Spreman sam bio i da platim, samo da mi izdaju potvrdu kako ne bih čoveku praznih ruku na oči
Navadili se na duvan čvarke, to ovde nema da se uzme. Kad sam ih prvi put spomenuo, morao sam da tražim slike po netu jer nisu imali predstavu kako to uopšte izgleda. A otkako su ih probali, nema nazad.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Zbog 2l rakije u zatvor? Taj je onda bio baš kurate sreće.
Svaki put kad idem preko gledam da mojima ponesem svašta nešto domaće, za sad da kucnem u drvo nisam imao problema.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kad sam išao na skup, znači sam u avtu, u sitne sate niko mi ništa nije niko ni pogledao ni rekao...ko da ne postojim. ( ako izuzmem Hrvatskog carinika i hvaljenje honde ).
idem za MKD sjutra popodne, kad mi je najbolje krenut da izbjegnem najvece guzve s obzirom da je petak pred novu godinu? I na dionici do granice mjeri li se prosjecna brzina ili i dalje samo Sid - Simanovci?
Ne mogu prije podne ustat pa to otpada hahaha a i bolje mi je da stignem uvece.
Najlakše i najpovoljnije online: https://www.virpay.hu/index.html?setlang=de_de
Na granici kad se predje u Madjarsku su bezobrazni, naplaćuju kako im se prohte. Dok nije bilo mogućnosti za online kupovinu plaćao sam je od 12 do 15€, cena zavisi verovatno samo od stepena bezobrazluka onoga ko sedi na šalteru. I nemoj ni slučajno da kupiš kod njih i austrijsku vinjetu koju ti velikodušno ponude, nju hoće da naplate i do 12€, a košta u stvari 9.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Netacno, zupanijska se kupuje kada se koristi samo deo AP koji je u odredjenoj zupaniji. Recimo ako ides samo za Segedin par puta godisnje uzmes zupanijsku za Congrad zupaniju i prodjes jeftinije. Kao da se kod nas moze kupiti za AP za Sremski okrug recimo.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money