Grujic napisao:Ja prosao posle petlje kod mosta na Adi i stoji Pajero sa famom, mamu ne znam da li sam popusio. Nisam isao mnogo brzo al 60 i sitno, dovoljno. Nisu me zaustavili, a u povratku vidim da su zaustavljali, jebem li ga koji im je sistem ili malo menjaju
Sad po novom snimaju i bez zaustavljanja, pogotovu ako je recimo neki otvoren put/magistrala pa nije bas toliko bezbedno zaustavljati.
Allo PR pa nije to novo
Jasno, al kazem zaustavili dvoje, tako da ne znam... Nije mi do 2500din, nego stizace na adresu nekom drugom :p
Nije novo ali sada je bas krenulo sa time u mnogo vecoj meri. Sad ce da postoje mobilne radarske ekipe izmedju ostalog koje ce da se pomeraju i snimaju sa vise lokacije i to sve bez zaustavljanja. I ne verujem da ce da ti stigne kazna.
Grejaci sedista su must have na sledecem autu.
Drug u Mercedesovom kao pikapu (kao Kangoo, Mecka pravi a Reso daje motor) ima grejace.
Na Tari poceo sneg lepo je zagrejalo bubrege!
Mislim da je u SAT-u ili Auto Bildu bio tekst o naknadnoj ugradnji.
Sta je sa Borkovicem i sedistem?
Ne mogu da shvatim da mu tolike probleme pravi odlivak koji se pravi po njegovom otisku i sediste koje se zavari tamo gde je njemu idealna pozicija?
I sta je rekao danas, kao trudi se, ali nema pola stvari koje imaju druge honde?