Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Tu mogu da se slozim sa tobom.
Glupo mi je kad auto izgleda "opasno" a motor najslabiji moguci.
Glupo mi je kad auto izgleda "opasno" a motor najslabiji moguci.
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Ma slažem se ja da bi GT-u legao jači motor. Ali ja isto to mislim i za A3. Meni prosto ne ide prastari 102ks atmo u A3, a još manje mi ide da ga ti voziš, naročito ne posle Astre sa 160ks.
dw, nadam se da gresim,ali tebe dosta i odbija sto je ovo reno. da je mozda novi a3, i sa s-line paketom , a opet neki drljavi atomsferac i da je skuplji , ti bi opet audi. kamda vise gledas znak.
stoji ta cinjenica da je glupo sto megan izgleda kao da je 2.0turbo, a ovamo 1.6atmo, ali gdejauci ova dva auta, kod tebe samo vredi znak na haubi, a ne i stanje i kvalitet auta.
stoji ta cinjenica da je glupo sto megan izgleda kao da je 2.0turbo, a ovamo 1.6atmo, ali gdejauci ova dva auta, kod tebe samo vredi znak na haubi, a ne i stanje i kvalitet auta.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa sta je tu problem sto nece jer je Reno?
I ja da kupujem kola bih imao par kola koja necu uopste i par kola koja bih uzeo samo ako je neka mega dobra kupovina
I ja da kupujem kola bih imao par kola koja necu uopste i par kola koja bih uzeo samo ako je neka mega dobra kupovina
Pa naravno da ce gledati znak. Taj znak valjda nesto garantuje i povlaci sa sobom.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
gresis ali nije ni bitno...Day Walker napisao:Veruj mi Dragane da sam prilicno siguran da moja Astra ide lepse od tog Megana, jer je laksa, a tih 10ks, sigurno nece nadoknaditi tu razliku...
kako god, ako vec znas sta bi kupio onda je tema postala izlisna...reno nema prestiz, ti to trazis i kraj, nemoj ni kaciti oglase sa nekim resoom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Aman nek uzme čovek šta hoće... 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@pajo 180 ks
@sebekg
Trazim ono sto mi se svidja, a ne da pravim kompronise...
Lep je ovaj reso, ali cena i taj motor nikako...
@Dragane verujem da nikad nisi seo za volan Astre G sa z16xe motorom
Dacu ti da probas, pa presudi

@sebekg
Trazim ono sto mi se svidja, a ne da pravim kompronise...
Lep je ovaj reso, ali cena i taj motor nikako...
@Dragane verujem da nikad nisi seo za volan Astre G sa z16xe motorom
Dacu ti da probas, pa presudi

Brzine idu u H-a !!!

Još gore. Za tebe je Draganov RS.
walkeru, kao tipican germanofil
ne odustajes od svoje ideje, iako nikad nisi vozio niti imao prilike da u saobracaju uporedis performanse tvog auta i nekih o kojima pricas...
al ako je z16xe motor onda je u redu
bez sale, evo pitaj trojanca za njegova iskustva kako idu renoovi 16-oventilci pored cuvenih i odlicnih hondinih makina
a ovaj auto o kom pricamo em ima savremeniji motor i od tvog i mog u kliju 2, em ima menjac sa 6 brzina za razliku od nasih auta o kojima pricam, pa i tog a3...
da ne pricam o kilometrazi koju je presla tvoja astra a koju taj megan...
takodje, ono sto mogu reci po pitanju performansi je da taj audi ide sasvim solidno, ali nista posebno, imao sam prilike da proverim...
e,sad, posto kako si i sam rekao reno ne dolazi u obzir zbog cene, sto se otac ne bi slozio itd, i ja to postujem, nemoj da kupis reno, i nemoj ni da ga razmatras...
znas sta hoces i to kupi, tako ces se ti osecati najbolje a to je poenta cele price...

al ako je z16xe motor onda je u redu

bez sale, evo pitaj trojanca za njegova iskustva kako idu renoovi 16-oventilci pored cuvenih i odlicnih hondinih makina

a ovaj auto o kom pricamo em ima savremeniji motor i od tvog i mog u kliju 2, em ima menjac sa 6 brzina za razliku od nasih auta o kojima pricam, pa i tog a3...
da ne pricam o kilometrazi koju je presla tvoja astra a koju taj megan...
takodje, ono sto mogu reci po pitanju performansi je da taj audi ide sasvim solidno, ali nista posebno, imao sam prilike da proverim...
e,sad, posto kako si i sam rekao reno ne dolazi u obzir zbog cene, sto se otac ne bi slozio itd, i ja to postujem, nemoj da kupis reno, i nemoj ni da ga razmatras...
znas sta hoces i to kupi, tako ces se ti osecati najbolje a to je poenta cele price...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo i nije tako lose 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
uopste...ali je prilicno mali auto...
Pa ja sam i razumeo da mu treba bas mali gradski auto.
Nego DW, jesi li razmisljao o Seriji 1?
Nego DW, jesi li razmisljao o Seriji 1?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dragane kako nisam, kad sam 100 puta vozio Nixin megan?
Iskreno, znam ja da je taj motor daleko noviji od mog, kao i sam menjac (koji je kao dildo u ruci i kilav zbog dugih prenosa i klimav po default-u), ali isto tako znam da ti ne volis Opel i imas strasno lose misljenje o njihovim motorima, koji su daleko od losih, pogotovu ti starije generacije...
Dakle, uvek mozes isprobati, kako ide taj z16xe o kom se sprdamo i siguran sam da ce te prijatno iznenaditi..
Ovaj Megan o kom pricamo zaista mocno izgleda, pogotovu ovako opremljen, ali imati taj motor u njemu je greh
Meni auto treba za 90% voznje po gradu, a za put imam sta da djiram...
Ali ne bih uzeo auto koji mocno izgleda a kosacica u njemu..
@Swift previse mali...
@Floyd, jesam ali sam cuo i procitao jako losa iskustva sa bmw1.. A dovoljan mi je i Texov primer da odustanem, pogotovu od polovnog..
Iskreno, znam ja da je taj motor daleko noviji od mog, kao i sam menjac (koji je kao dildo u ruci i kilav zbog dugih prenosa i klimav po default-u), ali isto tako znam da ti ne volis Opel i imas strasno lose misljenje o njihovim motorima, koji su daleko od losih, pogotovu ti starije generacije...
Dakle, uvek mozes isprobati, kako ide taj z16xe o kom se sprdamo i siguran sam da ce te prijatno iznenaditi..
Ovaj Megan o kom pricamo zaista mocno izgleda, pogotovu ovako opremljen, ali imati taj motor u njemu je greh

Meni auto treba za 90% voznje po gradu, a za put imam sta da djiram...
Ali ne bih uzeo auto koji mocno izgleda a kosacica u njemu..

@Swift previse mali...
@Floyd, jesam ali sam cuo i procitao jako losa iskustva sa bmw1.. A dovoljan mi je i Texov primer da odustanem, pogotovu od polovnog..
Brzine idu u H-a !!!