VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: VW Golf VII

Post od Dusan »

Evo sta kaze covek na to sto su odeskli komad stopaljki,

http://www.youtube.com/watch?v=qJCMWLmC ... re=related
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Uuu jbte... Posle ovakvog priloga, zaplakao sam :uplakan:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ovaj covek je apsofuckinglutely najveci kralj na svetu. :klanjamse:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Day Walker napisao:Uuu jbte... Posle ovakvog priloga, zaplakao sam :uplakan:
:palica:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Sta je poenta klipa, realno?!

Zanemarimo sto je Cip Fus legenda, ali klip apsolutno nista ne dokazuje.. :zbunjen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Kuzmanovic napisao:Odsekli komad stpaljki i malo zaostrili odozgo i eto novog modela. :presrecan:

Zbog ovakvih postova.

Ko ne razume Engleski nista mu ne vredi, a mene mrzi da prevodim.
Poenta klipa je da je CF objasnio zasto je Golf to sto jeste.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Dusane posto si veoma slican moonrou:
CF je vozio 3 vw, i to Gti2.. (eventualno jos jedan)

E sad, da li je to uz ovaj klip reprezentativno?
Da li to ima ikakve veze sa G7?

Zaista mi nije jasno kako mozes da budes toliki rob vw-a da prosto ne vidis da si postao sprdnja drugim clanovima..
Samo ti skrecem paznju, drugarski.. Jer te poznajem.. ;)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

moonrou :rofl:
Jednostavno mi je postalo zanimljivo ;)

A sad da se vratim na Golf, :kezo:
Kad sam naisao na ovo morao sam da posaljem ovde. Chip lepo objasnjava evoluciju golfa, sto mnogi ovde ne razumeju. :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Jedno je ne razumeti nesto,drugo je ne slagati se sa necim.
Da li zato sto je kocka,kocka,svi moramo da je volimo,jer razumemo sta je?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Dusan napisao:
Kuzmanovic napisao:Odsekli komad stpaljki i malo zaostrili odozgo i eto novog modela. :presrecan:

Zbog ovakvih postova.
Druze, da li si ti nekada cuo za izjavu, recenicu, kako god: "Ukusi su razliciti" ili "O ukusima ne treba raspravljati"?
E pa vidis, ja sam izneo svoje misljenje posto je ovo forum, gde svako iznosi svoja misljenja, tako da nema potrebe za ovakvim svadjalackim tonom, provociranjem, nazovi ga kako god hoces.

I sta, sad ako je Chip Foose rekao da je VW najbolji automobil, nesto iznad onoga sto predstavlja slobodu itd. sad je to tako a? Chip-ov sam veliki fan i sa uzivanjem gledam njegove emisije, ali nije Bog automobilske industrije pa da je njegova rec zakon.

Nadam se da ovo nece prerasti u raspravu jer stvarno nemam nameru da se sa nekim raspravljam, a jos gore da se nekome zameram. Negativna energija treba da ostane daleko od ovog foruma.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Nece. Apsolutno si u pravu sto se misljenja tice! A nisi kada kazes svadjalacki ton, jer ga nema. :pivo:
A ovo sto je rekao sam poslao jer sam hteo da objasnim tu filozofiju dizajna. Sta ste se odmah uzrujali, kao da cu vam preneti neku VW-moonrou boles' ? :kezo:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Nema frke, moja greska. :pivo:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Poenta klipa nije da li je VW ruzan ili lep, ali ako ti neko kao sto je Cip Fus objasni dizajn necega a on je ime u svetu dizajna, onda to ima neku tezinu, ja necu da kazem dal je ruzan ili je lep, ali poenta je u tom evolutvnom dizajnu, koji mu je izmedju ostalog omogucio da ne mora da menja ime modela iz generacije u generaciju kao najvise Opel jer im je prethodna generacia bila drešina, a i jos mnogi, to je uspesan recept koji se usavrsava, koji ima ogroman broj postovalaca, kupaca, i zaludjenih poklonika.
Uostalom ovo sto sad napisah svi znaju i Golf ce opet biti lider u klasi i najprodavaniji u Evropi i u klasi i uopste, ni tu nece biti iznenadjenja, kao sto ih nema sa dizajnom.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Uroš S. napisao: ali poenta je u tom evolutvnom dizajnu, koji mu je izmedju ostalog omogucio da ne mora da menja ime modela iz generacije u generaciju kao najvise Opel jer im je prethodna generacia bila drešina, a i jos mnogi, to je uspesan recept koji se usavrsava, koji ima ogroman broj postovalaca, kupaca, i zaludjenih poklonika.
Upravo. WV uspeva da relativno malim izmenama dizajna ostaje dosta svež. Nekad je to manje, nekad više uspešno, nekad je upadljivije, nekad manje upadljivo, ali WV nema dramatične promene kao što je to npr u poslednje vreme uradio Peugeot sa 508, 208... nego gura istu priču godinama i to mnogi vole i poštuju i zato mu se uvek vraćaju.
Mnogo mi je lakše da zamislim da se nekome sviđaju i G4, G5 i G6 nego Pug 206,207 i 208.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja se sa tim slazem,ali to sto nekome neko drugi nesto kaze,nece promeniti taj Golf i nece mu se zato vise svidjati,barem ne bi trebalo.
To je onda ista stvar kao letnje cizme i turska nosnja,a i hipsterski fazon,koje su se u ocima ljudi promenili kada je to neki modni dizajner rekao da je cool,a mesec dana pre toga bi se na to popisali...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori