Dobro veče
Re: Dobro veče
Meni prolazi u veselju. Uvek su me nervirali ljudi koji potcenjivaju tudje uspehe, a hvala bogu bilo ih je pregrst na forumu kad su napadali Fetela. Sad kad god pobedi Rajkonena bude mi drago iako me zapravo zabole i za jednog i za drugog ali toliko potcenjivanje nekoga ko je 3 godine najbolji u tom sportu je bilo bas bezvezno. Ovamo se kunemo u neke ljude koji voze sasvim prosecno i sporiji su na stazi 20% od pro vozaca a za vozace formule smo bili puni svih njihovih neznanja koja ocito ispadaju obicno lupetanje.
Poslednja izmena od AcaKayak u 12 Apr 2015, 14:59, izmenjeno 1 put ukupno.
A Kristijano je peder i ne ume da igra fudbal i samo pada.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Naravno 
I Felps se dopinguje inace ne zna da pliva.

I Felps se dopinguje inace ne zna da pliva.
Evo ja javno polagano gutam sve što sam rekao za antipatičnog Vettela, koji mi postaje sve simpatičniji u Ferariju. Nešto slično je prošao i Šumaher, mada je on iza sebe imao baš gadnih nesportskih poteza. Vettel takvih mrlja nema.
Leži mu auto i to je odlično, ali još je rano za bilo kakav krajnji zaključak. Moguće da je doneo iz RB neki od trikova, ko će ga znati.
Jedino što me zabrinjava je rezerva koju verovatno ima Merc, tj. verovatno može još brzi da bude.
Tapatalk
Leži mu auto i to je odlično, ali još je rano za bilo kakav krajnji zaključak. Moguće da je doneo iz RB neki od trikova, ko će ga znati.
Jedino što me zabrinjava je rezerva koju verovatno ima Merc, tj. verovatno može još brzi da bude.
Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pita me juče komšinica na selu (inače ženina školska drugarica iz osnovne) kako se nam Punto onako stalno sjaji, da li ga poliram, šta mu radim? Njihov G4 ne sija tako. Rekao sam da ne poliram ali da ga obavezno namažem Niveom svaki put posle pranja.
Mogu da se opkladim da će namazati Golfa...

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Reci: To samo italijanske klotare tako sijaju. Jer su klot ko celava muda.
"Kobac, tetreb,jastreb, znao sam da je neka zajebana ptica".
Poslato sa Lumia 925
"Kobac, tetreb,jastreb, znao sam da je neka zajebana ptica".
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Veljo čime ti mažeš Golfa?Saša napisao:Njihov G4 ne sija tako. Rekao sam da ne poliram ali da ga obavezno namažem Niveom svaki put posle pranja.Mogu da se opkladim da će namazati Golfa...
![]()
![]()
![]()

Za izgled mog automobila brinu svrake i pažljive komšije.

Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas u SAT-u pricali nesto o ovoj akciji kontrole brzine sto ce da bude u aprilu ali sam zaboravio da gledam.
Kad smo vec na temu automobila, pre nekoliko dana ga lepo operem posto stala kisa najzad, i sinoc kad sam bio do grada ja idem i kad ono idu oni sto peru ulice.
Reko da l' je moguce majku mu kad nema kise onda oni moraju da mi isprljaju auto 'ebem ti sranje. Sad je opet sav isprskan sa strane sa blatom 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa kad si ih video ... trebao si naglo da zakočiš i okreneš ga pod ručnom za 180°, a zatim zapališ gume i pobegneš "ko Đavo od krsta" 

Isključivo blago hidratantne kreme, po preporuci VW-a.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
maxer napisao:Pa kad si ih video ... trebao si naglo da zakočiš i okreneš ga pod ručnom za 180°, a zatim zapališ gume i pobegneš "ko Đavo od krsta"

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Meni su to isto uradili prosle nedelje. Lepo odem u perionicu, bas lepo pere cova u selu, sija se ko muda, kad ujutru na Dorcolu braca romi prosli sve ukakili.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=WdXec9FQs5cmethane.master napisao:Veljo čime ti mažeš Golfa?Saša napisao:Njihov G4 ne sija tako. Rekao sam da ne poliram ali da ga obavezno namažem Niveom svaki put posle pranja.Mogu da se opkladim da će namazati Golfa...
![]()
![]()
![]()
Za izgled mog automobila brinu svrake i pažljive komšije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Izasao sa ortakom da se provozam, probali 106 GTI do Vmax, dohvatio je 203 po GPS. Fabricki deklarisano 205.
Skroz ok osecaj u kolima, nije nestabilan, nemas osecaj da ce da poleti ili da se raspadne.
Skroz ok osecaj u kolima, nije nestabilan, nemas osecaj da ce da poleti ili da se raspadne.
Dobro jutro!
Dan pred posao je počeo
Dan pred posao je počeo