Mobilne telekomunikacije
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Mobilne telekomunikacije
nije sve u inčima
ima nešto i u odnosu stranica. neki su počeli da furaju 18:9 odnos, pa recimo S8 koji je 5.8" držiš i koristiš laganica jednom rukom. jedini "zez" je kod gledanja videa, jer je većina snimljena u 16:9 pa se javljaju crne trake.

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mnogo mi se svidja kako lezi u ruci.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Problem je kad u vrhu ekrana imaš meni dugme, adresni bar brauzera ili nešto slično... Tu ne gine šetanje telefona kroz ruku ako si u pokretu.
Mobilne telekomunikacije
Xepoj87 napisao:Asus je dosta manji od Redmi Note 5 pro, citav centimetar.
Laki, covek je sve lepo rekao, taj telefon zaista jeste preterano skup.
Mislim, generalno su mu jebali kevu sa cenama telefona, gde flahshipovi kostaju po 1100-1200e, sto su sulude cifre za telefon.
Taj telefon je namerno zacenjen da bude najskuplji, to mu je deo imidza, Apple i treba uvek da fura da ima najskuplji tel na trzistu. Realno, jedini telefon koji je zadniih god doneo nesto novo, sto sad masovno krecu da kopiraju, cak i glupe rogove.
Sto se generalno cena tice, prvo je ime tih uredjaja pogresno i zvuci potcenjivacki, telefon. Te sprve su mnogo vise od toga, ultimativni multimedijalni uredjaji. Igrom slucaja su evoluirali od telefona, da su dzepnim racunarima dodali funkciju telefoniranja drugacije bi se zvali. Neverovatna tehnologija je upakovana u tako mala pakovanja, prosto je neverovatno da je to dostupno sirim masama po bilo kakvoj normalnoj ceni.
Sto se tih visokih cena flagshipa tice, opet, to i jeste njihova poenta. Premium, flagship proizvod je zamisljem kao predmet zelje i ceznje za vecinu a ne kao predmet posedovanja. Dokle god toliko ljudi misli da mora imati najbolji tel iz game proizvodjaci imaju logicno razloga da dalje dizu cene. Ako bi prodaja pocela da opada, tada znaju da su dosli do cilja.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kupis iPhone i resio si stvargrujicd napisao:Problem je kad u vrhu ekrana imaš meni dugme, adresni bar brauzera ili nešto slično... Tu ne gine šetanje telefona kroz ruku ako si u pokretu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Postoji mini ekran, za lakši rad jednom rukom. Doduše, moj ekran je 5,1" i imam dovoljno veliku šaku 
TT

TT
Huawei je logičan i lak izbor. Sve mu je bolje, uključujući i androidDarko napisao: 23 Feb 2018, 22:19 Izbor sam sveo na ova dva modela. Tesko se odluciti.
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=6233&b=5573&c=
Baterija manja od 3000mAh bi me najpre odbila. To ne može od ujutro do uveče da sastavi
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
upao mi je Honor 8 u vodu. Prvih desetak sati je prijavljivao da su slušalice priključene, zatim u donjem levom uglu je bio ekran dosta bledji od ostatka ekrana. Ekran je posle desetak sati počeo da treperi na po par sekundi. Sve je to prestalo, samo ne radi Volume down.
Verujem da će da odapne za par dana.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
A bre ,što ga ne stavi u pirinač- odma posle vađenja.
Mada ko zna možda se sve prosuši i nastavi s radom normalno.
TT
Mada ko zna možda se sve prosuši i nastavi s radom normalno.
TT
Znaci honor 9passenger napisao:upao mi je Honor 8 u vodu. Prvih desetak sati je prijavljivao da su slušalice priključene, zatim u donjem levom uglu je bio ekran dosta bledji od ostatka ekrana. Ekran je posle desetak sati počeo da treperi na po par sekundi. Sve je to prestalo, samo ne radi Volume down.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Stigao S9
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
E malera. Za sledeći koji kupiš, zna se: IP68 certified - dust/water proof over 1.5 meter and 30 minutes.passenger napisao: 25 Feb 2018, 19:06 upao mi je Honor 8 u vodu. ... Ekran je ... počeo da treperi
Sve je to prestalo ...
A što misliš da će da odapne? Pre bih rekao da je "preživeo" i da će nastaviti normalno da radi.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pretpostavljam da će da baci kašiku. Verujem da se negde unutra zadržala voda i da će da napravi štetu kasnije.
Videćemo idući telefon, HKS. Možda nešto zamensko dok ne istekne ugovor, pa onda P20 pro verovatno
Videćemo idući telefon, HKS. Možda nešto zamensko dok ne istekne ugovor, pa onda P20 pro verovatno
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Gigatronu se naručuje / pretprodajaLaki021 napisao:Stigao S9
105000 S9
117000 Plus
TT