Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Ali "Picture this" momenat 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hahaja, koliko dobra reklama 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vrh reklama. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Hvala za link Ogi, tek sam ga sada video.Ogi napisao:http://www.b92.net/automobili/polovnjak ... _id=273356Saša napisao:Daewoo Tacuma 1.8, benzinac sa gasom, 2000 i neko godište, valjda. Brat je dobija za neke male pare, baš očuvana. Valja li to čemu, ima li nekih specifičnih mana (sem što je ružna), održavanje, potrošnja i ostalo?

Večeras sam se malo provozao tom Tacumom, tj. provozao me brat. Fino je očuvana (2001. godište), lepo ide, tu i tamo poneka sitna ogrebotina - uobičajeno za tako star auto, plus je na desnom zadnjem rubu blatobrana malo krenula i farbu potklobučila korozija. Moguće da je tu već češana i popravljana. Motor fino radi i vuče i u začuđujuće je urednom stanju (vizuelno), jedino malo flisuje ulje na dihtungu poklopca motora skroz na desnoj strani. Ništa od lampica nije upaljeno na kontrolnoj tabli, ima manuelnu klimu i sve elektro podizače. I svi rade, klima ne radi. Unutra prostora koliko voliš, puno nekih ostava, polica i sličnih čudesa. Plastika table pukla na jednom mestu gore ispod vetrobrana (prilično je tvrda i šuplja na kuckanje). Gepek onako, ništa posebno za toliki auto (očekivao sam da je veći), ali se sedišta pomeraju/obaraju pa možeš da kombinuješ. Problem je što gasni uređaj nije atestiran (boca je 2005 godište - dakle kaputt, mora napolje) plus je sistem neki Landirenzo "Lambda Control", dakle nešto "između" starih venturija i ovih savremenih sekventa, pa je pitanje da li će i moći proći atest. U ovakvom stanju kakvom je sada sigurno neće jer sve nešto visi ili je onako ovlaš okačeno, svuda kojekakvi kablovi i kutije, čak je jedna od tih kutija samo položena na akumulator i možeš je onako podići sa pušlom kablova. I da, platio je (neregistrovanu - istekla registracija pre desetak dana) 1.200 EUR. Kupljena je u nekoj kombinaciji od jednog poznanika koji je vozio poslednjih 6-7 godina i kaže da nije imao problema sa njom. Za te pare je super (biće ulaganja, no start je vrlo jeftin i neće biti previše strašno), pa ako ne bude valjala i da je samo gurne u Dunav nije velika šteta.

Iskreno, nije to meni baš jeftino, za Koreanca.
Meni lično ona nije ružna, doduše ja se oduševljavam sa multiplom mk1
Što se tiče daewoo motora, obično su derivati Opelovih benzinaca, tako da tu nema nekih iznenađenja i prilično su izdržljivi.
meni se na tacumi posebno svidelo što suvozačko sedište može da se rotira za 180 stepeni.

Što se tiče daewoo motora, obično su derivati Opelovih benzinaca, tako da tu nema nekih iznenađenja i prilično su izdržljivi.
meni se na tacumi posebno svidelo što suvozačko sedište može da se rotira za 180 stepeni.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Posto vas nema da nam pozelite dobro jutro, izgleda da ova tehnika radi.

Dobro jutro.

Reci koji car mora da budeš da prdis ustima i objašnjavaš ukućanima tehniku
Dobro jutro iz kancelarije!
Jutro
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
brojtro i laku noc...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jutro bez kafe, rešio sam da je ne pijem neko vreme da vidim sutra će da se desi.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ja to hoću od sutra...
Verovatno ću crći...
Odoh po službena kola sa servisa. Trebalo je da se zameni kvačilo, oba zgloba, i desna sijalica, pa da vidimo...
Verovatno ću crći...
Odoh po službena kola sa servisa. Trebalo je da se zameni kvačilo, oba zgloba, i desna sijalica, pa da vidimo...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
A šta vam smeta kafa?
Ja baš uživam u svakom gutljaju, nije da mi je neophodna da otvorim oči. Jedino što mora da je dobra, inače nema poentu.
Na Alfi izgleda negde piša malo vazduha iza turbine, kilava je na niskim obrtajima. Koliko me samo mrzi da se petljam oko gluposti.

Na Alfi izgleda negde piša malo vazduha iza turbine, kilava je na niskim obrtajima. Koliko me samo mrzi da se petljam oko gluposti.