Upravo to napisah na stranici ranije i okacio sam skicu. Glupo regulisan semafor.snork napisao:Postoji još jedna mogućnost - da su zeleno svetlo imala vozila koja izlaze iz okretnice, u smeru prema centru. To bi značilo da su i auto i devojka prošli na crveno.
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Zanimljivo je da sam u životu imao 4 čukanja i sva tamo ili u okolini. Jedno na uključenju sa dušanovačkog mosta u Ustaničku, drugo na uglu sa Ljermontovom, treće u Vidskoj ako se ne varam, odmah iznad Ustaničke gde je trougao onaj i redovno su nesreće jer neki ljudi ne uključuju mozak za volanom. Četvrto pred okretnicu poslednji semafor uzbrdo, neki čiča me zakucao otpozadi dok sam stajao na semaforu.
S obzirom da nisam bio kriv, napraviše limari od onog mog krša fenomenalnog jugića.
Hvala bogu jako retko sad idem tamo.
Tapatalk HD
S obzirom da nisam bio kriv, napraviše limari od onog mog krša fenomenalnog jugića.
Hvala bogu jako retko sad idem tamo.
Tapatalk HD
Crveno za pesaka i za auto, je cesta pojava.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Srna/pas laksi od 10 kg pri brzini od oko 80-90 km/h lome branik (blago), nosace branika (plasticni kod svih novih auta), krivi nosac branika, lomi nosace farova koji su u sklopu istih iliti prave stetu od ~10% vrednosti novog auta bez ikakvog problema i to ako ne stignu do hladnjaka...Day Walker napisao:Nema sta da ga osteti toliko... 50kg mesa sigurno ne igra ulogu
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jel možeš da odbaciš srnu 30m a da pri tom toliko oštetiš auto? Rekao bih da ne možeš 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Kontakt:
Gresis! 
Ne da mozes, nego se tacno to i desava ako je ne nabacis na haubu vec je udaris samo branikom...

Ne da mozes, nego se tacno to i desava ako je ne nabacis na haubu vec je udaris samo branikom...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
Srni ili psu kolima udaraš direktno u trup, u težište - zato su oštećenja veća. Ali da ga onda baciš 30m - teško, ne verujem da bi toliko psećih tela bilo po putevima da tako lako lete.
Ovo je smešno o čemu mi raspravljamo, glumimo veštake i fizičare. Ipak, ne pada mi na pamet da glumim zdravorazumca koji ide u kontru napaljenoj gomili pa da pravdam malog siledžiju. A još manje mi pada na pamet da čitam kako to radim jer sam ljubomoran na Željka Mitrovića
Mene dakle interesuju samo odgovori na konkretna pitanja:
- da li se on kretao brzinom osetno većom od dozvoljene?
- da li je on uopšte imao pravo da bude sam za volanom auta(s' obzirom na to kada je dobio dozvolu)? Ako nije imao pravo - koliko dugo vozi i da li je nekada do sada otkriven u tome?
- da li mu je ovo prvo jurcanje po gradu, ili su se sa 1-2 Vajferta i tatinim vezicama ova prethodna "rešavala"?
I ogromna je razlika u ovoj i saobraćajci sa Ibarske. Na Ibarskoj se ljudi sudaraju jer loše procene situaciju, svoje vozačko umeće i/ili svoj auto. Ovde malićan nije pomislio da BMW može da leti, nego da može malo jače da stisne gas a ukoliko ga uhvate "srediće se". Kao i mlađi Karić, divno i savesno dete, student koji bi pao kolokvijum ako bude morao u zatvor - a bogalju kojeg je ostavio iza sebe neće da plaća zdravstvenu negu jer nema redovna primanja...
Ovo je smešno o čemu mi raspravljamo, glumimo veštake i fizičare. Ipak, ne pada mi na pamet da glumim zdravorazumca koji ide u kontru napaljenoj gomili pa da pravdam malog siledžiju. A još manje mi pada na pamet da čitam kako to radim jer sam ljubomoran na Željka Mitrovića

Mene dakle interesuju samo odgovori na konkretna pitanja:
- da li se on kretao brzinom osetno većom od dozvoljene?
- da li je on uopšte imao pravo da bude sam za volanom auta(s' obzirom na to kada je dobio dozvolu)? Ako nije imao pravo - koliko dugo vozi i da li je nekada do sada otkriven u tome?
- da li mu je ovo prvo jurcanje po gradu, ili su se sa 1-2 Vajferta i tatinim vezicama ova prethodna "rešavala"?
I ogromna je razlika u ovoj i saobraćajci sa Ibarske. Na Ibarskoj se ljudi sudaraju jer loše procene situaciju, svoje vozačko umeće i/ili svoj auto. Ovde malićan nije pomislio da BMW može da leti, nego da može malo jače da stisne gas a ukoliko ga uhvate "srediće se". Kao i mlađi Karić, divno i savesno dete, student koji bi pao kolokvijum ako bude morao u zatvor - a bogalju kojeg je ostavio iza sebe neće da plaća zdravstvenu negu jer nema redovna primanja...

Malo ti je kontradiktorna poruka, prvo kažeš kako ga sigurno ne napadaš zato što je sin Ž.M. a onda u sledećem delu navodiš nekoliko hipotetičkih situacija gde neko sad tebi treba da opravdava njegovu nevinost da li mu je ovo prvi put ili je jurcao i ranije, kao i da li je imao uopšte pravo da vozi auto sam. Ma u stvari cela poruka vrišti od frustracije na njega samog a konkretno nedelo i žrtva su u drugom planu.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne razumem čemu to uopšte raspravljati o oštećenju vozila kada je ishod sudara smrt pešaka!?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ko ima stomak nek kuca na jutub russian pedestrians hit by cars i videće koliko pešaci lete pri kojim brzinama. Da se ne lažemo za 20-30m je neophodna brzina udara >80 km/h
- samo polako
Ne i za naše stručnjake!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Vladapetr
Nisi razumeo šta sam napisao. Rekao sam da mi ne pada na pamet da ga pravdam kako bih pokazao da sam "otvorenog uma". A još manje želim da čitam kako neću da ga pravdam jer sam ljubomoran na njegovog tatu.ftj napisao:Malo ti je kontradiktorna poruka, prvo kažeš kako ga sigurno ne napadaš zato što je sin Ž.M. a onda u sledećem delu navodiš nekoliko hipotetičkih situacija gde neko sad tebi treba da opravdava njegovu nevinost da li mu je ovo prvi put ili je jurcao i ranije, kao i da li je imao uopšte pravo da vozi auto sam. Ma u stvari cela poruka vrišti od frustracije na njega samog a konkretno nedelo i žrtva su u drugom planu.
I ti to tumači kao frustraciju, ja to tumačim kao moral i obraz. Dok sam ja bio pubertetlija i student moj otac je bio vrlo moćan i uticajan lik, pa mi opet nije palo na pamet da igde i ikada napravim ijedan prekršaj ili da se pozivam na njegovo ime. čak sam više brinuo da njega ne obrukam, nego sebe. Nisam koristio poznanstva i vezice, za sve u životu sam se izborio sam.
Zbog toga mi se oni koji tako nešto rade - duplo gade.
- Delija
- Kontakt:
Pisem iz licnog iskustva tako da nema bas nikakvog nagadjanja - srna leti tih 30m iz keca u kec i jos se mrda posle toga...Vladapetr napisao:Srni ili psu kolima udaraš direktno u trup, u težište - zato su oštećenja veća. Ali da ga onda baciš 30m - teško, ne verujem da bi toliko psećih tela bilo po putevima da tako lako lete.
Udarena levim delom branika odletela desno pored puta...
Malo mucnes glavom pa skontas da nije poenta u ostecenju glupog auta, vec u proceni brzine na osnovu slike ostecenja auta...samo polako napisao:Ne razumem čemu to uopšte raspravljati o oštećenju vozila kada je ishod sudara smrt pešaka!?

- samo polako
A ti na osnovu razlupanog fara možeš da utvrdiš kojom je brzinom išao? :trljamoci:

Stara škola! Svaka čast majstore!I ti to tumači kao frustraciju, ja to tumačim kao moral i obraz. Dok sam ja bio pubertetlija i student moj otac je bio vrlo moćan i uticajan lik, pa mi opet nije palo na pamet da igde i ikada napravim ijedan prekršaj ili da se pozivam na njegovo ime. čak sam više brinuo da njega ne obrukam, nego sebe. Nisam koristio poznanstva i vezice, za sve u životu sam se izborio sam.
Zbog toga mi se oni koji tako nešto rade - duplo gade.

- Delija
- Kontakt:
Empirijski mozes da steknes bar neku ideju...samo polako napisao:A ti na osnovu razlupanog fara možeš da utvrdiš kojom je brzinom išao? :trljamoci: