Dokle god bude kod nas moguce nesto ovako, svi imamo da se pravdamo na isti nacin.Texonja napisao:Evo ja sam medju njima, ali racunam na 5.000 din jer ne umem da podmicujem. Put Zrenjanin-Novi Sad ne mogu da vozim 80km/h. Ubi me, ne mogu... Ne divljam, ali vozim 100-110km/h jer znam da za to prolazim sa novcanom kaznom. Isto je na svim magistralnim putevima. Retko idem ispod 100km/h gde je limit 80km/h.steva_anya napisao: Ima vozaca koji svesno prave prekrsaj, najcesce prekoracenje brzine, zato sto znaju da ce sa 10-20e nastaviti dalje ...
Po autoputu ista prica, uvek idem 20-30km/h preko limita.
Da me neko pogresno ne razume, ne kritikujem ja Texonju nego vecinu nas sa foruma-tu ukljucujem i sebe. Recimo, ovih dana sam svaki dan na potezu od NS do BG, starim putem. Tu mi je krstareca od 90-110...
Veoma sam pazljiv i kada obilazim i sve istalo, ali da je dobro-nije.
Da se zakon primenjuje kako treba i da korupcija ne prolazi vrlo brzo bi se mi privikli na normalnu voznju: kada nam oduzmu dozvolu dva puta, ili za stalno, bili bi svi u saobracaju kao bubice...
Sto kaze jedan moj poznanik saobracajac, koji radi na Bubnju i kod Sajma: ja danas necu da se vratim bez 100e iz BG-a....