Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...

Post od Heinz »

Ta strelica je čudo, ljudi obilaze kolonu da bi se provukli na strelicu. Onda kad skrenu na dole, ne idu uz desnu ivicu kolovoza, nego pravo hoće u levu traku. Bisera koliko hoćeš. Kao i iz pravca Jerkovića kad idu desnom trakom pa na semaforu odu levo ka V. Stepe. Po meni je situacija daleko gora nego pre. Još i pešaci ne mogu da pređu, uvek im je crveno. Većina njih i ne ide na pešački jer im sad treba tri pešačka da dođu iz pošte do stanice ka Jerkoviću.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Radio sam u BTCu i prozor kancelarije mi je gledao na tu raskrsnicu. Koliko je tu samo bilo cukanja, kocenja, pa i tuca.

Semafor nije najbolje podesen, ali je (valjda) sprecio svakodnevna cukanja. I sada popizdim kada naidjem tamo, ali bar ne brinem da li svakakvi likovi znaju sta je prvenstvo... Slavija je bila malo dete za ono :D

Tptlk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

somi-car napisao:Za vikend bio do Hrvatske. Na ulasku u zemlju video sam onu kolonu od par km-a (javili su na TV-u) izmerio sam duzinu u kontra smeru. Kolona je bila dugacka 12km.

Vratio sam se kroz Bosnu i preko Kuzmina, nisam cekao ni 1 minut.
nidza napisao:Ista priča, samo smo se mi vraćali iz Italije. Spas je bio prolazak kroz Bosnu i zaobilaženje dugačkih kolona pred granicama. Kada smo stigli kući, ljudi koji su čekali u koloni su i dalje bili zaglavljeni. Odluka da se skrene u Bosnu se pokazala nikad pametnijom.
Gde ste se isključili u HR i kojim putem kroz Bosnu?
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Iskljucis se kod Slavonskog Broda ili Babine grede tj tu udjes u BIH pa ides:

- Samac
- Obudovac
- Loncari (tu imas jednu veliku raskrsnicu i semafor, ides pravo)
- Brcko
- Bijeljina

U sustini od Obudovca imas stalno znak Bijeljina - Beograd, tako da je dovoljno da pratis znak i to je to. Imas dosta krivina i ogranicenja ali to niko ne sisa. Put je dobar i nije problem da se snadjes ali je svakako bolje ici autoputem ako nije guzva.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Upravo smo se vratili iz Segedina. Jutros je bila jaka magla a u povratku je bilo mnogo bolje. Nema duzeg zadrzavanja na granici.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ja treba da idem u u utorak 8. januara u madjarsku preko horgosa. da li proveravaju zimske gume na granici? Sve nesto razmisljam da moze da bude guzve, verovatno se dobar broj ljudi vraca na zapad posle bozica?
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Ja sam nocas prelazio Horgos ka Srbiji, nije bilo guzve. Gume mi niko nije proveravao ni u Madjarskoj, ni u Austriji ni u Nemackoj.

TT2
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Apel vozačima da budu oprezni zbog moguće ledene kiše

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da zbog moguće pojave ledene kiše tokom noći na teritoriji zapadnog i jugozapadnog dela Srbije, kao i severozapadnog dela Vojvodine, posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Putevi Srbije su saopštili da su na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta - autoputevima kolovozi uglavnom suvi i da snega nema, kao i da prilazi planinskim turističkim centrima - Kopaoniku, Zlatiboru, Goču i Divčibarama prohodni, da ugaženog snega ima do pet santimetara, da je obavezna zimska oprema i da se proporučuje oprezna vožnja.

Kako je navedeno, na državnim putevima prvog prioriteta kolovozi su uglavnom suvi i snega nema, dok su na ostalim putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet santimetara na teritoriji Vranja, Novog Pazara, Ivanjice, Kosova.

Na državnim putevima drugog prioriteta, kao i na opštinskim putevima, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju na teritoriji Vranja, Niša, Novog Pazara, Kruševca, Užica, Požege, Ivanjice, Čačka, Kolubare, Beograda.

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te iz Puteva Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuju maksimalan oprez u vožnji.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Zbog radova u Jurija Gagarina izmena trase linije 60

Zbog najavljenih radova u Ulici Jurija Gagarina na betonskom prelazu, danas od sedam do 12 časova autobusi na liniji 60 saobraćaće delimično izmenjenom trasom, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

Danas od sedam do 12 sati, kao i takođe, u noći između utorka i srede, srede i četvrtka i četvrtka i petka u noćnim satima od 21.30 do 05.30 časova, autobusi na liniji 60 u smeru ka Zelenom vencu u delu od raskrsnice ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, odnosno "Buvljaka", saobraćaće ulicama Antifašističke borbe, Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i izlaziti na Brankov most, rekao je Dautović.

Zbog ovih radova biće ukinute stanice "Blok 42", JRB, "Novi železnički most", "Železnički most Sava", "Most Gazela", "Slavka Špader" i "Staro sajmište", najavio je Dautović.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

trojanac napisao:
somi-car napisao:Za vikend bio do Hrvatske. Na ulasku u zemlju video sam onu kolonu od par km-a (javili su na TV-u) izmerio sam duzinu u kontra smeru. Kolona je bila dugacka 12km.

Vratio sam se kroz Bosnu i preko Kuzmina, nisam cekao ni 1 minut.
nidza napisao:Ista priča, samo smo se mi vraćali iz Italije. Spas je bio prolazak kroz Bosnu i zaobilaženje dugačkih kolona pred granicama. Kada smo stigli kući, ljudi koji su čekali u koloni su i dalje bili zaglavljeni. Odluka da se skrene u Bosnu se pokazala nikad pametnijom.
Gde ste se isključili u HR i kojim putem kroz Bosnu?
Možeš da se isključiš i kod Orašja ili bolje da kažem Županje, pošto je ona u HR, a Orašje u BIH. Odatle nemaš puno do Brčkog, a onda ni do Bijeljine. A možeš i da svratiš u Arizonu :D
Ako nećeš da ideš kroz BIH, zbog recimo zelenog kartona, onda možeš da se isključiš sa autoputa isto kod Županje i okreneš prema Vinkovcima, pa pređeš granicu kod Tovarnika (Šid) -> dalje znaš. Čak mislim da je ovuda i kraće, a svakako brže, jer prelaziš jednu manje granicu. Samo paziš da skreneš prema Šidu, da ne odeš prema Vukovaru, ali nije ni to strašno, par km gore dole :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ne znam da li se to meni cini, ili se poklopilo dosta stvari, ali damas kao da je osetno manja guzva u saobracaju. Jutros, malo pre osam, mogao sam prosetati po sred Slavije, bez da me sprsti nesto. Sada opet dosta manje vozila, gde.god krenem...

TT
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Da se nešto ne sprema? Neki zombi attack ili nešto slično? :think:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...

Post od Saša »

Promaja po džepovima, verovatno. Manje se narod vozika.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Možda ste samo navikli na ono ludilo u decembru pred NG. Para definitivno ima sve manje.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Svaki da idem istom putanjom na posao, a manje vise istom sa posla.
ista guzva, isti semafori, sve isto.

Od kada se zavrsio raspust, do juce, sve je manje vise isto bilo.
Juce sam osetno brze stigao na posao, pa sam u medjuvremenu svratio u pekaru na Slaviji. U kruznom toku skoro nikoga, na pesackom (Nemanjina) sam mogao da legnem i nista me zgazilo ne bi...

U povratku je bilo nesto "bolje", ali opet brze prosao preko Slavije, manje guzve na semaforima... sve je dosta brze islo...
Odgovori