Nemam ja popodnevni špic, radim do 15h gužve počinju od 16h... Tvoja insinuacija mi se ne dopada jer postavlja pretpostavku laži a za to nemam ama baš nijedan razlog.Blackshadow napisao:Samo još nisi rekao da se sa posla vraćaš u 2 noću!nenad.fil napisao:Ja živim na komandi i funkcionišem dosta dobro. Sa posla do kuće za 5 min od
KCS-a preko Bul.Osl. pa autoputem za Niš izdvojim se kod Dušanovca pa pored pijace i kući. Jbš mi sve 5 minuta danas merio. Kupujem u većim hipermarketima, a auto parkiram do sutradan.![]()
U popodnevnom špicu sa autoputa u Ljubičku?
Teško!
Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa most izlazi u Krnjacu, sto je sam kraj pancevackog puta, a na zrenjanincu jeste zeleni talas, tako da most ne menja mnogo, osim sto mozda malo smanji guzvu, ako vecina resi da ide duzim putem preko mosta.branja napisao:Koji crni zeleni talas. Ja idem pancevackim putem svaki dan. Kamioni se zakucaju u levu traku. Jedva prodjes 2 semafora u spicu, a jos ako to govno izadje na sred puta. Milina. Taj tranzit je trebao da izadje na poslednjem semaforu na pancevackom i jedan deo kod Panceva kod buvljaka, ali posto svi hoce da budu pametni eto, imacemo kurac i od mosta na adi i od pupinovog.
Poslato sa Lumia 925
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Na zrenjanincu se ide prosek 40. I guzva je ogromna. Videcemo kako ce biti kad se konacno ogradi taj drugi izlaz.
Vreme prelepo

Vreme prelepo

Druze, ogranicenje je 50, koliki bi ti prosek, kao na autoputu?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- branja
I ti vozis 50 uvek? Kad budes prolazio svaki dan onda bi video koliko vremena treba. Jutros u 9 od prvog semafora na pancevackom do poslednjeg na zrenjanincu 40 minuta. Sve zbog jebene neorganizacije. I koji kurac kamioni idu levom trakom to mi nije jasno.
Pazi, na magistralnom putu je.mozda 20 km/h veci prosek, a za grad je 40 km/h ekstremno rasterecen saobracaj. Druga stvar je sto bi ti da vozis 100 tuda i mislis da.prosek treba da ti bude 80 km/h.
Dok na mostu ne promene.na 80 km/h, nema nikakve poente.
Sent from my Sony
Dok na mostu ne promene.na 80 km/h, nema nikakve poente.
Sent from my Sony
- branja
Otkud ti znas koliko bi ja da vozim??? Nemoj da pises ako ces pisati gluposti.
Ako je ogranicenje 50, ok, idemo 50, a ne da ides 50 i svaki semafor vatas i moras spustati na 30 jer je u desnoj gsp a u levoj sleperi. Ja kazem da su trebali most na kraju, a ne prvo most pa ostalo lako cemo
Poslato sa Lumia 925
Ako je ogranicenje 50, ok, idemo 50, a ne da ides 50 i svaki semafor vatas i moras spustati na 30 jer je u desnoj gsp a u levoj sleperi. Ja kazem da su trebali most na kraju, a ne prvo most pa ostalo lako cemo
Poslato sa Lumia 925
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Brate mili ova autokomanda iz dana u dan sve gore, juce sam makar za nekih 5 min prosao, sad barem duplo vise
Pa jedine gluposti si ovde ti govorio. Pominjes zeleni talas na pancevackom putu kojim i sa mostom moras ici, pa onda kazes da ti je prosek od 40km/h nepodnosljiva guzva, sto sve dokazuje da si totalni nemac pojma i da pravu guzvu vidjas verovatno samo na praznike svake prestupne godine.branja napisao:Otkud ti znas koliko bi ja da vozim??? Nemoj da pises ako ces pisati gluposti.
Poslato sa Lumia 925
Sent from my Sony
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ima neka preporuka za neki kafić ili baštu u NS.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni kao Beograđaninu je Giardino kul, ali kapiram da ima kudikamo boljih mesta.
Radar na uglu Norveske i Celebonovica.
Snimaju one koji dolaze od Ledina i glavnog ulaza groblja
Kafemat na spensu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bravo za Nextovu dobrotuNexT napisao:Radar na uglu Norveske i Celebonovica.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Gotov prvi blic maraton merenja brzine, jel ste uzivali?
Juce je na teritoriji Srbije bilo ukupno 425 punktova sa radarima koji su merili brzinu. Za prvih 6 sati (od 06 - 12) je uhvaceno oko 1.000 vozila u prekoracenju, od toga je oko 280 bilo za prekrsajnu prijavu, a ostatak mandatna kazna tj. prekrsajni nalog. Trebalo bi da bude poznata kompletna statistika uskoro, koliko je vozila kontrolisano, koliko je prekoracilo brzinu itd.