected Garage
Pa eto Sale uporedicemo. Nije opticka varka, jeste "strecovana". E sad u ovom slucaju to meni odgovara jer da su debeljuskaste verovatno bi kacile.
Inace znam kada sam na Golfove 18ice posle Dunlop-a stavio GY F1 Asymmetric 2. Izgledalo je kao da sam stavio za broj siru gumu. Nekako su mi pojele felne.
Inace znam kada sam na Golfove 18ice posle Dunlop-a stavio GY F1 Asymmetric 2. Izgledalo je kao da sam stavio za broj siru gumu. Nekako su mi pojele felne.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kum kupuje isto 4 nove letnje, kao i ja. Vozi isti auto kao i ja.
Danas mi je Ivan poslao cene i za 195 (moja dimenzija) i za 185 (njegova, fabricka) . Ja sam cenom prezadovoljan, nikada jeftinije, ali on se smorio za medalju, npr. Bluresponse je 1950 skuplja po gumi u njegovoj dimenziji !??
Objasnio mi je Ivan zasto je to tako ali opet, razlika je prevelika.
U svakom slucaju, od onoga sto mi je Ivan ponudio za njegovu dimenziju, izvukao sam neke jeftinije posto nije spreman da plati 8000 za 1 gumu. To su:
Dunlop Streetresponse 2
Fulda Ecocontrol
Fulda Ecocontrol HP
GY Efficientgrip Compact
Koja je najbolja od ovih guma s tim sto za poslednju nikada nisam ni cuo ?
Normalan je vozac, nije zahtevan, tipa boli ga djoka za auto ali ipak, dvoje male dece, bezbednost mora da bude na 1 mestu.

U svakom slucaju, od onoga sto mi je Ivan ponudio za njegovu dimenziju, izvukao sam neke jeftinije posto nije spreman da plati 8000 za 1 gumu. To su:
Dunlop Streetresponse 2
Fulda Ecocontrol
Fulda Ecocontrol HP
GY Efficientgrip Compact
Normalan je vozac, nije zahtevan, tipa boli ga djoka za auto ali ipak, dvoje male dece, bezbednost mora da bude na 1 mestu.

Dunlop od gorenavedenih.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ima li problema sa startovanjem leti, kvačilo u kakvom je stanju...?Ogi napisao:Kum... Vozi isti auto kao i ja...nije zahtevan, tipa boli ga djoka za auto...
Ogi misliš li isto što i ja?

Ja rekoh Dagu da mi posalje Street Response 2 za sluzbeni auto. Nisam nasao nikakav test, ali verujem da je dobra guma. Do sad sam vozio Fuldu Eco Control i bio zadovoljan.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Michelin Energy Saver - 7250 u Kemoimpeksu... Zimus je bila neka akcija 3% sniženje uz lojaliti karticu, što znači da može za oko 7000rsd. Daju i na čekove sa tom nižom cenom...Ogi napisao:Kum kupuje isto 4 nove letnje, kao i ja. Vozi isti auto kao i ja.Danas mi je Ivan poslao cene i za 195 (moja dimenzija) i za 185 (njegova, fabricka) . Ja sam cenom prezadovoljan, nikada jeftinije, ali on se smorio za medalju, npr. Bluresponse je 1950 skuplja po gumi u njegovoj dimenziji !??
Objasnio mi je Ivan zasto je to tako ali opet, razlika je prevelika.
Dunlop Streetresponse 2
Fulda Ecocontrol
Fulda Ecocontrol HP
GY Efficientgrip Compact
Jednom su mi dali popust, drugi put nisu (kao već su bile akcijske cene), sve u roku od mesec dana otprilike. Tako da treba pitati i proveriti.