Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
A da otvorimo temu "ispovesti"? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ovo je tema za ispovesti, pogledaj prvi Nextov post u temi 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sada ispred mene na autoputu Aventador, a ispred njega 458. Posle Lamboa, 458 mi je dosao kao da sam video ficu abartha.
Ono je haos koliko je mocna masina! Ide na nekim mizernim obrtajima, a bruje mi cela kola kada sam otvorio prozor... A lik lezi na patosu. Jedini minus je sto trucka kao traktorska prikolica
Sent from my Sony
Ono je haos koliko je mocna masina! Ide na nekim mizernim obrtajima, a bruje mi cela kola kada sam otvorio prozor... A lik lezi na patosu. Jedini minus je sto trucka kao traktorska prikolica

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja planiram da odem u Nemačku i izrentiram aventadora na dan, okupljam ekipu drugara koja bi išla sa mnom. Za sada imam dvojicu sigurnih. Ipak, ima začkoljica i biće teško za realizovati... Pre svega zbog cene i limitirane kilometraže. Naš plan bi bio da ga poteramo 370 na auto banu (dva po dva da idemo) ali treba to sve uklopiti dobro...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kad već idete u Nemačku idite na Nurburgring
Otišao mi je sad drugar tamo, kad se vrati videću kako mu je bilo. Zajebano je uzeti na ringu jak auto jer je nebezbedno a slab mi je bezveze. On je sebi odabrao swift sport iako može da uzme bilo koji baš iz tog razloga. A i taj suzuki je valjda 700e za 5 krugova.
- starac vujadin
Da, Swift je najjeftiniji i najslabiji auto, ali sasvim je ok da se čovek malo upozna sa stazom. Ima svih tih cenovnika i kola koja se mogu iznajmiti na netu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
nikaragva napisao:Pa ako ideš na parenje isključiš grejače. Temperatura od 37 stepeni može da pobije punoglavce, zato je kesa sa jajima napolju. Grejači nisu loši pre drugarskog seksa

Pa mislim da ga ne bi dobili ispod 2000e dan. Plus je limitirano obično na 250km. Meni ne pada na pamet da dam tolike pare, ali ako nas ide četvorica možda bih i razmislio.
- starac vujadin
A osiguranje? Za to treba pripremiiti mnog više para nego za iznajmljivanje. I kada se vraća auto gledaju svaku sitnicu i često se dešava da ne vrate taj depozit u celini.
Jedini slučaj da znam da se ne traži depozit je kada ide neki pratilac s onim koji iznajmljuje kao u Maranelu kada se iznajmi Ferrari.
Meni su za Corvette u Americi tražili 4,5 puta više nego što je bila sam cena rente.
Jedini slučaj da znam da se ne traži depozit je kada ide neki pratilac s onim koji iznajmljuje kao u Maranelu kada se iznajmi Ferrari.
Meni su za Corvette u Americi tražili 4,5 puta više nego što je bila sam cena rente.
Ja sam u Italiji mogao da vozim ferari californiju za 75e 15 minuta i nije trebalo ništa da se plati. Aventador je ja mislim oko 250e za 15 minuta i to je to. Drugar je vozio 458 i f12 ja mislim, nije ništa dodatno plaćao.
458 imam i besplatno da vozim, jedino treba da odem u Beč jer je tamo auto pozicioniran. Plus naravno da pitam tog druga da mi da što bi on pristao ali mi ne pada na pamet da to tražim jer mi je jadno.
458 imam i besplatno da vozim, jedino treba da odem u Beč jer je tamo auto pozicioniran. Plus naravno da pitam tog druga da mi da što bi on pristao ali mi ne pada na pamet da to tražim jer mi je jadno.
Pa nije bezveze pominjati jer je to realan razlog zašto ne bih uzeo taj auto za rentiranje. Nisam ni RS6 tražio pa mi je drug ponudio, zašto da dam 250e za vožnju auta ako će mi možda neko dati za džabe? 
Aventador mi je u opticaju jer ne znam nikoga ko ga vozi, tako da nemam ni šansu da ga probam.

Aventador mi je u opticaju jer ne znam nikoga ko ga vozi, tako da nemam ni šansu da ga probam.
I meni je veca fora uzeti Swift za prvi put na stazi kao sto je Ring,kapiram da je do jaja osecaj,a i da naucis stazu za sledeci put 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jesi se čuo ti s njim, jel ti napisao kako mu je bilo? Ja sam ga zvao al je nedostupan i poslao sam mu poruku na fejsu al ga nema na netu.