Dubinsko pranje

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dubinsko pranje

Post od Day Walker »

A da predstavis tog dizela? :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Polako. Tek sam juče sipao gorivo, a vozim 10 dana :-)
Prvo da sredim papire, operem kola, uradim servis kod Živka, kupim gume...

TT
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 14:46

Post od WEST 014 »

trojanac napisao:Prepucavanje na PP. Svaki dalji post u tom smeru biće obrisan, a autor dobiti zvanično upozorenje.

Trojke zaista mi je zao sto je sve otislo u ovom smeru i ja ti se ovom prilikom izvinjavam, kao i celom forumu ako je pretrpeo stetu od mene. Jednostavno ne umem da cutim kad me neko pravi buzgom.
Xepoj87 napisao:Kakvo upozorenje, pa saznali smo vise stvari u prepucavanju, nego sto bismo ikada saznali :)
Onako su svi bili super, svi leteci detaileri, svuda marketing puca na sve strane :)
Moj marketing je dosta jadan, posle skoro 4 godine ucenja sam krenuo da se kobajagi reklamiram. Oni sto su juce kupili polirku ili Puzzi a danas poceli da rade i furaju reklamu su u velikoj prednosti... Ja ovo volim od malih nogu, kada sam upoznao Releta samo sam jos vise poludeo a ovo mi nije primarni posao. I pored toga planiram da zidam sebi veci prostor gde cu moci u slobodno vreme da odmaram dusu i mozak.

Mozemo da pricamo do sutra, sto se tice Srbije Rele je svima tata. Nema garaze gde nisam nos provirio, nema sa kime nisam razgovarao. I predstavlja svoje radove najbolje i radi najbolje. I pored toga covek je moze da pogresi. Ali greska se oprasta jednom a ne svaki dan kao kod nekih drugih koji se deklarisu kao veliki strucnjaci. Takvih ima mnogo u Srbiji. Ja sebe smatram za naprednog hobistu, iako me neki vajni strucnjaci zovu za savete u vezi posla.
nikaragva napisao:Da, znači nebo peremo kod @WEST 014, sedišta kod @Johnny Steam, a tablu kod @rele
:D

Sto se mene tice perite gde hocete, preporucio sam par ljudi u BG-u Zeljka Rodica i mislim da se nisam prevario. Decko radi jako korektno po normalnim cenama i ima lep prostor. Verovatno su tu i kaloriferi :loool:
nixa napisao:Kada budem imao želju da teram auto na dubinsko, sešću u kafanu i sačekati da me želja prođe...
Stari auto sam kupio na oko 250000km i terao preko 500000km. Za to vreme nije video dubinsko i ništa mu nije falilo. Redovno usisavanje i teraj.
Moze i tako, a i da ti neko krsten uradi pogotovo kad je leto bice suv dok trepnes i nista mu nece faliti. :)

Heinz napisao:Imam neku Sonax penu od pre jedno 8 godina, pa ću da probam na par fleka da li ima efekta. I to kad se vratimo sa mora, kad bude 30 stepeni :)

Ako su fleke povrsinske moze i da uradi posao, ali ako su sedista puno prljava samo ces povuci prljavstinu na povrsinu i jos gore razmazati. Nema pranja dok se svo to cudo ne izvuce van. Ako imas usisivac koji moze vodu izvlaciti onda vec mozes solidno da uradis posao. :thumbup:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Heinz napisao:Polako. Tek sam juče sipao gorivo, a vozim 10 dana :-)
Prvo da sredim papire, operem kola, uradim servis kod Živka, kupim gume...

TT
Nek je sa srecom, cekamo slike :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Koji auto? :)
Otvaraju temu, da zajedno pljujemo dizela
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Xepoj87 napisao:Kakvo upozorenje, pa saznali smo vise stvari u prepucavanju, nego sto bismo ikada saznali :)
Onako su svi bili super, svi leteci detaileri, svuda marketing puca na sve strane :)

Sent from my Sony

+1

Nego, Dzoni, koliko kosta taj aparat na paru koji si pominjao? :)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Grujo hejteru uzmi brufen :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:)
Korisnikov avatar
Johnny Steam
Reactions:
Pridružio se: 21 Apr 2012, 00:02

Post od Johnny Steam »

AcaKayak napisao:

Sent from my Sony

+1

Nego, Dzoni, koliko kosta taj aparat na paru koji si pominjao? :)
Par K€

@ west
Kao prvo, Zverko je sam sebi odlepio nebo, rekao sam mu da ce se odlepiti, on je uzeo da trlja i spalo je kasnije...
Kao drugo, motor nismo prali full
A kao trece, nemam pojma kakvu ti elektroniku pominjes da je crkla! A Zverko bi to odmah rekao, znamo se isuvise dobro! A ne bi sigurno doterao i Pezoa da mu sredim!
Sto se bajkera tice, to sto neki hoce nov motor, a pola zardjao...

I ovo nisam radio zbog marketinga, Da sam to hteo platio bih reklamu!
Ali nemam nameru sa tobom da se prepucavam i da iznosim tvoj (ili bilo ciji) 'prljav ves' na forum...

A sa takvim pristupom neces daleko dogurati!
Pozdrav svima.
Izvinjavam se upravi i Trojketu, morao sam da odgovorim na ove West-ove nebuloze.
Moze i opomena opusteno.

P. S. Necu vise polemisati ili samo iznositi misljenje o bilo cemu, nema svrhe...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ajde da vratimo temu na nešto konstruktivno :)

Ovako meni su neki šabani razbili staklo iz gradskog zelenila dok su kosili, pa sam menjao suvozačevo staklo. Nisam to odmah primetio, ali sada je definitivno, kada auto radi, čuje se nešto da zuji, i skontam da se odlepio tapacirung od neke metalne šine koja je metalnim žabicama nataknuta na lim od vrata koji je paralelan sa staklom.

Ovo nema veze sa dubnskim pranjem, ali kažete gore odlepilo se nebo i slično, pa pretpostavljam da vi koji radite detailing ste makar nekad skidali sve to. Te me zanima da li postoji neko lepilo koji se to može zalepiti? Probao sam sa nekim dvo komponentnim, međutim nije htelo ni da uhvati zera.
Materijal tapacirunga je neki karton nešto, tkanina, gumirana plastika, nema pojma kako da ga definišem :) A šina je metalna, nije zarđala :)
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 14:46

Post od WEST 014 »

@ Dzoni nek ti bude, ja sam i sad pricao sa Zverkom i on kaze drugacije. No nebitno, zelim ti sve najbolje u zivotu i radu. Stavljam tacku na celu pricu.

@ Nikaragva, koji auto je u pitanju? Da li postoji mogucnost da to slikas?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Slika

To to ta gore horizontala. Ispod nje se nalazi kao neka metalna lajsna, koja se nabije na lim od vrata. Sa žabicama metalnim, ovako nešto

Uslikaću moju situaciju, kada krenem kući.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Pa koliko tacno kosta, pat k evra moze da bude i 3 moze da bude i 5, ako je 3 ne znam sto je toliko neisplativo akocje dobro kao sto kazes, ako je 5 onda je vec znak pitanja.

Ako mozes da privuces dovoljno korisnika, pruzis malo nizu cenu jer nemas mnogo ulozenog vremena u auto, plus on bude zadovoljan sto to ide dobro, ne vidim sto se ne bi isplatilo.

Ako mozes da operes recimo 3-4 auta za dan i naplacujes 35e umesto 50 to je do jaja investicija.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Par k evra je 2k evra. :)
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Geza napisao:https://www.youtube.com/watch?v=-QxCwOiviYc

Bieffe BF310Z
http://www.bieffeitalia.it/en/modules.p ... duct_id=14
http://www.ebay.com/itm/BIEFFE-CARWASH- ... 1200026190
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori