Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ajoj al je to skupo. Vidi oglase ili naruci sa Aliexpresa, sam pogled na antutu pokazuje da je Honor 9 dosta jaci uredjaj.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Honor 9 je odlican telefon. Nisam mu nasao manu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Honor 9 je kao Škoda Superb...dobar telefon bez izraženih mana...ali nema dušu, nema ono nešto...
Honor 8 je bio bolji po tom pitanju i više wow, 9 je običan...za slične pare ja bih S7, P9...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Honor 8 je bio bolji po tom pitanju i više wow, 9 je običan...za slične pare ja bih S7, P9...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ko traži Wow! efekat, uskoro će imati prilike da nabavi isti od LG-a i Samsunga, u obliku savitljivog telefona. To će baš biti Wou! 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Prednost p smarta je veliki i pregledan ekran 5.65 inca u dosta kompaktnom kucistu. Ne mnogo vecem od honora 9 (koji ima 5.15 inca).
Plus mu je i niza cena.
Mana je verovatno za klasu losija kamera.

Plus mu je i niza cena.
Mana je verovatno za klasu losija kamera.

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Kome još treba parče plastike sa dušom? Komad tehnike koji samo treba da funkcioniše, ništa više.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pa ti imas Mi5s, zasto preci na nesto slabije?
- maxer
Ko hoće veći ekran (5.7") i Top performanse po razumnoj ceni, može da razmatra Huawei Honor 8 Pro https://m.gsmarena.com/huawei_honor_8_pro-8568.php
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
ja sam se nešto bio naložio na honor 9, ali sam odustao zbog stakla koje je i pozadi. nenormalno je osetljiv telefon, jedno slučajno ispadanje i ćao. i na grebanje je osetljiv, vrlo brzo strada. ok, maska i staklo na ekran (zakrivljen, teško koja zaštita lepo izgleda), ali onda sva dizajnerska lepota pada u vodu 
interesantan mi je i honor view 10, ali izgleda neće doći na naše tržište, zvanično.
sada nešto gledam honor 8 pro, odličan je. kirin 960 cpu kao i honor 9, 5.7". Lepo izgleda:

interesantan mi je i honor view 10, ali izgleda neće doći na naše tržište, zvanično.
sada nešto gledam honor 8 pro, odličan je. kirin 960 cpu kao i honor 9, 5.7". Lepo izgleda:

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- maxer
Telefon je VRH! 
https://www.androidauthority.com/honor- ... ew-761672/
Vidim da ga nude i za 380€, na kupujemprodajem.

Poslednja izmena od maxer u 23 Feb 2018, 11:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- Darko
Imam mi5 ali sam ga razbio pa mi se nesto i ne popravlja.HKS napisao: 23 Feb 2018, 11:01 Pa ti imas Mi5s, zasto preci na nesto slabije?
Ne bih da predjem na nesto losije. A taj p smart mi deluje korektan. Cena je ok. Oblik, dimenzije i ekran su vrh. Samo da proverim tu kameru. Negde na testovima kazu odlicna a negde da je nista posebno.
Dobro je sto ga ima u radnjama na 12 rata. Dobijam i racun na firmu pa mi se odbija pdv 20%. Plus duza i sigurnija garancija.
Te pogodnosti nema kod prepodavaca.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Eno i u logic shopu, ako nije greška, 45k din.maxer napisao: 23 Feb 2018, 11:23 Telefon je VRH!
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- maxer
Ekstra 

Od skoro xiaomi posluje u Srb zvanično, što da napuštaš jato, stado, čopor-kako godDarko napisao: 23 Feb 2018, 11:33Imam mi5 ali sam ga razbio pa mi se nesto i ne popravlja.HKS napisao: 23 Feb 2018, 11:01 Pa ti imas Mi5s, zasto preci na nesto slabije?
Ne bih da predjem na nesto losije. A taj p smart mi deluje korektan. Cena je ok. Oblik, dimenzije i ekran su vrh. Samo da proverim tu kameru. Negde na testovima kazu odlicna a negde da je nista posebno.
Dobro je sto ga ima u radnjama na 12 rata. Dobijam i racun na firmu pa mi se odbija pdv 20%. Plus duza i sigurnija garancija.
Te pogodnosti nema kod prepodavaca.

Sad imaju baš dobru ponudu. (Ne mislim u SRB nego generalno)
Možda MiMix2 da pogledaš? Možda elephone s8.
Mada xiaomi je mnogo odmakao baš zbog prelaska na snapdragon, naročito po pitanju stamine.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Darko
Xiaomi je vrh.
Ali na sajtu gigatrona, tehnomanije, itd ne vidim da neko drzi mi5, mi6 i slicne kod nas, vec uglavnom budžet telefone.
Sta je to elephone?
Ali na sajtu gigatrona, tehnomanije, itd ne vidim da neko drzi mi5, mi6 i slicne kod nas, vec uglavnom budžet telefone.
Sta je to elephone?