Izbor za kupovinu SUV
Re: Izbor za kupovinu SUV
Nemam ja pare ljudi da odrzavam Kareru po PS.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ahahahahaa, ali Audi i unmistakable u istoj recenici, pa usracu se u gaceIvan napisao:Izguglao audi nightmare sada i iskoci ova reklama, skroz kul, osim dela sa kradjom identiteta
https://youtu.be/PUw1QI-Q738
Послато са GT-N7100

Sve je to individualno.Milos napisao:Ozbiljno je , apsurd je uloziti veliki kapital u auto , a nemati neku vrstu garancije prihoda , dok nekretninu uvek mozes da izdajes .
Izdavanje nekretnine je retko kada isplativo kao kupovina iste.
Te pare uvek mogu bolje da se iskoriste, da donose vise para od izdavanja, toliko da za vreme koje bi izdavao da bi vratio ulozeno(30 godina recimo), mozes da zivis i kupis jos 2 takve.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Naravno da je individualno,ja samo kazem da coveka razumem jer bih i ja tako uradio.
Mislio sam da kupis nekretninu i da uvek mozes da je izdajes u smislu da ti donosi prihod.To je isplativo itekako na duzi period,isplati se za 30 godina.A i mozes je prodati.
Dok recimo uzmes M4 nov , vozis ga par godina i izracunas amortizaciju troskove guma goriva kocnica.
Pre bih se obezbedio do te mere da ne osetim te troskove , pa onda uzeo M4 ili 911 kao slag na tortu.
Mislio sam da kupis nekretninu i da uvek mozes da je izdajes u smislu da ti donosi prihod.To je isplativo itekako na duzi period,isplati se za 30 godina.A i mozes je prodati.
Dok recimo uzmes M4 nov , vozis ga par godina i izracunas amortizaciju troskove guma goriva kocnica.
Pre bih se obezbedio do te mere da ne osetim te troskove , pa onda uzeo M4 ili 911 kao slag na tortu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zavisi od nekretnine. Neki lokali se isplate posle 10 godina, a neki nikada...
Auto od preko 50.000 evra se kupuje kada se srede sve stvari u životu i kada u šteku imaš minimum deset puta više...
Auto od preko 50.000 evra se kupuje kada se srede sve stvari u životu i kada u šteku imaš minimum deset puta više...
Hvala ti brate , rekao si ono sto ja ne umem lepo da napisem u jednoj recenici .Mr.Rotor napisao: Auto od preko 50.000 evra se kupuje kada se srede sve stvari u životu i kada u šteku imaš minimum deset puta više...
Prodje život Milose
Meni ne bi bilo problem da imam m4 i punta od 1500e, i da živim u stanu od 60 kvadrata. Ali kapiram da su svi drugačiji, i da bi meni bila dovoljna jedna velika soba i wc

Meni ne bi bilo problem da imam m4 i punta od 1500e, i da živim u stanu od 60 kvadrata. Ali kapiram da su svi drugačiji, i da bi meni bila dovoljna jedna velika soba i wc
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije svako sposoban da od tih para zaradi duple.Xepoj87 napisao:Sve je to individualno.Milos napisao:Ozbiljno je , apsurd je uloziti veliki kapital u auto , a nemati neku vrstu garancije prihoda , dok nekretninu uvek mozes da izdajes .
Izdavanje nekretnine je retko kada isplativo kao kupovina iste.
Te pare uvek mogu bolje da se iskoriste, da donose vise para od izdavanja, toliko da za vreme koje bi izdavao da bi vratio ulozeno(30 godina recimo), mozes da zivis i kupis jos 2 takve.
Sent from my Sony
Brzine idu u H-a !!!

Ja sam uzeo za primer 60 kvadrata ne morate se sad toga drzati.
Nekretnina koja se isplati posle 30 godina nije profitabilna.
Zna se koji je mark (20 godina).
Neke nekretnine (pretezno lokali) se mnogo brze isplate, ali treba imati love i uloziti.
end off
Zna se koji je mark (20 godina).
Neke nekretnine (pretezno lokali) se mnogo brze isplate, ali treba imati love i uloziti.
end off
Dobra sisa zlata vredi.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ljudi, da ne tupimo. Broj ljudi koji posteno zarade prvih 100k evra i spucaju ih odmah na auto se meri u promilima, to je ekstrem i tako ce uvek biti. Kareru kupuje onaj kome pare padnu sa neba ili onaj ko je zaradio ko zna koliko Karera.
Stefane, ne lazi sebe zivota ti - sad da ti dam zivi kes za m4, znas kako bi odjebao 60 kvadrata na jedan
Stefane, ne lazi sebe zivota ti - sad da ti dam zivi kes za m4, znas kako bi odjebao 60 kvadrata na jedan

I sta smo na kraju zakljucili,da Rotor treba da kupi RS4 , Kareru , M4 , Stan kod Hrama ? Sve mi je ovo jako konfuzno postalo , Malivuk bi bio ponosan na kolicinu offtopica koji pravimo 

Niko nije rekao da prvih 100k spucas u auto i da prosis, to je sad krajnost. Ali tipa jahte, 3 auta, 2 vikendice, ogromna kuca, garderoba, satovi pa tek onda i ni slucajno pre toga zeljeni auto je individualan razlog, a ne neka objektivna smernica. Jednostavno ne voli toliko covek auta, pa je lista prioriteta drugacija.
Kupuje se auto koji nije vredniji od godišnje zarade. Sve preko toga je silovanje.
Prvi nov auto koji je matori kupio je baš A6 C6 i to posle 17 godina privatnog poslovanja.
Ti koji odmah kupe besan auto čim se dohvate para obično su ih lako zaradili pa ih lako i troše. Kad kažem lako ne mislim odmah nepošteno, da se razumemo.
Ti koji odmah kupe besan auto čim se dohvate para obično su ih lako zaradili pa ih lako i troše. Kad kažem lako ne mislim odmah nepošteno, da se razumemo.