Haha, nije stigao.
Dobio sam bio zamenski auto za more, to je sve bilo ok (cak, nisu mi dali svoj auto, nego su me povezali sa jednom rent-a-car agencijom, pa sam sa njima sve dogovorio, a Beta Motors pokrio troskove; jedino su bili klosari (rent-a-car) pa mi nisu dali zuti karton nego samo na nekom odstampanom papiru napisali da smem da upravljam vozilom i u inostranstvu, pa sam imao dramu na granici Gre-Mak u povratku, kad nisu hteli da me puste dok ih nisam podmitio - naravno, u agenciji se kunu da im se nikad nije desilo, toboze).
Po dogovoru, taj auto je trebalo da bude kod mene do 5og, pa da ga vratim u rent-a-car. Kad sam sastavljao drugi ugovor sa Beta Motors-om (nakon sto je ispalo da kasne sa isporukom), gos'n Marko me uveravao da S-Cross stize do 5og - fabrika je najavila da 25og izlazi iz produkcije, i on je bio u fazonu to je do 5og registrovano, sigurica. I, tu sam ispao klasican moron: nekako je on tokom razgovora skretao sa teme, okolisio, i uspeo da provuce da stavimo da je 10. jul poslednji datum isporuke, kao za svaki slucaj, visa sila, ovo ono...
Lepo me namagarcio, sam sam kriv, i kad se neki dan (5og, kad je trebalo da vratim auto u rent-a-car) ispostavilo da mi treba auto jos koji dan, iskusno me skinuo s one stvari, podsetivsi me da u ugovoru pise da je isporuka do 10og, nakon sto sam ga pitao sta je sa njegovim "obecanjem" da je auto do 5og kod mene sigurno...
Inace, auto jos nije ni u Srbiji, pa cu lepo, mirno sacekati 10i, a onda cu i ja da budem poslovno profesionalan, pozivajuci se na ugovor. Milimetar sam od toga da auto ne odrzavam kod njih, jednostavno im je poslovnost na bednom nivou.
No, sacekacemo jos par dana, opisacu ovde i epilog, naravno.
Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk