Šta čitate? Preporučite knjigu
Re: Šta čitate? Preporučite knjigu
Pretpostavljam da si gledao film ?
Kad zavrsis bas mi napisi poredjenje, imam fight club ali neko bosansko izdanje na ijekavici pa me mrzi da procitam,a film obozavam
Kad zavrsis bas mi napisi poredjenje, imam fight club ali neko bosansko izdanje na ijekavici pa me mrzi da procitam,a film obozavam
Film najbolji ikada.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Šta čitate? Preporučite knjigu
Auuuu. Kupi dva komada dam ti kintu.Rakhil napisao:Au, kakvu sam knjigu sad nasao!
https://bookofbadarguments.com/?view=allpages
Ovde je cela knjiga free za online citanje, ali cu naruciti hardcover, vredi imati. Knjiga obradjuje najcesce koriscene lose argumente u raspravama, sa pratecom ilustracijom. Redom ih gledam i ko da citam rasprave na forumu, sve je tu
Huawei P6 TT
Nisam gledao film, kad pročitam knjigu odgledaću ga. Neću je pročitati u skorije vreme, imam dosta obaveza ovih dana oko one Kembridž akademije a i dosta treninga. Čitam po 15-30 minuta dok ne zaspim samo. Ako neko hoće da mu šaljem knjigu, na engleskom je.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Film je maestralan, retko dobra ekranizacija neke knjige.
Ima i domace izdanje Borilackog kluba, Plato pre petnaestak godina, ali se nalazi ko zubi u kokoske. Cak Palahnjuk je jedno vreme bio tezak hipsteraj i svi su ga razgrabili, ja jedva nasao Preziveo. Ista prica za Americki psiho, Plazu i slicne naslove koji dobiju neki kvazi kultni status
Ima i domace izdanje Borilackog kluba, Plato pre petnaestak godina, ali se nalazi ko zubi u kokoske. Cak Palahnjuk je jedno vreme bio tezak hipsteraj i svi su ga razgrabili, ja jedva nasao Preziveo. Ista prica za Americki psiho, Plazu i slicne naslove koji dobiju neki kvazi kultni status
Jel si citao Neverwhere od Gaimena ?
- Rakhil
Aha, davno. Ako ti se cita, Laguna je izdala prosireno izdanje, koje bi trebalo biti ok sa prevodom.
Knjiga kao knjiga je ok, ali nije da umres. Gejmenovo najbolje je Sendmen, Americki bogovi, Good omens sa Precetom, Anasijevi momci... Nikadodjija je njegova mracna faza kad je tripovao da je Rej Bredberi - vredi citati svakako ali ne formirati utisak o piscu na osnovu te knjige.
Knjiga kao knjiga je ok, ali nije da umres. Gejmenovo najbolje je Sendmen, Americki bogovi, Good omens sa Precetom, Anasijevi momci... Nikadodjija je njegova mracna faza kad je tripovao da je Rej Bredberi - vredi citati svakako ali ne formirati utisak o piscu na osnovu te knjige.
Po meni odlicna ekranizacija knjige je "A time to kill"
Film je odlican, ali od knjige nisam mogao da se odvojim dok je nisam procitao
Tapatalk
Film je odlican, ali od knjige nisam mogao da se odvojim dok je nisam procitao
Tapatalk
Citao sam davno Americke bogove,vise se ni ne secam nicega,ovo mi sad predlozili da procitam
Jel ima neko preporuku za knjigu na engleskom za poklon sestri (profesorka engleskog)?
- Rakhil
A jebiga, aj malo suzi izbor 

Haha ne znam kako, zanr stvarno ne bih znao koji da trazim, mogu samo cenovno da suzim izbor 

- Rakhil
Vidi vako, u Vulkanu je sad akcija na ediciju knjiga sabranih/izabranih dela klasicnih pisaca, soma dinara knjizurina. Imas Dikensa, Sekspira, Poa, Dzejn Ostin itd. Nije lose za profesorku engleskog ako vec nema
Zahvaljujem 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vidim sad na Laguni u maju izlazi treci nastavak The Expanse serijala od Dzejms S. A. Korija, Abbadon's Gate. Prve dve knjige su vrh sci fi avantura, cak je i R. R. Martin pohvalio kako je dobro napisano.
Ako neko voli sci fi, potrazite Budjenje Nemani (Leviathan Wakes) i Kalibanov Rat (Caliban's War). Mnogo dobre knjige.