Grčka
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Grčka
AKo zemlja bankrotira, ne vidim uopste zasto bi menjala valutu, Grckoj to sad bas i ne pogoduje jer nema sta da menja. Kad zemlja proglasi bankrot, turiste boli dupe u teoriji, ali posto je u pitanju Grcka, mogu da im se dese svakojake neprijatnosti pocevsi od strajkova svega i svakoga pa do blokade puteva recimo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kad sam bio na Krfu 2010. Bio je štrajk pumpadžija i baš je bila drama za gorivo, da smo došli kasnije par dana morali bi smo da čekamo obustavu štrajka jer nigde nije moglo da se kupi gorivo.
+1schonenk napisao: Nisam shvatio u kom kontekstu pominjes Lefkadu. Ako mislis da ides tamo imas moju veliku podrsku, ali smestaj trazi po obodu Lefkasa blizu najsevernije plaze Agios Ioanis. Tu ima dosta privatnih kompleksa poput http://www.villaelia.gr/
Ja sam bio prosle godine u Nidriju i zaebo se...
Ove godine idem ponovo i bas na obod Lefkasa, mestasce Apolpena. Definitivno najbolje mesto za bazu.
Sipanje dizela do vrha u Makedoniji, šta je sigurno sigurno, a po Grčkoj na vr' gasa za svaki slučaj.Uroš S. napisao:Kad sam bio na Krfu 2010. Bio je štrajk pumpadžija i baš je bila drama za gorivo, da smo došli kasnije par dana morali bi smo da čekamo obustavu štrajka jer nigde nije moglo da se kupi gorivo.

Sa dizelom nije bilom problema tada.Uroš S. napisao:Kad sam bio na Krfu 2010. Bio je štrajk pumpadžija i baš je bila drama za gorivo, da smo došli kasnije par dana morali bi smo da čekamo obustavu štrajka jer nigde nije moglo da se kupi gorivo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Koliko se sećam turistima nisu pravili problema, sipali su im po 10-20 litara da stignu do granice i to na dan puta. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
I ja sam prosle godine bio u Nidriju, odnosno, zena, deca i ja i meni je super bilo, navozao sam senixa napisao:Ja sam bio prosle godine u Nidriju i zaebo se...
Ove godine idem ponovo i bas na obod Lefkasa, mestasce Apolpena. Definitivno najbolje mesto za bazu.

Schonenk, sad si me naterao da opet prelistam uputstvo

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Potos.
Limenas je veci i zivlji gradic, ima bolje vile i vecina ima parking.
Potos je zajeban po tom pitanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Limenas je veci i zivlji gradic, ima bolje vile i vecina ima parking.
Potos je zajeban po tom pitanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Mi smo bili u Limenasu i nije bilo nesto mnogo zivo
, do 23h kao neka guzva, posle toga se brzo stisa. U svakom slucaju bih naredni put i ja u Potos kao bazu zato sto su najbolje plaze pocev od njega pa do Skala Potamije. Jedino iznad je Makriamos dobra, ali je to hotelski kompleks i placa se ulaz. A gde to procitah da nema vise mermerne plaze? I na koju se misli? Mi smo bili na mermernoj koja se ustvari zove Saliara, evo, nasao sam slike. Nije valjda da je nema vise ova plaza?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa sta mislis kako je u Potosu koji ima 2 ulice? 
Pa skoro i da je nema vise. Nisam mogao ni blizu kolima da pridjem.

Pa skoro i da je nema vise. Nisam mogao ni blizu kolima da pridjem.
Brzine idu u H-a !!!