Putevi u Srbiji
- GJSenna
- Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
- Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...
Re: Putevi u Srbiji
hahahaa sta ako se rokne u rupi i prijavi mozda se i dobije odsteta? To bi bilo fenomenalno.
Nikad mi nece biti jasno zasto kod nas prave "fusheraj" sto se puteva tj. prelaza sa starog na novog skrtari. Kada se recimo sa starog ukljucujemo na noviji asfalt uvek ima bar 5cm vise novog. Bas sam na to uvek obracao paznju, po evropi toga nema, mora taj prelaz da bude izgladjen pa iako je privremeni. Kod nas brate mili razvali ceo trap. Udarac u ivicnjak sa 60-80km/h moze da bude fatalan.
Zapazite ako prelazite negde uvek to propuste, a ne kosta mnogo..
Nikad mi nece biti jasno zasto kod nas prave "fusheraj" sto se puteva tj. prelaza sa starog na novog skrtari. Kada se recimo sa starog ukljucujemo na noviji asfalt uvek ima bar 5cm vise novog. Bas sam na to uvek obracao paznju, po evropi toga nema, mora taj prelaz da bude izgladjen pa iako je privremeni. Kod nas brate mili razvali ceo trap. Udarac u ivicnjak sa 60-80km/h moze da bude fatalan.
Zapazite ako prelazite negde uvek to propuste, a ne kosta mnogo..
Moze da se dobije odsteta.
Radi iskljucenje na Batajnickoj petlji... iz Novog Sada za Zemun!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Prosavsi ponovo kroz ovaj deo Grcke, lokalnim putevima i Volosom, shvatio sam koliko su nasi putevi dobri.
Onda nikako nemoj za Italiju da ideš.
TT
TT
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Trajno, ili neko privremeno rešenje ?aleksa napisao:Radi iskljucenje na Batajnickoj petlji... iz Novog Sada za Zemun!
Uključenje na Novosadski auto put na Batajničkoj petlji iz pravca Zemun Novi Sad-dali je u funkciji?
-
- Banned
Mislim da mi se auto dezintegrisao. Najozbiljnije.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Kako?
-
- Banned
Pisah u temi GRCKA ali recept je jednostavan: govno auto + govno putevi = ludilo mozga.
Posle makedonskog nas autoput stvarno deluje ekstra. Al zato ako se vracas iz HR onda vidis kolko zaostajemo.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Hrvati mogu da budu 100 puta gori, nego sto jesu. Ali svi njihovi veci gradovi su uglavnom povezani auto-putevima, a i dalje se gradi. u Makedoniji sam onaj prvi deo kada udješ od granice do Kumanova. Posle na pojedinim deonicama kao kod nas, a na drugim, da se najeziš.
Što se tiče Grčke, onaj deo od granice do obilaznice oko Soluna je šta znam, kao kod nas. A ako idete na Lefkadu ili Krf, deo od obilaznice oko Soluna, pa sve do Igumenice je extra.
Što se tiče Grčke, onaj deo od granice do obilaznice oko Soluna je šta znam, kao kod nas. A ako idete na Lefkadu ili Krf, deo od obilaznice oko Soluna, pa sve do Igumenice je extra.
- Mladen7
Zna li neko ?Mladen7 napisao:Trajno, ili neko privremeno rešenje ?aleksa napisao:Radi iskljucenje na Batajnickoj petlji... iz Novog Sada za Zemun!
Uključenje na Novosadski auto put na Batajničkoj petlji iz pravca Zemun Novi Sad-dali je u funkciji?
- Mladen7
Hvala, to mi treba info iz prve ruke 
dodatak:
Kuzmanoviću gde ti je nestala poruka

dodatak:

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zato sto ipak nisam siguran sta si pitao pa sam obrisao poruku, ali bio si brzi. 
Uglavnom, kada ides novosadskim putem iz Zemuna prema Novom Sadu i kada hoces na batajnickoj petlji da se iskljucis da ides prema Batajnici, to nece moci. Za to sam jedino siguran.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Uglavnom, kada ides novosadskim putem iz Zemuna prema Novom Sadu i kada hoces na batajnickoj petlji da se iskljucis da ides prema Batajnici, to nece moci. Za to sam jedino siguran.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk