Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... xus-is-200
Redni šestak + zadnja vuča + fina oprema
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Redni šestak + zadnja vuča + fina oprema
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
svidjao mi se nekad taj auto bas, mada ni sad mi nije los ali je mator
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mislio sam da je 4 cilindra benzinac. Sledeca generacija je V6.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... _pl10_plv0
meni je ovaj auto generalno ruzan a konkretan premarak posebno,crveni detalji u enterijeru uzas, crna hauba, crvena lajsna maske, nista sa nicim se ne slaze
meni je ovaj auto generalno ruzan a konkretan premarak posebno,crveni detalji u enterijeru uzas, crna hauba, crvena lajsna maske, nista sa nicim se ne slaze
Meni se svidja taj Civic kao model, ali ovaj konkretan primerak je blago receno uzas.
To mi je sve za neke tuning styling ljude... potpuno neozbiljan dizajn. Ne sumnjam da je ovako u voznji ok
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je ovaj a orange detljima skroz cool. Ali ja sam slab na narandžastu tako da nisam objektivan.
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja volim kad sitni detalji razbiju monotoniju. I mecka ima taj fazon pa im prolazi.
Kažu da se lepo vozi, sklop upravljanja je bio jedinstven u vreme lansiranja, volim i ja narandžastu... tako da bih prešao preko toga što mu spojleri imaju spojlere. Išli su na nekakvo preterivanje i to mu stoji — zbog gorenavedenog ću ostati pri tome.
Ne sumnjam ja da je to dobar auto ali dizajn mi je katastrofa, previse spejsi za moj ukus...neki sitniji detalji u drugoj boji su ok da razbiju monotoniju to na nekim kolima bas lepo deluje ali ne na svakom a na plavom je preterano.... na ovom sivom sta znam retrovizore bih vratio u sivo i obruc na felnama nikako narandzasto ostalo moze da prodje .
Meni je najbezbolniji u skroz crnoj varijanti, tada one fake rešetke na zadnjem delu najmanje dođu do izražaja.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hteo si da kažeš lud?