Danas videh Qashqai - na vozacevim vratima skinuta plastika sa brave, a oko iste lim iskrivljen, verovatno od srafcigera.
Ne vidi se da je probijeno, mozda je alarm odradio svoje, a mozda je i limar sredjivao... Kako god, nisam ocekivao da tako otvaraju ta bolja kola, u ova hitech vremena
Moze biti, ali mislim (tj znam iz prica neposrednih izvrsilaca i drugova organa) da oni radije zveknu staklo i pokupe sta ima. Udri, pokupi i bezi, alarm svira pa svira...
Na jugicima i Puntu se srafcigerom otvara, ostalo razbiju. Mada, mozda im lepak pomutio um
Beogradska policija uhapsila je tri mladića osumnjičena da su automobile marke "jugo" krali širom grada i odvozili ih u Obrenovac, gde su ih rasturali u delove. Inspektori kažu da je od početka godine u Beogradu ukradeno više od hiljadu automobila
Pa to je odlicno obrazlozenje... Nista onda, posto se sve krade, ako vidite lopove da vam skidaju tockove, vi im pomozite... Mozda su i za pivce, mada mislim da oni ne piju na duznosti...
Je*em ti izjavu pandura Idi radi nesto, nemoj samo da se*es za novine
Dolazi decko u perionicu sa E klasom kao mojom, skinute i prednje i zadnje lajsne sa senzorima...
Komsijinoj prijateljici u blokovima skinuli sva 4 sa Punta sinoc oko 8-9. (vratila se u 6 sa posla, a u 9 krenula do grada) :trljamoci:
Dok se ne organizuju komšije međusobno neke da nahvataju i za primer propisno izlome neće stati. Ne smem da kupim alu felne, video sam da su počistili jedne sa sve sigurnosnim. Kako skidaju sigurnosne?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
A to lomljenje od strane komsija, bojim se da bi se pogresno zavrsilo. Bilo je skoro u novinama da su lopovi pucali na pandura u civilu koji se nasao na licu mesta...