Beograd
Re: Beograd
Imaj u vidu da će se na forumima uvek javljati oni koji imaju neke probleme, niko se neće javiti i pisati kako je sve super. Moj drug je uzeo tamo stan i zadovoljan je, bar što se tiče kvaliteta gradnje i završnih radova.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
U zgradi u Jerkoviću su ziveli neki nasi komintenti. Ljudi su očajni... Godinama su pre toga bili podstanari, i sad su opet...
Što se Stepe tiče, te zgrade ne bih ni pominjao da nisam razgovarao pre par dana sa jednim građ. inz. koji je nešto kratko radio tamo...
Što se Stepe tiče, te zgrade ne bih ni pominjao da nisam razgovarao pre par dana sa jednim građ. inz. koji je nešto kratko radio tamo...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Šta fali zgradama u Stepi?
2 kolege, ex prvi komšija, žive tamo već 6+ meseci, bio sam više puta nisam primetio ništa strašno?
2 kolege, ex prvi komšija, žive tamo već 6+ meseci, bio sam više puta nisam primetio ništa strašno?
Primetices itekako kad prodje desetak godina i vise ...
Inace,stanovi u Belvilu ne da su loseg kvaliteta nego je prosto neverovatno koliko su ploce em tanke em loseg kvaliteta.Plus sto su koncepcijski nefunkcionalni.Jedino sto je fasada koliko toliko atraktivna i sto je citavo naselje jos uvek retko naseljeno pa nema velike guzve.Ja nikad tamo ne bih kupio stan.
Inace,stanovi u Belvilu ne da su loseg kvaliteta nego je prosto neverovatno koliko su ploce em tanke em loseg kvaliteta.Plus sto su koncepcijski nefunkcionalni.Jedino sto je fasada koliko toliko atraktivna i sto je citavo naselje jos uvek retko naseljeno pa nema velike guzve.Ja nikad tamo ne bih kupio stan.
A po cemu znas da su ploce tanke i loseg kvaliteta???
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
I ja sam cuo za Belvil da je katastrofa od gradnje i materijala. A to su mi rekli ljudi koji su radili tamo za vreme Univerzijade.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- Captain Slow
Incognito napisao:Primetices itekako kad prodje desetak godina i vise ...

Ako si mi rek'o.
Ja pitam šta konkretno ne valja, bio sam tamo dok se gradilo i nisam primetio ništa lošije da se radi nego bilo gde drugde

Možda vi imate info koji ja nemam.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Evo dva pitanja za tebe koji si bio tamo dok se gradilo, a u vezi stvari za koje sam ja čuo da su izuzetno problematične...
Koji profili armature, građevinskog gvozđa su stavljani u zgrade???
Da li znaš koliko su cementa "uštedeli" na zgradama???
Ovo su te dve stvari koje sam ja čuo od čoveka koji je radio tamo jedno vreme i na kraju pobegao glavom bez obzira...
Koji profili armature, građevinskog gvozđa su stavljani u zgrade???
Da li znaš koliko su cementa "uštedeli" na zgradama???
Ovo su te dve stvari koje sam ja čuo od čoveka koji je radio tamo jedno vreme i na kraju pobegao glavom bez obzira...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Captain Slow
Nisam građevinac, ne znam to.
Zašto misliš da je bilo gde drugačije, to mi nije jasno, svi fušere?!
Zašto misliš da je bilo gde drugačije, to mi nije jasno, svi fušere?!
Prvo i prvo u zgrade je isla armatura koja je predvidjena projektom, isla je od 22 do 10. Drugo cement se nije mogao stedeti jer se ugradjivao fabricki beton ako opste znas sta je to.
konstrukciski zgrade na belvilu su izuzetno kvalitetno odradjene, ali imaju problem sa zavrsnim radovima tu je dosta nizak kvalitet izrade.
konstrukciski zgrade na belvilu su izuzetno kvalitetno odradjene, ali imaju problem sa zavrsnim radovima tu je dosta nizak kvalitet izrade.
- Captain Slow
Ja nemam nameru bilo koga da ubeđujem, posebno ne ljude koji sve znaju, neka misli ko šta hoće.
Ali vi ga preteraste baš, Floyd koji živi preko, zna da ne valja, mislim stvarno
.
Ne znam postoji li objekat u gradu i okolini da nije isfušeren, ne smem ni da pišem o lux zdanjima
.
Ali vi ga preteraste baš, Floyd koji živi preko, zna da ne valja, mislim stvarno

Ne znam postoji li objekat u gradu i okolini da nije isfušeren, ne smem ni da pišem o lux zdanjima

Kakve veze ima gde ja zivim...
Interesovao sam se za stan u tom naselju pa sam se raspitivao i citao po netu.
Interesovao sam se za stan u tom naselju pa sam se raspitivao i citao po netu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mnogo sta pise u projektu. U Visnjickoj Banji, novi niz zgrada, popucali zidovi, slegla se, vrata ne mozes da zatvoris valjano.
Moja zgrada, gradjena krajem osamdesetih, ispala je jos i dobro, u odnosu na razne novogradnje u kojima sam bio. Dosta gradjevinara se uselilo u stanove koje su sami gradili. Doduse, nijedan stan nema isti broj rebara na radijatorima, ali zato komsija koji je radio na postavljanju istih ima pun zid, jos je i garazu opasao rebrima. Drugi je bio nezvanicni sampion i rekorder u bacanju WC solja sa zadnje ploce... Treci je znao tacno sta u kom stanu nedostaje, verovatno jer je bilo u njegovom. Imalo se, srecna vremena, drzavna izgradnja
Posle 26godina, iako na podvodnom terenu, sama zgrada je u odlicnom stanju. Grubi gradjevinski radovi su odradjeni valjano, stolarija kvalitetna, terasa je jos uz zgradu, fasada ne otpada, nigde nema prokisnjavanja ili vlage.Ima bagova, neki su i "fabricki", ali daleko od ocekivanog.
Jedan investitor je radio zgrade, pre desetak godina, na raznim lokacijama u naselju. Skoro sve su bile unapred prodavane, jer su svi znali kakav je kvalitet. Ostali godinama ne mogu da prodaju sve stanove. Znaci, kvalitet moze da se postigne, samo je pitanje koliko je ko alav. Najgore je sto sada i drzava dozvoljava fuseraj, a treci se bogati na tudjoj muci.
TT
Moja zgrada, gradjena krajem osamdesetih, ispala je jos i dobro, u odnosu na razne novogradnje u kojima sam bio. Dosta gradjevinara se uselilo u stanove koje su sami gradili. Doduse, nijedan stan nema isti broj rebara na radijatorima, ali zato komsija koji je radio na postavljanju istih ima pun zid, jos je i garazu opasao rebrima. Drugi je bio nezvanicni sampion i rekorder u bacanju WC solja sa zadnje ploce... Treci je znao tacno sta u kom stanu nedostaje, verovatno jer je bilo u njegovom. Imalo se, srecna vremena, drzavna izgradnja

Jedan investitor je radio zgrade, pre desetak godina, na raznim lokacijama u naselju. Skoro sve su bile unapred prodavane, jer su svi znali kakav je kvalitet. Ostali godinama ne mogu da prodaju sve stanove. Znaci, kvalitet moze da se postigne, samo je pitanje koliko je ko alav. Najgore je sto sada i drzava dozvoljava fuseraj, a treci se bogati na tudjoj muci.
TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bax je u Belvilu, neka on kaze...
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
ja imam nekoliko kolega koji zive u belvilu, i niko se ne zali nesto posebno... bilo je nekih problema sa parketom, i ponegde isfusereni zavrsni radovi, ali za novu zgradu nista posebno, bar koliko ja znam. bio sam kod jednog drugara u stanu i meni je ono izgledalo sasvim ok. kakvo ce biti za 20-30 godina ne znam, ali verujem da nece biti kao sadasnje zgrade stare toliko a izgradjene u "srecno vreme"...
ja sam kupovao stan bas u to vreme kad se belvil zavrsavao, i dobrim delom se zbog glasina nisam odlucio za belvil vec za zgradu staru 20 i kusur godina, gde je sve sto je moglo da se raspadne vec otislo, i to se videlo, tj nije...i jako sam zadovoljan kvalitetom zgrade, kao i polozajem ( radi se o bloku 44, koji inace vazi za dobro odradjen blok, mada mi je baba zivela u 45. i tamo je kako sam primetio sareno i dosta zavisi od zgrade do zgrade, njena je i posle 3 decenije i vise u savrsenom stanju )...
pre toga sam ziveo u bloku 62 u stepenastim zgradama i kvalitet je uzasan, toplotna i zvucna izolacija ocaj, mnogo stanova po ulazu, i jako mnogo ljudi... bio podstanar i iselio se za svagda...
nbg ima svojih prednosti i mana, ali je meni trenutno za zivot sasvim ok...medjutim, kad dodju deca, nisam siguran da cu misliti ovako, videcemo...
ja sam kupovao stan bas u to vreme kad se belvil zavrsavao, i dobrim delom se zbog glasina nisam odlucio za belvil vec za zgradu staru 20 i kusur godina, gde je sve sto je moglo da se raspadne vec otislo, i to se videlo, tj nije...i jako sam zadovoljan kvalitetom zgrade, kao i polozajem ( radi se o bloku 44, koji inace vazi za dobro odradjen blok, mada mi je baba zivela u 45. i tamo je kako sam primetio sareno i dosta zavisi od zgrade do zgrade, njena je i posle 3 decenije i vise u savrsenom stanju )...
pre toga sam ziveo u bloku 62 u stepenastim zgradama i kvalitet je uzasan, toplotna i zvucna izolacija ocaj, mnogo stanova po ulazu, i jako mnogo ljudi... bio podstanar i iselio se za svagda...
nbg ima svojih prednosti i mana, ali je meni trenutno za zivot sasvim ok...medjutim, kad dodju deca, nisam siguran da cu misliti ovako, videcemo...