Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Mnogo je to jeftino za flagshippedja napisao: 25 Feb 2018, 20:15U Gigatronu se naručuje / pretprodajaLaki021 napisao:Stigao S9
105000 S9
117000 Plus
TT

Kako li ce se kretati cena s8 sada? Da li da se ceka jos malo. Mogo mi se svidja telefon, a i jeda cekam da se otarasim ove jabuke.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U samsung radnji je 80k cini mi se.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Dobro to, ali da li ce padati, nije velika razlika u ceni izmedju s8 i s7 edge.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Mislim da neće.
Svaki (7-ca, 8-ca i 9-tka) ima svoj cenovni nivo i mislim da će tako i ostati ... sve dok imaju mušterije
Svaki (7-ca, 8-ca i 9-tka) ima svoj cenovni nivo i mislim da će tako i ostati ... sve dok imaju mušterije

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Opet mi se ukljuci znak da su prikljucene slusalice I sad ne mogu da telefoniram bez slusalica. Niti audio da slusam.
Restart pomaze neko vreme, al se pojavi opet. Ima li u Biosu da se iskljuci?
Restart pomaze neko vreme, al se pojavi opet. Ima li u Biosu da se iskljuci?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisma čuo da tako nečeg ima na mobilnim.
A što ne uzmeš malo da ga "feniraš" i to pravo u rupu od slušalica (ugasi ga i izvadi mu bateriju, ako se vadi). Posle toga mu nekoliko puta gurni i izvadi džek za slušalice, da malo pročistiš-promrdaš te kontakte unutra, pa ga opet malo feniraj ... i posle probaj ima li promene.
A što ne uzmeš malo da ga "feniraš" i to pravo u rupu od slušalica (ugasi ga i izvadi mu bateriju, ako se vadi). Posle toga mu nekoliko puta gurni i izvadi džek za slušalice, da malo pročistiš-promrdaš te kontakte unutra, pa ga opet malo feniraj ... i posle probaj ima li promene.
Prsni WD na džek i prodžaraj malo. Ne prskaj u telefon ni slučajno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sad sam ga sušio fenom, nema više oznake za sluške. Videću posle posla da metnem malo WD na džek i prodžaram
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja sam nasao u win win ali crni. Hteo sam beli.shandu90 napisao: 24 Feb 2018, 13:54Posto je trojka, i gde uopste ima da se uzme?pedja napisao:Ima moj kolega Zenfone 2.
Dual SIM active.
Prezadovoljan je, a baš ga koristi. Sada, na isteku druge godine je počeo povremeno da baguje, ali se drži.
I Sharanche ga ima (imao je). Gde je taj čovek, kada smo već kod toga?
Ja sam gledao trojku, kada se pojavila, malo falilo...
TT
Dvoumim se jos. Uz taj crni se dobija i kupon 5000 din da se kupi jos jedan artikal.
Inace cena telefona je 35k.
Kod asusa mi se svidja sto svi kazu da ima vrhunsku kameru.
Jedino je pitanje baterije koja je samo 2650mah.
Mada pise ovako:
The 2650mAh battery on the ZenFone 3 (3000mAh on the other variant) might just look average on paper, but combined with the SoC and software optimizations, the smartphone offers impressive battery life easily lasting me through the day on heavy usage.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kolegin Zenfone 2 ima 3000mAh, ali i dva radio modula - dve stalno aktivne kartice.
Ujedno, to mu je i službeni telefon, tako da ga dosta koristi i kaže da nema problem sa izdržavanjem dana, čan ni posle skoro dve godine.
Jedino što je sad počeo da gubi nešto, povremeno...da li WiFi ili se beše gubi jedna kartica, pa se povrati..tako nešto, pitaću ga sutra.
Još je u garanciji, ali on nikako da odnese, jer mu treba.
Ujedno, to mu je i službeni telefon, tako da ga dosta koristi i kaže da nema problem sa izdržavanjem dana, čan ni posle skoro dve godine.
Jedino što je sad počeo da gubi nešto, povremeno...da li WiFi ili se beše gubi jedna kartica, pa se povrati..tako nešto, pitaću ga sutra.
Još je u garanciji, ali on nikako da odnese, jer mu treba.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sta mislite o Xiaomi Mi A1? Ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu (do 250e)?
U sustini kod njega mi se svidja to sto je stock android i nena jebavanja sa skidanjem play store, sto ima 4gb rama i sto lepo izgleda telefon. Na nekom reviewu sam video da je google obecao update u naredne dve godine, dok je zamerka spor fingerprint sensor i slaba kamera u mracnim uslovima.
Takodje nisam siguran da mi treba 5.5" ekran, moze i manji da bude.
Imate li neki drugi predlog i ako ne, gde je najbolje kupiti Xiaomi?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
U sustini kod njega mi se svidja to sto je stock android i nena jebavanja sa skidanjem play store, sto ima 4gb rama i sto lepo izgleda telefon. Na nekom reviewu sam video da je google obecao update u naredne dve godine, dok je zamerka spor fingerprint sensor i slaba kamera u mracnim uslovima.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja se i dalje premisljam izmedju mi a1 i rn4. Imas na benchu test mi a1. Sto se tice radnji, imas u gigatronu, mada ja uglavnom narucujem preko mobilnishop.
Sačekaj malo još, pojavio se redmi Note 5 pro, trebalo bi uskoro da dodje i kod nasKuzmanovic napisao: 26 Feb 2018, 11:16 Sta mislite o Xiaomi Mi A1? Ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu (do 250e)?