Ševrolet problemčići
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ševrolet problemčići
Prodaj to dok se nije rasuo na elementarne cestice.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: Одг: Ševrolet problemčići
Au sta sve bilo... bax svaka cast 
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Provozah se malo s Baxom danas, auto je prava lađa, za lagano kruziranje, pravljen za Amere, zavališ se u fotelju od sedišta i uživaš. Motor neubedljiv, ali ide, ne kako bi očekivao od 150ks mada ni auto nije lak, što se oseti pri kočenju.
Motor je uglađen, i pod kick down-om se samo dernja a ništa se ne dešava. Ima tri brda opreme i sve radi kako treba. Koža u odličnom stanju sem na volanu. Siguran sam da je sve probleme izazvalo to što je motor svaki put između servisa ostajao praktično bez ulja.
Motor je uglađen, i pod kick down-om se samo dernja a ništa se ne dešava. Ima tri brda opreme i sve radi kako treba. Koža u odličnom stanju sem na volanu. Siguran sam da je sve probleme izazvalo to što je motor svaki put između servisa ostajao praktično bez ulja.
Takav mlak utisak imaju svi ti japanci slične konjaže. Baš tako kako si napisao, dernjaju se, ali bez mnogo efekta. Štos je da takav motor ima snagu samo u piku tik iznad blokade i ko hoće performanse mora tako da ga vozi.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Uradio sam rekonstrukciju originalnog senzora (vidim da se Kineski nesto ne svida forumasima
)
Napravljen je od dva komada, jednog slomljenog u udesu, i onog sto je propao od vode koja je usla u njega...
Prvo su otfikareni visak sa slomljenog...

...i maskica sa citavog

Onda je to sve lepo uklopljeno, i zalepljeno:

Na kraju zalivanje Sintelanom, da bi ubuduce bio zasticen od vlage.

Finale...

Napravljen je od dva komada, jednog slomljenog u udesu, i onog sto je propao od vode koja je usla u njega...
Prvo su otfikareni visak sa slomljenog...

...i maskica sa citavog

Onda je to sve lepo uklopljeno, i zalepljeno:

Na kraju zalivanje Sintelanom, da bi ubuduce bio zasticen od vlage.

Finale...

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakvi bre Japanci?nidza napisao:Takav mlak utisak imaju svi ti japanci slične konjaže. Baš tako kako si napisao, dernjaju se, ali bez mnogo efekta. Štos je da takav motor ima snagu samo u piku tik iznad blokade i ko hoće performanse mora tako da ga vozi.
Tapatalk Pro

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Kontakt:
Nisam bas toliko jahao Accord-a, ali kod sebe to nisam primetio ni pod razno i poredjenje Koreanca sa Hondom smatram uvredom

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
2.5 takođe. Drugo i nisam vozio po Arabiji sem japanaca sa mnogo nekih sitnih konja. Manji nego ovi evropski. :-D
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tvoj auto je mnogo boljiDelija napisao:Nisam bas toliko jahao Accord-a, ali kod sebe to nisam primetio ni pod razno i poredjenje Koreanca sa Hondom smatram uvredom![]()

Ja sam jos probao accorda automatik.. tuga
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Prethodna generacija Accord-a je malo zivlja (jaca je od Civic-a), ali ima i vecu potrosnju.
Vozio sam Legenda od 295 ks, automatika, i auto ne nudi nista spec, sto se tice cepanja...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.