@dragan: prvi put sam na Tari.
Smestaj je od Bobrockovog druga - planinska kuca Tara, sasvim korektan.
Kisa je od jutros...al' zato ima tenis i basket da se prate.
Na uglu Bulevara oslobođenja i Slovačke ulice u Novom Sadu, noćas je zapaljen auto “škoda girleta”, crvene boje, novosadskih registarskih tablica, vlasništvo devojke A. D. iz Novog Sada.
Ja prosao posle petlje kod mosta na Adi i stoji Pajero sa famom, mamu ne znam da li sam popusio. Nisam isao mnogo brzo al 60 i sitno, dovoljno. Nisu me zaustavili, a u povratku vidim da su zaustavljali, jebem li ga koji im je sistem ili malo menjaju
Grujic napisao:Ja prosao posle petlje kod mosta na Adi i stoji Pajero sa famom, mamu ne znam da li sam popusio. Nisam isao mnogo brzo al 60 i sitno, dovoljno. Nisu me zaustavili, a u povratku vidim da su zaustavljali, jebem li ga koji im je sistem ili malo menjaju
Sad po novom snimaju i bez zaustavljanja, pogotovu ako je recimo neki otvoren put/magistrala pa nije bas toliko bezbedno zaustavljati.
Nije onda bezbedno ni da snimaju. Utiče to na psihu vozača, pa se negativno odražava na bezbednost u saobraćaju.
Ja sam za to da se njihovo snimanje kažnjava kao i razgovor mobilnim u toku vožnje, pošto može proizvesti isti negativni efekat. Ali naravno oni da plate kaznu.
Grujic napisao:Ja prosao posle petlje kod mosta na Adi i stoji Pajero sa famom, mamu ne znam da li sam popusio. Nisam isao mnogo brzo al 60 i sitno, dovoljno. Nisu me zaustavili, a u povratku vidim da su zaustavljali, jebem li ga koji im je sistem ili malo menjaju
Sad po novom snimaju i bez zaustavljanja, pogotovu ako je recimo neki otvoren put/magistrala pa nije bas toliko bezbedno zaustavljati.
Allo PR pa nije to novo
Jasno, al kazem zaustavili dvoje, tako da ne znam... Nije mi do 2500din, nego stizace na adresu nekom drugom :p