Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Ako je samo sat, stavi se na ruku i to je to, ako je pakovanje, samo neka ponese potvrdu iz servisa ili sta jos dobije, da objasni da nije kradeno i da ne svercuje.
Opet, sve to u slucaju da ga uopste proberavaju na granici.
Sent from my SM-G935F
Opet, sve to u slucaju da ga uopste proberavaju na granici.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa nisu ni carinici mutavi, umeju da prepoznaju skup sat.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Naravno da carinici umeju da provere sat, nije to tako retko.
Inace sam proverio, moze bilo ko da donese polovan sat sa servisa u inostranstvu uz pratecu dokumentaciju iz servisa. Carinik eventualno moze da odradi proveru da li je sat legalan (da li se trazi) ali niko ne moze imati problem.
Bitno da su oni zavrsili servis, nadam se ovog puta kako treba, da napokon uzivam u satu koji sam kupio pre skoro dve godine.
Inace i Corum bi uskoro trebao da stigne sa servisa, a za njega imam jos jedan problemcic koji moram da resim.
Sat je lagalan, kupljen u prodavnici... Medjutim, bivsi vlasnik od koga sam ga kupio nije sacuvao nista od dokumentacije, niti kutiju.
Sta mislite, da li je izvodljivo da se obratim nekom ovlascenom zastupniku za Corum u inostranstvu i da im posaljem mail sa objasnjenjem da sam kupio sat za koji su izgubljeni papiri... pa ako mogu da mi posalju novu dokumentaciju, po mogucnosti cak i origunalnu kutiju (naravno da platim troskove).
Ne znam da li postoji praksa da se rade slicne stvari.
Ali kada sam vec uzeo legalan sat i jos ga poslao na kompletnu reparaciju (kad se vrati bice kao nov, menjaju mu celo kuciste, staklo, krunicu, kais...), onda mi je bezveze da nemam dokumentaciju a voleo bi i kutiju.
Inace sam proverio, moze bilo ko da donese polovan sat sa servisa u inostranstvu uz pratecu dokumentaciju iz servisa. Carinik eventualno moze da odradi proveru da li je sat legalan (da li se trazi) ali niko ne moze imati problem.
Bitno da su oni zavrsili servis, nadam se ovog puta kako treba, da napokon uzivam u satu koji sam kupio pre skoro dve godine.
Inace i Corum bi uskoro trebao da stigne sa servisa, a za njega imam jos jedan problemcic koji moram da resim.
Sat je lagalan, kupljen u prodavnici... Medjutim, bivsi vlasnik od koga sam ga kupio nije sacuvao nista od dokumentacije, niti kutiju.
Sta mislite, da li je izvodljivo da se obratim nekom ovlascenom zastupniku za Corum u inostranstvu i da im posaljem mail sa objasnjenjem da sam kupio sat za koji su izgubljeni papiri... pa ako mogu da mi posalju novu dokumentaciju, po mogucnosti cak i origunalnu kutiju (naravno da platim troskove).
Ne znam da li postoji praksa da se rade slicne stvari.
Ali kada sam vec uzeo legalan sat i jos ga poslao na kompletnu reparaciju (kad se vrati bice kao nov, menjaju mu celo kuciste, staklo, krunicu, kais...), onda mi je bezveze da nemam dokumentaciju a voleo bi i kutiju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Koliko je ovaj sa maslinastim kaišom?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Paa ovako napamet bez gledanja cena (a stvarno nisam gledao cene ooodavno sem za rolex i brajtling) da kosta sig preko 7k ali i ne ne preko 10k
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Otprilike ovoliko sa popustom preko interneta, u Americi...teško da može nešto mnogo jeftinije. U radnji je sigurno dosta skuplje
http://www.chrono24.com/en/blancpain/fi ... 996445.htm
http://www.chrono24.com/en/blancpain/fi ... 996445.htm
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

RN3 Pro via TT
Spram foruma.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V