Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

Pa kad se luksuziras tu :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

nenad.fil napisao:Ja živim na komandi i funkcionišem dosta dobro. Sa posla do kuće za 5 min od
KCS-a preko Bul.Osl. pa autoputem za Niš izdvojim se kod Dušanovca pa pored pijace i kući. Jbš mi sve 5 minuta danas merio. Kupujem u većim hipermarketima, a auto parkiram do sutradan.
To je extra. Samo sto ljudi poput tebe u tom smislu(ne kazem da i ti nisi) nisu svesni koliko to znaci. Kada se otvorio Pupinov most, imao sam opet istu kilometrazu do posla, kao i dok ga nije bilo. Ali izmedju 20 i 45 minuta do sat vremena(zavisi od saobracajne situacije) do posla je velika razlika. Potrosnja je manja jer ima vise otvorenog puta.

Na Autokomandi ce uvek biti guzva. Mozda je smanje sa ovim tunelom koji planiraju da ide do Careve cuprije. Ali se tu suvise puteva ukrsta i raskrsta, a razlog guzve je upravo to.

Danas bila guzva u Kneza Milosa i Takovskoj. Kao nekad. Zbog danasnjih obaveza morao sam na posao tuda. Sada je tu generalno manja guzva, nego pre dve godine. Utice i veca cena goriva nego tada. A uticu i novoizgradjene saobracajnice. Ali ova danasnja situacija me podseti na ono kada bez pola sata nikako nisam mogao da prodjem potez Takovska-Kneza Milosa. A neretko i duze.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Mislim da je taj Pupinov most dobar ali brate losi su prilazni putevi sa borcanske strane. Pancevacki put i onako ima previse semafora, bice sexa. Ali i ona raskrsnica u Zemunu je sakato uradjena.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kakve veze Pancevacki put ima sa Pupinovim mostom?
Po meni je glupo mesto za most. Mislim da je trebao biti negde bas u Borci, blizu Koteza , ali kapiram da bi to bio sex realizovati...
Nadam se da ce ogranicenje brzine uskoro promeniti.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

trojanac napisao:Reci lepo da si sam stao i tražio im da ti predaju raport.
:jane:
Day Walker napisao:Pa kad se luksuziras tu :mrgreen:
Jbg, Ford je luksuzna masina :mrgreen:
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Re: Одг: Dobro veče

Post od Blackshadow »

nenad.fil napisao:Ja živim na komandi i funkcionišem dosta dobro. Sa posla do kuće za 5 min od
KCS-a preko Bul.Osl. pa autoputem za Niš izdvojim se kod Dušanovca pa pored pijace i kući. Jbš mi sve 5 minuta danas merio. Kupujem u većim hipermarketima, a auto parkiram do sutradan.
Samo još nisi rekao da se sa posla vraćaš u 2 noću! Slika
U popodnevnom špicu sa autoputa u Ljubičku?
Teško!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Xepoj87 napisao:Kakve veze Pancevacki put ima sa Pupinovim mostom?
Po meni je glupo mesto za most. Mislim da je trebao biti negde bas u Borci, blizu Koteza , ali kapiram da bi to bio sex realizovati...

Kako nema, kad se privsavaju kraju radovi za ukljucene na pancevacki put??? Sustina je bila da se tranzit i ostali saobracaj prebaci ka Pancevu i da se napravi jos jedan most kod Vince.

Poenta je da, kao i most na adi, nije rajdeno planski nego turi most, a za ostalo cemo lako. Tuga. I opet nista nisu dobili, jer opet prave guzvu. Umesto da su razmislili gde ce da izadje ili sta ce sa pancevackim putem, tj kako da skresu broj semafora, ma koga zabole.
Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Pa nije bilo tek tako tup :) prvobitno je trebalo da most ide preko Ade pa je posle pomerena lokacija na špic. Sa Pupinovim mostom i Vinčanskim, deo su magistralnog prstena oko Beograda.
To je razmislila struka, planski, al ti i dežurni pljuvači sa stručnim fakultetima bolje znaju :) i eto opet ne valja... Mislim da je GUP 2021 iz 2003. godine a 2006. je GUP promenjen pa i most pomeren nizvodno do špica.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

branja napisao:Mislim da je taj Pupinov most dobar ali brate losi su prilazni putevi sa borcanske strane. Pancevacki put i onako ima previse semafora, bice sexa. Ali i ona raskrsnica u Zemunu je sakato uradjena.

Poslato sa Lumia 925
Slazem se. U planu je da se direktno sa putnog pravca napravi put u Borcu, kako ne bi morao na Zrenjaninac, pa da kruzis. A to ce se spojiti sa onim nadvoznjakom koji trenutno nema ni pocetak ni kraj, a stoji tako napravljen. Kad gledas iz pravca Zrenjaninca, verovatno ce desna strana da se produzi ka Kovilovu, a leva ka Borci, pa i ka Krnjaci. A tada cu imati 12 km do posla, skoro pa duplo manje nego sada, sto mi trenutno deluje kao neostraren san. Kad se spoji sa pancevackim putem, bice super. Samo mislim da nema puta u Srbiji koji me vise nervira. Dve trake i zaustavna, semafor ,,na svaki metar,, , 60 ogranicenje...Malo se opustis i uhvati te radar. Daleko od toga da mislim da bi trebalo da bude 100 i 120, ali 80 bi bilo ok. To je vise poslovno-industrijska zona nego naseljeno mesto.

Pupinov most je deo obilaznice, pa pravis veliku kilometrazu. Potrebni su tranzitni mostovi, ali potrebni su i oni koji ce spajati naselja u samom Beogradu. A izmedju Krnjace i Zemuna bi neki manji i jednostavniji most, makar imao po jednu traku u smeru kao Stari Zeleznicki most, legao kao budali samar.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Jel zna neko nesto o oldajterima u kr Natalije kod Ruskog doma?
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

branja napisao:

Kako nema, kad se privsavaju kraju radovi za ukljucene na pancevacki put??? Sustina je bila da se tranzit i ostali saobracaj prebaci ka Pancevu i da se napravi jos jedan most kod Vince.

Poenta je da, kao i most na adi, nije rajdeno planski nego turi most, a za ostalo cemo lako. Tuga. I opet nista nisu dobili, jer opet prave guzvu. Umesto da su razmislili gde ce da izadje ili sta ce sa pancevackim putem, tj kako da skresu broj semafora, ma koga zabole.
Sto je najcrnje, 100m od moje kuce u Krnjaci se gradi izlaz sa Pupinovog mosta na Pancevacki :kuku:
Osim sto ce to biti dosta duze nego sada, jedino sto ce mozda zbog semafora biti lakse, ali svejedno je tu zeleni talas ako vozis normalnom brzinom.

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ji 4Tze napisao:Pa nije bilo tek tako tup :) prvobitno je trebalo da most ide preko Ade pa je posle pomerena lokacija na špic. Sa Pupinovim mostom i Vinčanskim, deo su magistralnog prstena oko Beograda.
To je razmislila struka, planski, al ti i dežurni pljuvači sa stručnim fakultetima bolje znaju :) i eto opet ne valja... Mislim da je GUP 2021 iz 2003. godine a 2006. je GUP promenjen pa i most pomeren nizvodno do špica.
Tako je nešto i meni u sećanju.

Takođe, džabe gradiš 100 mostova ako okolne ulice/putevi ne mogu da prihvate saobraćaj, a to se svaki dan može videti u BG.
Širim haos!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Koji crni zeleni talas. Ja idem pancevackim putem svaki dan. Kamioni se zakucaju u levu traku. Jedva prodjes 2 semafora u spicu, a jos ako to govno izadje na sred puta. Milina. Taj tranzit je trebao da izadje na poslednjem semaforu na pancevackom i jedan deo kod Panceva kod buvljaka, ali posto svi hoce da budu pametni eto, imacemo kurac i od mosta na adi i od pupinovog.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Rakhil

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak