Letnje gume
Re: Letnje gume
Ok. Moja greška. Stvarno ne pratim Conti ponudu jer je uglavnom nerazumno skupa.
Vozio sam ecocontact 5 i bila je vrhunska guma u svim uslovima za moje potrebe. U situacijama gde bi trebala da je najslabija - po kiši je bila odlična.
Vozio sam ecocontact 5 i bila je vrhunska guma u svim uslovima za moje potrebe. U situacijama gde bi trebala da je najslabija - po kiši je bila odlična.
Letnje gume
koliko kosta dunlop u toj dimenziji?Paja napisao:Ok. Moja greška. Stvarno ne pratim Conti ponudu jer je uglavnom nerazumno skupa.
koliko vidim razlike u ceni skoro da nema, iako se dunlop i conti ne mogu porediti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja izmena od ADrei u 03 Mar 2015, 10:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Ozbiljan kambek u najrasprostranjenije gume je napravio GoodYear sa EfficientGrip. Mogu da potvrdim da je guma fenomenalna. Obukli smo sva službena vozila prošle godine sa njima.
Navukli.
Effgrip je ozbiljna guma i bila je u najužem izboru. Cena joj je vrlo slična Dunlopu.

Effgrip je ozbiljna guma i bila je u najužem izboru. Cena joj je vrlo slična Dunlopu.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Definitivno cu ove godine probati neku turing varijantu umesto max performance, smorilo vise da svake godine moram uzimati novi par guma i tako puta dva i to bez zimskih.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
kupi Barum, dobijes i odlicne performanse i trajnost 

Taj Barum je toliko dominantan da ga nema u testovima.
To šta se može porediti više verujem testovima nego tebi, a cena je više oko 30%ADrei napisao:koliko kosta dunlop u toj dimenziji?
koliko vidim razlike u ceni skoro da nema, iako se dunlop i conti ne mogu porediti...
Letnje gume
jel problem da napises cenu?
ja koliko vidim razlike su smesne, nisu ni 10% jeftinije..
edit:
evo sad sam proverio Continental SC5 225/45/17 oko 12500rsd, koliko je Dunlop?
svaka cast kad si uspeo da nadjes Dunlop 30% jeftinije, znaci da je ispod 9.000rsd... toliko i treba da kosta malo skuplje od Baruma
ja koliko vidim razlike su smesne, nisu ni 10% jeftinije..
edit:
evo sad sam proverio Continental SC5 225/45/17 oko 12500rsd, koliko je Dunlop?
svaka cast kad si uspeo da nadjes Dunlop 30% jeftinije, znaci da je ispod 9.000rsd... toliko i treba da kosta malo skuplje od Baruma

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Blu je po meni najbolji izbor. Prvo je odlicna guma po svim parametrima, drugo cena povoljna.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Goodyear se vratio mnogo godina ranije u vrh srednje i ekonomske klase sa sada čuvenim modelom HydraGrip, pa preko odličnog Excellence koji se i dlaje pravi i sada EfficientGripnidza napisao:Ozbiljan kambek u najrasprostranjenije gume je napravio GoodYear sa EfficientGrip. Mogu da potvrdim da je guma fenomenalna. Obukli smo sva službena vozila prošle godine sa njima.
Pa jel moguće da je Barum toliko jeftin?
Ima li smisla uzimati SportMax vs BlueResponse? Kontam da SportMax nije guma za staze, nego isto kao i Blue za puteve, ali kao malo bolje drži. Gume derem kao sumanut, s obzirom na kilometraže, tako da li će trajati malo duže vremenski ne znači mnogo, jedino ako nije dupla razlika, pa da dogodine opet kupujem
Imao sam i HydraGrip i Excellence. U dimenziji 195/60. Odlične gume. Excellence je dosta dobro držao, dok mu žice nisu ispale
Posle njih sam stavio ContiSportContact, 205/50. I on je dobro držao, ali je već bio polovan, pa sam mu posle jednog leta, već gledao zamenu. Kontam da bi kod mene od početka izdržao 2 - 2,5 leta.
Ima li smisla uzimati SportMax vs BlueResponse? Kontam da SportMax nije guma za staze, nego isto kao i Blue za puteve, ali kao malo bolje drži. Gume derem kao sumanut, s obzirom na kilometraže, tako da li će trajati malo duže vremenski ne znači mnogo, jedino ako nije dupla razlika, pa da dogodine opet kupujem

Imao sam i HydraGrip i Excellence. U dimenziji 195/60. Odlične gume. Excellence je dosta dobro držao, dok mu žice nisu ispale

Posle njih sam stavio ContiSportContact, 205/50. I on je dobro držao, ali je već bio polovan, pa sam mu posle jednog leta, već gledao zamenu. Kontam da bi kod mene od početka izdržao 2 - 2,5 leta.
Treba uskoro da kupim letnje gume, pa gledam šta ima do npr. 8-9k po gumi.
Ima li neko preporuku? 205/55/16 je dimenzija. Pravim oko 30k km godišnje, dosta po gradu.
Ovo ima OK cenu, ali nemam predstavu valja li:
http://www.internet-prodaja-guma.com/au ... 1h/272290/
ili je bolje ovako nešto:
http://www.internet-prodaja-guma.com/au ... 1h/528461/
Zahvaljujem!
Ima li neko preporuku? 205/55/16 je dimenzija. Pravim oko 30k km godišnje, dosta po gradu.
Ovo ima OK cenu, ali nemam predstavu valja li:
http://www.internet-prodaja-guma.com/au ... 1h/272290/
ili je bolje ovako nešto:
http://www.internet-prodaja-guma.com/au ... 1h/528461/
Zahvaljujem!
Poslednja izmena od milosg u 03 Mar 2015, 11:12, izmenjeno 2 puta ukupno.
Onda uzmi Michelin Primacy 3, po ovom testu.